![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
kilka kosmetyków na wymiane-cienie,tusz,szminka,perfu my Dre
Witam
![]() 1) nieaktualne tusz do rzęs L'Oreal Full Definition Voluminous, kolor czarny, tusz jest świezy, mokry,zurzycie ok. 15% 2)rezerwacja cień do powiek kremowy Revlon Eyeglide Shimmer Shadow kolor złoto- beżowy sandstone nr12 z iskrzącymi drobinkami, zuzycie ok.10%, zdjęcie pierwsze (zakupiony na allegro,nie uzywam ponieważ kolor troszke za jasny) [B]3)cienie do powiek Inglot Integra 3 kolory:karmelowy-duze drobiny mieniące,beżowo-złoty jasny-perła naturalna,najjaśniejszy beżwo perłowy-największe zuzycie.(kolor i zuzycie jak na zdjęciu) 4) leci do <Marta27>Kredka 3 w 1 do oczu, ust i policzków Astor Mikado, kolor brązowy opalizujący,metaliczny, zostało ok. 6,5 cm (zdjęcie pierwsze) 5)szminka Beyond Color Avon kolor cappuccino, zostało ok.2 cm, ładnie pachnie cappucino, kolor beżowo kawowy(zdjęcie w środku) 6)lakier do zdobień paznokci Inglot (z cienkim pędzelkiem i aplikatorem punktowym) kolor 22-srebrny, zuzycie minimalne ok. 1-2%, ważny 03.2008r. 7)lakier do paznokci Pierre Rene TopFlex, kolor biały, zuzycie ok. 45% 8) maseczka ziołowa do cery tłustej i mieszanej Herbapol -kwiat bzu, pojemność pierwotna 75 ml, zuzycie minimalne ok. 5% 9)krem do twarzy Multi-Boost SPF15 na dzień Avon.zuzycie ok 20%,niedawno kupiony, dobre opinie na KWC ![]() 10)cienie do powiek BellPlanete złote nr 311- raz mażniete,ważne do 10.2007r.(zdjęcie) 11)leci do <Marta27>kredka do powiek Sephoranr 204.kolor taki brązowo-khaki z lekkim złotym połyskiem i maciupkimi drobinkami. użyta raptem dwa razy(nie mój kolor) <nieaktualne-Buttercup>mam również wodę perfumowaną "Dream Life Bliss" Avon, zuzycie minimalne ok.2%, zapach lekki kwiatowy,troche słodkawy.niestety nie bardzo przypadl mi do gustu, zamieniłabym je na inną konkretna rzecz o wartości ok. 49 zł (tyle kosztowały te perfumy) najchętniej wymieniłabym te rzeczy za jednym razem, nie szukam niczego konkretnego, czekam na propozycje ![]() Edytowane przez magnum_357 Czas edycji: 2006-05-05 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kilka kosmetyków na wymiane-cienie,tusz,szminka,lakie ry...:)
hej
![]() znajdziesz cos u mnie za: tusz do rzęs L'Oreal Full Definition Voluminous, kolor czarny, tusz jest świezy, mokry,zurzycie ok. 15% Kredka 3 w 1 do oczu, ust i policzków Astor Mikado, kolor brązowy opalizujący,metaliczny, zostało ok. 6,5 cm (zdjęcie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Dot.: kilka kosmetyków na wymiane-cienie,tusz,szminka,perfu my Dream Life Bliss :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kilka kosmetyków na wymiane-cienie,tusz,szminka,perfu my Dream Life Bliss :)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
balsam antycellulitowy Hean Aloe Active-nieużywany żel podprysznic Sensen Avon mandarynkowo-korzenny - nieużywany krem do piet Avon Foot Works - nieuzywany szampon do włosów Avon Naturals mandarynkowy (nabłyszczający) - nieużywany scrub do stóp Oriflame - zużycie ok 25% coś tam jeszcze moge wyszperac ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2006-04-30 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Dot.: kilka kosmetyków na wymiane-cienie,tusz,szminka,perfu my Dream Life
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mam surreal ale już malutko zostało
![]() z cieni do powiek moge zaproponować: * cień Bell Planete (taki zielono-złoty, khaki... bardzo ładnie się mieni na oku) * odsypkę cienia Bell nr 05 - brąz/miedź * cien Joko pojedynczy bardzo ładny fiolet perłowy - wrzosowy
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hmm szkoda ze malutko masz tej wody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ten cien, o który pytałaś nie jest z Manhattanu tylko MF.. Kuzyn mi podrapał opakowanie i zapomniałam. A cień Inglota jest z wymiany na tej fotce widać jego kolor.
A interesuje mnie Dreamlife, mam pink suede (kupiłam za 39.9) mogłabym coś dorzucić jeśli chcesz ![]()
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
słuchaj, nie wiem jak ten pink suede pachnie nawet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za?
1) tusz do rzęs L'Oreal Full Definition Voluminous, kolor czarny, tusz jest świezy, mokry,zurzycie ok. 15% 6)lakier do zdobień paznokci Inglot (z cienkim pędzelkiem i aplikatorem punktowym) kolor 22-srebrny, zuzycie minimalne ok. 1-2%, ważny 03.2008r. 8) maseczka ziołowa do cery tłustej i mieszanej Herbapol -kwiat bzu, pojemność pierwotna 75 ml, zuzycie minimalne ok. 5% Mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110530 ![]() Mam jeszcze tusz rimmelvolume extend (to ten podwójny z biała baza, zużycie minimalne) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
2)cień do powiek kremowy Revlon Eyeglide Shimmer Shadow kolor złoto- beżowy sandstone nr12 z iskrzącymi drobinkami,
zuzycie ok.10%, zdjęcie pierwsze (zakupiony na allegro,nie uzywam ponieważ kolor troszke za jasny) [b]3)cienie do powiek Inglot Integra 3 kolory:karmelowy-duze drobiny mieniące,beżowo-złoty jasny-perła naturalna,najjaśniejszy beżwo perłowy-największe zuzycie.(kolor i zuzycie jak na zdjęciu) 9)krem do twarzy Multi-Boost SPF15 na dzień Avon.zuzycie ok 20%,niedawno kupiony, dobre opinie na KWC 10)cienie do powiek BellPlanete złote nr 311- raz mażniete,ważne do 10.2007r.(zdjęcie) Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
moze u mnie coś za2)cień do powiek kremowy Revlon Eyeglide Shimmer Shadow kolor złoto- beżowy sandstone nr12 z iskrzącymi drobinkami,
zuzycie ok.10%, zdjęcie pierwsze (zakupiony na allegro,nie uzywam ponieważ kolor troszke za jasny?
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
minimalne. mam go z wymiany z reese i on aużyła go kilka razy na spróbowanie i ja równiez. nie umiem sie bażą malować, a bez sensu sam czarny tylko używac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ennkaa- niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie za :
1) tusz do rzęs L'Oreal Full Definition Voluminous, kolor czarny, tusz jest świezy, mokry,zurzycie ok. 15% zapraszam i pozdrawiam. ![]()
Będę mamą!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160312 - nowy wątek ciuszkowy - 02.12. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146688 - książki,plyty,puzzle Szukam laktatora, kocyka dla dzidziusia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.