![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy i odlewki na wymianę w czerwcu a bardziej w lipcu
Witajcie,
Kontynuuję czystkę perfumową. UWAGA! Ze względu na mój stały pobyt za granicą i jedynie sporadyczne wizyty w Polsce poproszę Cię o wysłanie jako pierwszej, żebym mogła odebrać przesyłkę jeszcze podczas pobytu w Polsce a nie czekać przez kilka miesięcy - najbliższa wysyłka pod koniec lipca. Korespondencję prowadzę w wątku, w którym się zaczęła - skakanie między wątkami powoduje, że "tracę wątek", więc proszę piszmy w jednym Twoim albo moim ![]() Dokładka: Mirko Buffini Saba, EDP, 100 ml, nowe, zapieczętowane Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia 70ml, EDP, nowe, folia Mark Buxton Devil in Disguise, EDP, 98/100 ml Lalique Les Compositions Parfumees Zamak EDP 100 ml z ubytkiem ok. 5 ml Aesop Tacit, EDP, 50 ml (ubytek testowy) Diana Vreeland Ambre Russe, EDP, 50 ml, nowa, folia Mark Buxton for Verduu Hien Le No 1, EDP, 15 ml (ubytek ok. 2ml) Folie a Plusieurs Daisies 12 ml, ubytek "psika" Dior Escale a Portofino 70/75 ml - 150 zł (pierwsza wersja z 2008) YSL Mon Paris, EDP, 30 ml, nowy, folia Juicy Couture EDP 100 ml, nowe, folia Calvin Klein Sheer Beauty, EDT, 50 ml nowe, folia Boucheron - Place Vendome EDP, 50 ml, ubytek testowy Serge Lutens Ambre Sultan, ok. 48/50 ml (za coś super, oddaję, bo mam nadwyżkę ;-) Narciso Rodriguez For Her, EDT, ok 33/100 ml Penhaligon's Endymion, 50 ml, nowy, folia Kenzo Ca sent beau, 30 ml nowy, folia (już trudno dostępny, będę wybredna) JOOP Le Bain, EDP, 29/40 ml Jacomo For Her, EDP, 90/100 ml Benetton Essence, EDT, 30 ml, folia Dita von Teese - Erotique - 20 ml, nowa Korres Peoonia Vanille Amber Pear, EDT, 48/50 ml Miniaturki: Viktor & Rolf Flowerbomb, EDP, 7 ml (ubytek testowy) Kenzo Kashaya EDT, 3/5ml Lancome O de Lancome, 7,5 ml, nowa Estee Lauder Pleasures, 3/4 ml, staruszka z 2008 r. sprzed reformulacji, ale moim zdaniem nuty głowy trochę zwietrzałe, dopiero po chwili zapach się prawidłowo rozwija (dla ciekawskich lub kolekcjonerów) Odlewki: Amouage Gold, EDP, ok. 10 ml, szkło L'Artisan Amour Nocturne, EDP, 10 ml w szkle Globe Neotantric Killer Honey, EDP, 5/10 ml w szkle Globe L'Erbolario Papavero, EDP, 10/12 ml, szkło (karafka) Wszystkie pojemności szacuję "na oko" i przed wysyłką podeślę zdjęcia do weryfikacji. Część zdjęć flaszek - na dniach ![]() PRZYGARNĘ: L'Artisan Ananas Fizz - bardzo przygarnę ![]() Ambre Tigre i Chypre Caresse Givenchy Chanel Coco Mademoiselle (tylko perfumy i tylko sprzed reformulacji) Dior Miss Dior Cherie (pierwsza wersja najpóźniej z 2008 roku) Dior Dioressence (tylko stara wersja) pusty flakon Kilian Straight to Heaven, Incense Oud i Light My fire ciekawe odlewki niszowe, aby rozwijać horyzonty Edytowane przez silencio Czas edycji: 2018-09-06 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i odlewki na wymianę w czerwcu a bardziej w lipcu
moze cos za chance lub chance fraiche?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Tak sie zlozylo (bo mialam taka wielką ochote na jakies AA),ze kupilam taniutko 2 butelki z tej serii.Ale jeszcze raz na spokojnie popatrze co masz.Odezwe sie po poludniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za
Juicy Couture, EDP, 100 ml, nowe Moschino Hippy Fizz, EDT, 27/30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj, mam MDC wersja z 2005, kod produkcji z 2006 w ilości 48/100ml. Podoba mi się Chance Eau Fraiche i Narciso. Taka byłaby moja propozycja patrząc na wartość nie mililitry. Jeśli byłabyś zainetresowana to daj znać proszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, czy znalazłabyś coś u mnie za Herbę Frescę i /lub Joop ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Wypisze wszystko,co biore pod uwage:
Chanelki Allure Narciso Lutens AA nerolia.herba Poniewaz w nocy kiepsko spalam i ledwo dzis łazę,to i kiepsko myslę... Mam tez Miss dior edp ,ale te oststnią wersje.To chyba Cie juz nie interesuje? (50/100 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Chanel Chance Eau Fraiche, EDT, ok. 49/50 ml
coś u mnie?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
moze coś wynajdziesz za
![]() Chanel Chance Eau Fraiche, EDT, ok. 49/50 ml Chanel Allure, EDT, ok. 49/50 ml Guerlain Idylle, EDP, 48/50 ml Juicy Couture, EDP, 100 ml Narciso Rodriguez For Her, EDT, ok 33/100 ml The Body Shop Midnight Bakula, EDT, 49/50 ml Body Shop Love ETC, EDP, 29/30 ml The Body Shop Shea - EDT 28/30 ml + mgiełka 98/100 ml Viktor & Rolf Flowerbomb, EDP, 7 ml (ubytek testowy) i chyba koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za JOOP Le Bain, EDP, 39/40 ml? Mam jeszcze poza wątkiem nowe zafoliowane YR Moment de Bonheur edp 30ml i Lanvin Oxygene 75ml bez kilku psików
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
czesc znajdziez u mnie cos za Guerlain AA Mandarine-Basilic i/albo Guerlain AA Nerolia Bianca
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie?
Chanel Chance Eau Fraiche, EDT, ok. 49/50 ml Chanel Allure, EDT, ok. 49/50 ml Guerlain AA Herba Fresca, ok. 60/75 ml (poziom płynu do koszyczka), kod 1W01 Guerlain AA Mandarine-Basilic, ok. 65/125 ml (poziom płynu do połowy naklejki), kod 8U01 Guerlain AA Nerolia Bianca, EDT, 75 ml, nowe, zafoliowane, kod 2Z02 Viktor & Rolf Flowerbomb, EDP, 7 ml (ubytek testowy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Serge Lutens Ambre Sultan?
![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś za AA Mandarin basilic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, przychodzę zapytać o Chance EDP i Mandarynkę z bazylią
![]()
![]() |
#18 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
a tak nieśmiało zagadnę o:
The Body Shop Shea - EDT 28/30 ml? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Kochana, niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Niestety nic nie wypatrzyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Kochana, niestety nie moje zapachy ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Miss Dior obecna raczej nie... Pomysl sobie na spokojnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To EDP. Fotki w załączeniu
![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2016-06-20 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Oh, jakie piękne zapachy masz - tak piękne, że większość już mam ;-)
Także podziękuję ![]() Ale będę zaglądać ;-) ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
tylko MDC... co byś chciała za nią? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Mogłaś pominąć mój poprzedni post, więc się przypomnę:
![]() |
#25 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;61999501]Coś u mnie? Chanel Chance Eau Fraiche, EDT, ok. 49/50 ml Chanel Allure, EDT, ok. 49/50 ml Guerlain AA Herba Fresca, ok. 60/75 ml (poziom płynu do koszyczka), kod 1W01 Guerlain AA Mandarine-Basilic, ok. 65/125 ml (poziom płynu do połowy naklejki), kod 8U01 Guerlain AA Nerolia Bianca, EDT, 75 ml, nowe, zafoliowane, kod 2Z02 Viktor & Rolf Flowerbomb, EDP, 7 ml (ubytek testowy)[/QUOTE] Tassarinian, tylko Addict (dla mamay ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki! Poproszę chwilę czasu do namysłu ;-)
Z Chanel nie mam problemu, trochę niechętnie się rozstaję z NR - muszę jeszcze to przemyśleć ;-) OK? Czy ewentualnie jakiś inny zapach by wchodził w grę do kompletu? ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:26 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;62015006]A jakie ewentualnie próbki byś miała? ![]() Wiesz co, jak nie trzeba, to mi się te próbki plączą pod nosem i zawadzają a jak jest szansa się ich pozbyć to się skrzętnie chowają ;-) Ale namierzyłam: Miss Dior EDP z 2013 i z 2014 r La Vie est belle l'Eau de parfum (nie wiem czy tę wersję wykluczasz) mam 2 szt. ew. mogę zrobić sample z Shalimar Parfum Initial lub Coco Mademoiselle EDP Poisony i Body gdzies się schowały ;-( ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Dziewczyny, sorry na resztę odpowiem jutro wieczorem, bo już padam na nos... Dzięki za zainteresowanie i dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Na olx kupilam AA Flora N. 125 ml za 100 zl -to chyba dobra cena
![]() ![]() ![]() CZasem trafiają sie okazje,ale trzeba szybko łapac ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2016-06-21 o 06:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie jeszcze tylko Idylle edp wpadło mi w oko, ale wolałabym Narciso, a resztą jest go mniej to chyba lepiej dla Ciebie
![]() mam jeszcze unikatowe Sensuous Noir Estee 26/50ml ![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2016-06-21 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.