|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosty,dlugi, szeroki popielaty szal poszukiwany:) - w zamian kosmetyki :)
Śliczne te koraliki na zdjęciu, wiem ze szukasz szala, ja takowego niestety nie posiadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosty,dlugi, szeroki popielaty szal poszukiwany:) - w zamian kosmetyki :)
Przydaly by mi się korale wlasnie, ale nie tak gęste jak te(przeszkadzaja mi te drobne koraliki)..cos jak te na foto lecz bez tak ogromnych kuli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez psycha Czas edycji: 2006-04-28 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja mam cos szarego ..tyle że jest w takie 'mazaje' w różnych odcieniach szarości no i materiał 'apaszkowy'-przezrocze..wybacz za określenia ale ani ciut się na tym nie znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
hej interesuje mnie bardzo bezowa torebka oddam wiele rzeczy
![]() ![]() ![]() ps.i koraliki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1146235726
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Może u mnie znajdziesz coś za koraliki ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=111065 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ***** |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
roznica cen kusi, lecz nie mam czym go zaplacic ![]() ![]() ![]() zimowe kolekcje w zime z tradycji przeplacamy... heh ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.