![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrzesień: Hugo Boss, DKNY, Benefit - kolorówka, perfumy i inne
Witam i zapraszam do wymianki
![]() 1. Moje kosmetyki są oryginalne, znam ich pochodzenie (zakupione w Douglas, Sephora), są prawidłowo przechowywane (w przypadku perfum - trzymane w ciemnym miejscu, w szufladzie). 2. Zawsze wysyłam kosmetyki czyste, w jak najlepszym stanie, dlatego oczekuję tego również od Ciebie ![]() 3. O wszelkich zużyciach i stanie kosmetyków jest dopisana adnotacja. 4. Odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj u mnie. 5. Jeśli nie odpisałam, proszę - upomnij się. Praca, dom, każdemu może się zdarzyć coś przeoczyć ![]() 6. Wymiana adresami wiąże się ze 100% wymianą. 7. Wysyłam zawsze przesyłką rejestrowaną priorytet, ewentualnie Paczkomat. 8. Jeżeli masz mniej przekupek niż ja lub posiadasz negatywa/neutrala - wysyłasz pierwsza. * dokładka * wymienione WYMIENIĘ: * Hugo Boss The Scent for her EDP - ok. 25/30 ml * DKNY Be Delicious Fresh Blossom- ok. 12/15 ml * Chanel Chance EDT - odlewka ok. 3 ml/5 ml * BENEFIT Hoola 8g (pełnowymiarowy) - bronzer mało używany * BENEFIT Puff Off 2,5 ml - miniatura żelu pod oczy (nowa) * BENEFIT They're Real - miniatura tuszu (nowa) * Yves Rocher Sensitive Vegetal - łagodzący płyn micelarny 50 ml (nowy) * Yves Rocher Vegetal Scrub - roślinny peeling z pestek moreli 75 ml (nowy) * Organique Balsam z masłem shea truskawka i guawa (zużycie ok. 50% ze 122 g) * Norel Dr Wilsz - peeling enzymatyczny do twarzy 100 ml (zużycie ok. 40%) * Sally Hansen Miracle Gel Top Coat - lakier nawierzchniowy użyty 2 razy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ WISH: - produkty apteczne: LRP, Iwostin, Vichy, Avene, - balsam do ust Nuxe, - maseczki Origins, - peelingi enzymatyczne, - kremy pod oczy, - kremy do rąk, - płyny micelarne: Mixa, Bourjois, SVR, - pędzle Zoeva, Hakuro, Inglot (do różu/bronzera/cieni), - czarne tusze do rzęs (tylko nowe), - odżywki do rzęs, - kamuflaż Catrice, - rozświetlacz do twarzy, - bronzery, róże, - odżywki do włosów: Artego, Loreal, Alterna, JMO, Kevin Murphy, - kolorówka MAC (w szczególności pomadki, róże i rozświetlacze), - rajstopy w sprayu Sally Hansen, - perfumy, - i inne... można kusić ![]() Edytowane przez iza89 Czas edycji: 2017-12-13 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień: Hugo Boss, DKNY, Benefit - kolorówka, perfumy i inne
coś u mnie za Scent?
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
z Twojego wisha mam:
- Rozświetlający krem pod oczy ProRedCare, Krynickie Spa, cera naczynkowa, 30 ml, nowy - Płyn micelarny dla cery wrażliwej z ekstraktem z tymianku, O'Herbal, elfa pharm, ok. 245/250 ml - Phyto maska do włosów Phytokeratine, 50 ml, nowa - Danni, zestaw pudrów do konturowania, z gąbeczką i lusterkiem, nowy - Joko, mineralny róż spiekany, nr 9, nowy będę jeszcze szukać poza wątkiem, ale czy z tych rzeczy też by Cię coś interesowało?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
gdyby interesowało Cię coś z pielęgnacji to mam też np.
oczyszczający żel do twarzy z mikrocząsteczkami luffy -417, nowy albo balsam Piwonia z Sephory, nowy
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hej znajdziesz coś u mnie za:
* DKNY Be Delicious Fresh Blossom- ok. 12/15 ml * BENEFIT Puff Off 2,5 ml - miniatura żelu pod oczy (nowa) * BENEFIT They're Real - miniatura tuszu (nowa) * Yves Rocher Sensitive Vegetal - łagodzący płyn micelarny 50 ml (nowy) * Norel Dr Wilsz - peeling enzymatyczny do twarzy 100 ml (zużycie ok. 40%
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za tusz benefit i/lub bronzer również benefit?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1136691 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
z perfum mam jeszcze:
DKNY Woman perfumy w roletce 10 ml YR So Elixir Bois Sensuele perfumetka 15 ml YR Quelques Notes d'Amour perfumetka 15 ml wszystkie nowe
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Niestety nie - wszystko denkujr i sama szukam perfum, nowych zapachów
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ewentualnie mam jeszcze nową maskę magnetyczną z błotem -417
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
nie mam twojej odpowiedzi. Zajrzyj raz jeszcze
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1136691 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś za * Hugo Boss The Scent for her EDP - ok. 25/30 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
* BENEFIT Hoola 8g (pełnowymiarowy) - bronzer mało używany * BENEFIT They're Real - miniatura tuszu (nowa) * Organique Balsam z masłem shea truskawka i guawa (zużycie ok. 50% ze 122 g) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
kolorowa_mama
|
hej za perfumy szukam : podkład,puder,korektor,ba za
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam dokładkę, zapraszam
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
hej
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś umnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Zapytam jeszcze raz o Hoolę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hey niestety nic
![]()
![]() |
#26 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej
![]() Po pierwsze wydaje mi się, że troszkę zawyżyłam ilość Gioi i jest jej ok. 25 ml./50 ml. ![]() Po drugie , tak wstępnie w oko wpadł mi Scent, ale musiałabym go sobie przypomnieć, bo znam tylko z "wąchania nadgarstkowego". Jeśli Byłabyś zainteresowana taką wymianą, polecę do którejś perfumerii i sprawdzę jeszcze raz Bosssa.
![]() |
#27 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Niestety, będę musiała odpuścić Scent, bo jest jakaś nuta, która mnie drażni i przeszkadza
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.