![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prostownica, farby do wlosow i duzo wiecej! LISTOPAD
Czesc! Z checia wymienie rzeczy ktore zostaly mi po domowym rozjasnianiu wlosow i kilka innych
![]() Giorgio Armani Si perfumowany balsam do ciała 75 ml Giorgio Armani Si edp miniaturka 15 ml Alfaparf Oxid'O, emulsja utleniająca do farb do włosów, 1000ml - obie uzyte dwa razy, jesli ktos bedzie zainteresowany to je zwaze i zobacze ile zostalo. Remington, Prostownica S9500 z powłoką perłową Pearl Straightener- uzywana przez miesiac, drobne ryski od przeprowadzki. Alfaparf, Evolution of the Color - zostaly mi cale : 2 x 9MR Metallic rose - pastelowy roz 7000 Blu - dodaje sie go do innych farb zeby usunac zolte tony 9ms metallic silver - srebrny, zostalo 3/4 tubki 11.11 platynowy blond Farba Matrix SOCOLOR.Beauty Ultra.Light BLONDE 90ml UL-N+ extra blonde neutral+ Alfaparf, Equipment Evolution Color Tools, Supermeches+ Profesjonalny rozjaśniacz w proszku - uzyty dwa razy na dlugie wlosy Garnier Color Sensation Farba do włosów 111 Srebrny superjasny blond Ziaja, Oczyszczanie - Liście Manuka, Tonik zwężający pory na dzień / na noc - zuzycie widoczne na zdjeciu Ziaja, Cupuacu, Suchy olejek krystaliczny twarz,ciało,włosy - uzyty raz Wella SP Luxe Oil - Elixir pielęgnujący do włosów 100ml - nowy Wella SP Luxe Oil Keratin Boost Essence - Spray wygładzający włosy 100ml - zuzycie widoczne na zdjeciu Wibo, Strobing Make Up Shimmer Kit, paleta rozświetlaczy do twarzy - uzyta kilka razy Genactiv [B]Colosregen bioaktywne colostrum bovinum, mleko klaczy i proteiny jedwabiu, bloker do skory głowy 4 ampułki Tylko za cos wyjatkowego wymienie : Anastasia Beverly Hills Illuminator w kolorze Riviera- tylko dotkniety, ma dalej folie na lusterku Alpha-H Liquid Gold Intensywny preparat odbudowujący - nowy, zaplombowany Probki: Mugler Alien 0,3ml Clinique all about eyes 1ml Cilinique moisture surge 1,5 ml Dr Irena Eris rajski balsam nawilzajacy 7 ml Clarins body fit 8 ml Make up forever step 1 skin equalizer 1ml Collistar deep moisturing fluid 8 ml Nuxe Huile Prodigieuse 4 ml Norel Multivitamin odzywczy krem witaminowy - nie widze na opakowaniu pojemnosci, wg mnie 1 ml John Frieda Frizz Ease dream curls szampon i intensywna maska oba po 8 ml Emma Hardie Amazing face lift & sculpt, Firming neck treatment 5 ml Lancome Visionnaire 2 ml Pureology Hydrate szampon i odzywka po 5ml Clarins, Mission Perfection Yeux, Rozświetlający krem pod oczy 1ml Nie szukam niczego konkretnego oprocz starego modelu prostownicy KIEPE Ionic style Bede sukcesywnie dodawac nowe rzeczy do watku ![]() Edytowane przez czotozanick Czas edycji: 2017-12-08 o 22:14 Powód: Dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prostownica, farby do wlosow i duzo wiecej!
hej, cos znajdziesz cos u mnie za prostownie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Chętnie oddam. A może widzisz u mnie coś jeszcze za Alpha H? I w sumie te farby różowe też bym wzięła
![]() Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2017-11-22 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Do konturowania twarzy. Interesuje mnie alpha-h. Jaka to pojemność
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej, może coś u mnie za Alhpa H?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Coś za farby do włosów i prostownicę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, ale wolałabym oddac korektor
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ok a co mi dołożysz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za prostownicę i rozświetlacz ABH?
![]() |
#12 |
Lady of Harley-Davidson
|
coś u mnie za Anastasia Beverly Hills Illuminator
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie w watku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem. W sumie nic nie musisz. Zastanowię się czy mnie w ogóle taka wymiana interesuje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prostownica, farby do wlosow i duzo wiecej! LISTOPAD
Jednak podziękuję.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Wella SP Luxe Oil - Elixir pielęgnujący do włosów 100ml - nowy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Witchdoctor
|
Czy znajdziesz w moim watku coś za miniaturę Si?
Jesli nie to czego szukasz ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Interesuje mnie też AlphaH Liquid Gold ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- A może chciałabyś Hypnose Lancome? Klimaty podobne ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za miniaturkę Armani Si?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Prostownica, farby do wlosow i duzo wiecej! LISTOPAD
Hej, coś za miniaturę Si i Alpha H?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Black Opium mam na wydanie tylko odlewkę
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej może coś u mnie za miniature si? I może Alpha h ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Niestety ale zbyt wielka różnica pojemności Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#24 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, za Hourglass nic, ale Lagune mogę oddać za:
Wella SP Luxe Oil - Elixir pielęgnujący do włosów 100ml - nowy Wella SP Luxe Oil Keratin Boost Essence - Spray wygładzający włosy 100ml - zuzycie widoczne na zdjeciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś za
Giorgio Armani Si perfumowany balsam do ciała 75 ml Giorgio Armani Si edp miniaturka 15 ml Ziaja, Oczyszczanie - Liście Manuka, Tonik zwężający pory na dzień / na noc - zuzycie widoczne na zdjeciu
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej, czego szukasz za alpha h liquid gold
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Wątek raczej mam.srednio aktualny dlatego pytam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.