![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Maj/Czerwiec - Minerały, BU, Mac, Vischy, SVR, Naomi i dużo innych rożnosci...
Cześć, mam do wymiany:
1. Podkład kryjący Annabelle Minerals Golden Fairest 4g z tego ubytek ok.15% 2. Próbka podkłady kryjacego Beige fairest 1g. Tylko testowany. 3. Próbka podkłady kryjącego Narural fairest 1g. Tylko testowany. 4. Próbka korektora Dark. Nieużywany 5. Cethapil MD do twarzy i ciała. Została połowa. 6. Mac Prolongwear w odcieniu NC15. korektor pod oczy. Zużycie widać na zdjęciu. 7. Woda z róży damasceńskiej z biochemii uroda. 200 ml. Zuzycie widać na zdjęciu 8. Hydrolant lipowy eko z BU. Zuzycie widać na zdjęciu 9. Francuska glinka biała z e-naturalne. 50g. Całe opakowanie. 10.Peeling enzymatyczny EKO + dodatki do cery tłustej z biochemii uroda. Tylko testowany. Mnie niestety uczula. 11.Glinka ghassoul organique. Na oko 15 g. 12.Mydło czarne Nacomi. Ubytek jakiś 10 % 13. żel aloesowy Gorvita. Użyty parę razy. ubytek pewnie z 10-15%NIE MA 14. Żel łagodząco-kojący oczarowy z firmy Oczar. Nowy, nieużywany. 15. Eveline, Just Epil, Ultradelikatny krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini z aloesem i proteinami jedwabiu. Tylko testowany. 16.Garnier, Fructis, Goodbye Damage Serum (Serum na rozdwojone końcówki).Ubytek jakiś 10%. 17. Bielenda, Skin Clinic Profesional, Super Power Mezo Serum (Aktywne serum korygujące Anti-Age do cery mieszanej i tłustej, z niedoskonałościami). Zuzycie widać na zdjęciu. Serum sięga do napisu "super power". 18. Skin Clinic Profesional, Super Power Mezo Serum, Aktywne serum nawilżające Anti-Age. Zostało 50%. 19. SVR SEBIACLEAR CICAPEEL ŻEL 15 ML. Żel z 14% glukonolakton i kwas salicylow. Ubutek jakiś 10%. 20. Floslek, Seria Do Pielęgnacji Oczu, Żel arnikowy na sińce, potłuczenia, obrzmienia. Ubytek ok. 10 % 21.Vichy, LiftActiv, Flexilift Teint (Podkład wygładzający) - użyty dosłownie parę razy. odcień 15[/COLOR] Edytowane przez brzoskwiniowy_sorbet Czas edycji: 2017-05-29 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maj/Czerwiec - Minerały, BU, Mac, Vischy, SVR, Naomi i dużo innych rożnosci...
22. C-THRU kremowy żel pod prysznic My Smoothies! Unikalne połączenie świeżego jogurtu i owoców papaya zapewnia głębokie nawilżenie i odżywienie skóry.
Pojemność 250ml. NowyNIE MA 23. Dezodoranty perfumowany antyperspiracyjny w kulce. - Incandessence. Nowy 24. Woda perfumowana Mauve Glow 100ml MARIZA - zużycie widać na zdjęciu 25.Naomi Campbell, At Night 15ml bez trzech pisków. NIE MA 26. Dermacol 210 tylko testowany 27. SVR SEBIACLEAR, GEL MOUSSANT, ŻEL DO MYCIA, 200ML. Nowy. Składniki aktywne: Glukonolakton â oczyszcza i otwiera zatkane pory. Mat SR 2% - reguluje nadmiar łoju. Zuzycie na zdjęciu. 28. Dezydorant C Thruu Nowy 29. Obrotowa suszarko-lokówka CF 9032 firmy Rowenta Szczotka modelująca z funkcją nabłyszczania. Dostałam ją na gwiazdkę, uzyta pare razy, ale dla mnie jest niepotrzebna. Taka - http://siglo.pl/sprzet_agd/agd_drobn...9032_700w.html z gwarancją. Juz po jednym użyciu te włoski szczotki są bardziej "rozczapierzone". Jest to naturalne i nie wpływa na użytkowanie. 30.Film na dvd "sausage part". Nowy, orginalny, zafoliowany. Edytowane przez brzoskwiniowy_sorbet Czas edycji: 2017-06-02 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Maj/Czerwiec - Minerały, BU, Mac, Vischy, SVR, Naomi i dużo innych rożnosci...
Hej, cos za Naomi?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Naomi?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej
coś u mnie za żel C-thru u perfumy Naomi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos za naomi i zel cthru?
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za 25.Naomi Campbell, At Night 15ml bez trzech pisków.
? ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Mac Prolongwear w odcieniu NC15?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś za mac i cat deluxe?
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() podobaja mi sie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1495897791 rozany, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1495897890 aloe vera, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1495898403 15. Eveline, Just Epil, Ultradelikatny krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini z aloesem i proteinami jedwabiu. Tylko testowany. i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1495898403 napisz co masz dostepne i co mozesz oddac za moje dwie koszule chyba ze widzialabys cos jeszcze to chetnie zrobie wieksza wymiane ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
te rzeczy mnie zainteresowały:
17. Bielenda, Skin Clinic Profesional, Super Power Mezo Serum (Aktywne serum korygujące Anti-Age do cery mieszanej i tłustej, z niedoskonałościami). Zuzycie widać na zdjęciu. Serum sięga do napisu "super power". 22. C-THRU kremowy żel pod prysznic My Smoothies! Unikalne połączenie świeżego jogurtu i owoców papaya zapewnia głębokie nawilżenie i odżywienie skóry. Pojemność 250ml. Nowy 24. Woda perfumowana Mauve Glow 100ml MARIZA - zużycie widać na zdjęciu 25.Naomi Campbell, At Night 15ml bez trzech pisków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ok, mogę zamieć się a dołożysz mi do wymiany ten żel aloesowy z Gorvity?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- dziekuje za info ![]() z checia bym sie wymienila ale mam raczej taka zasade ze za pojedyncze rzeczy po prostu nie oplaci sie wymieniac, poczta za bardzo zdziera
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za:
1. Podkład kryjący Annabelle Minerals Golden Fairest 4g z tego ubytek ok.15% 2. Próbka podkłady kryjacego Beige fairest 1g. Tylko testowany. 3. Próbka podkłady kryjącego Narural fairest 1g. Tylko testowany. 6. Mac Prolongwear w odcieniu NC15. korektor pod oczy. Zużycie widać na zdjęciu. 10.Peeling enzymatyczny EKO + dodatki do cery tłustej z biochemii uroda. Tylko testowany. Mnie niestety uczula. 12.Mydło czarne Nacomi. Ubytek jakiś 10 %
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nie to nie jest to zielone klasyczne
to jest limitowana seria ta konkretnie https://www.fragrantica.pl/perfumy/D...cle-29371.html ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- to jesli masz ochotę na wymianę to zapraszam na prv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
5. Cethapil MD do twarzy i ciała. Została połowa. 6. Mac Prolongwear w odcieniu NC15. korektor pod oczy. Zużycie widać na zdjęciu. 7. Woda z róży damasceńskiej z biochemii uroda. 200 ml. Zuzycie widać na zdjęciu 8. Hydrolant lipowy eko z BU. Zuzycie widać na zdjęciu 9. Francuska glinka biała z e-naturalne. 50g. Całe opakowanie. 10.Peeling enzymatyczny EKO + dodatki do cery tłustej z biochemii uroda. Tylko testowany. Mnie niestety uczula. 11.Glinka ghassoul organique. Na oko 15 g. 12.Mydło czarne Nacomi. Ubytek jakiś 10 % 13. żel aloesowy Gorvita. Użyty parę razy. ubytek pewnie z 10-15% 14. Żel łagodząco-kojący oczarowy z firmy Oczar. Nowy, nieużywany. 15. Eveline, Just Epil, Ultradelikatny krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini z aloesem i proteinami jedwabiu. Tylko testowany. 16.Garnier, Fructis, Goodbye Damage Serum (Serum na rozdwojone końcówki).Ubytek jakiś 10%. 17. Bielenda, Skin Clinic Profesional, Super Power Mezo Serum (Aktywne serum korygujące Anti-Age do cery mieszanej i tłustej, z niedoskonałościami). Zuzycie widać na zdjęciu. Serum sięga do napisu "super power". 18. Skin Clinic Profesional, Super Power Mezo Serum, Aktywne serum nawilżające Anti-Age. Zostało 50%. 19. SVR SEBIACLEAR CICAPEEL ŻEL 15 ML. Żel z 14% glukonolakton i kwas salicylow. Ubutek jakiś 10%. 20. Floslek, Seria Do Pielęgnacji Oczu, Żel arnikowy na sińce, potłuczenia, obrzmienia. Ubytek ok. 10 % 21.Vichy, LiftActiv, Flexilift Teint (Podkład wygładzający) - użyty dosłownie parę razy. odcień 15 ?
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Mogę się wymienić za Naomi.
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
to troszkę za mało. gdyby się jednak coś zwolniło to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za hydrolat i żel aloesowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo Cię przepraszam, ale rano sprzedały mi się te Sequin na allegro
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
coś za korektor maca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
niestety Black Opium mam tylko taką małą próbkę, która ma z 1,5 ml :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
czy coś u mnie za: 1. Podkład kryjący Annabelle Minerals Golden Fairest 4g z tego ubytek ok.15% 7. Woda z róży damasceńskiej z biochemii uroda. 200 ml. Zuzycie widać na zdjęciu 8. Hydrolant lipowy eko z BU. Zuzycie widać na zdjęciu 9. Francuska glinka biała z e-naturalne. 50g. Całe opakowanie. 10.Peeling enzymatyczny EKO + dodatki do cery tłustej z biochemii uroda. Tylko testowany. Mnie niestety uczula. ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za:
Podkład kryjący Annabelle Minerals Golden Fairest 4g z tego ubytek ok.15% 2. Próbka podkłady kryjacego Beige fairest 1g. Tylko testowany. 3. Próbka podkłady kryjącego Narural fairest 1g. Tylko testowany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
torebki już nie mam, ale mam nowy wątek.
![]() więc zapraszam ![]() ( pytałam o korektor MAC ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Jeśli chodzi o taką opcję te dwie bluzki za hydrolaty ( generalnie tej niebieskiej za hydrolaty nie oddam, to jest jedna z nielicznych rzeczy ubraniowych co do których jestem wybredna ![]() I tak kombinuje jak to ugryźć, odezwę się na pewno, ale nie wstrzymuj się jak będziesz miała jakieś propozycje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
tylko coś nie mogę się dopatrzyć tego MACa na zdjęciu
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.