|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Perfume Lover
|
PAŹDZIERNIK: Perfumy - flakony, odlewki
NIEAKTUALNE
Wymienię: Perfumy we flakonach: 1. Armani - Code zafoliowane 30ml 2. Avon - Prowl - ubytek z 50 ml na zdjęciu 3. Calvin Klein - Eternity Moment - 23/30ml 4. Huitieme Art - Ambre Ceruleen - 20/50ml 5. Rihanna - Riri - tester bez korka 50ml z ubytkiem 5 psików Gotowe odlewki: 1. Jo Malone - Pomergranate Noir - dwa sample - jeden bez 3 psików testowych 2.L'Occitane - Eau d'Iparie - 10 ml bez dwóch psików 3. Reminiscence - Rem EDT 10ml bez 3 psików testowych Możliwość zrobienia odlewek:
Nieużywana kolorówka - chętnie oddam całość za jedną przydatną rzecz: 1. Clinique - miniatura czarnej mascary Lash Power 001 Black Onyx 2. Sephora - miniatura błyszczyka Ultra Shine Lip Gel w kolorze 17. Pin-up Pink 3. Sephora - miniatura błyszczyka Rouge Infusion The Neutrals w kolorze 19. Peony 4. Miss Sporty - cienie do powiek Studio Color Mono w odcieniu 111 Tenderly Testowane: 1. Miss Sporty - róż Instaglow - 001 Luminous Beige 2. Miss Sporty - róż Instaglow - 003 Flushed Pink
[B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 Edytowane przez beyza Czas edycji: 2017-11-26 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK: Perfumy - flakony, odlewki
podobają mi się:
1. Armani - Code zafoliowane 30ml 2.L'Occitane - Eau d'Iparie - 10 ml bez dwóch psików 3. Olympic Orchid - Woodcut - 5ml bez dwóch psików zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
1. Armani - Code zafoliowane 30ml 2. Avon - Prowl - ubytek z 50 ml na zdjęciu 3. Calvin Klein - Eternity Moment - 23/30ml
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() 2. Sephora - miniatura błyszczyka Ultra Shine Lip Gel w kolorze 17. Pin-up Pink 3. Sephora - miniatura błyszczyka Rouge Infusion The Neutrals w kolorze 19. Peony 1. Armani - Code zafoliowane 30ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Armani - Code zafoliowane 30ml
5. Rihanna - Riri - tester bez korka 50ml z ubytkiem 5 psików coś u mnie? ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hej, cos u mnie za odlewkę Jo Malon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.