|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
STYCZEŃ u Anii
NIEAKTUALNE
Bardzo proszę odpisuj u mnie Wymianka: 1. AMC Inglot puder rozświetlający, użyty jeden raz (muśnięcie pędzlem); 2. Nars, korektory, zestaw 3 próbek; 3. Kobo, paleta róży, każdy użyty max 2 razy; 4. KOBO, cień wkład, odcień Golden Rose, uzyty dwa razy; 5. Glam Shadows, kosmiczna pieczarka wkład, użyty kilka razy, stan na zdjęciu; 6. Bielenda, rozświetlacz do twarzy, użyty dwa razy; 7. Sephora, paleta cieni, mild to wild khaki, nowa, kod 5342P; 8. Szminka Yves Rocher Grand Rouge 111 satin, nowa; 9. Inglot, matowy mini cień do powiek 294, nowy, 10. Kawa w ziarnach, czekolada i orzech, pochodzi ze sklepu kawaiherbata, nowa; 11. Yves Rocher Neroli, 50 ml, nowa, 12. Smashbox, mini pomadka be legendary, odcień legendary, nowa; 13. Paleta Zoeva Cocoa Blend, użyta jeden raz; 14. Estee Lauder, Pure Color Envy - Błyszczyk 420, Reckless Bloom, nowy; 15. Skin Coach. Twoja droga do pięknej i zdrowej skóry - Bożena Społowicz, nowa; 16. Pomadka Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet, 06 Cherry leaders, nowa; 17. L'Oréal Paris, Magic Retouch, błyskawiczny retusz odrostów w spray'u, brąz, nowy; 18. Baleriny Deichmann, 39, ubrane raz na 5 minut; 19. Paleta TheBalm In theBalm of Your Hand, z wymiany, stan jak na zdjęciach, ja użyłam w sumie tylko rozświetlacza; 20. Paletka Irena Eris, z wymiany, użyłam moze dwa razy; 21. Korektor nudebynature, nowy, 2 ml; 22. Korektor MOIA, nowy, odcień 6/7, 10 ml. DOKŁADKA 23. Bourjois rouge edition velvet nr 10, nowa, 24. Bourjois rouge edition velvet nr 11, nowa, 25. Pomadka do ust, Deborah Cyclamen Pink 03, nowa, 26. Yves Rocher Tendre Jasmin, 50 ml. W razie dodatkowych pytań, zapraszam Niestety będę wybredna, ponieważ kosmetyków mam ponad stan Zapraszam!
"I wish there was a way to know you're in the good old days before you've actually left them" Edytowane przez Aniia91 Czas edycji: 2018-02-01 o 17:20 |
|
|
|
|
#2 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: STYCZEŃ u Anii
hej
pisałyśmy coś przed Świętami, ale miałam małą przerwę techniczną ![]() czy chciałabyś oddać mini pomadkę Smashboxa za wkład MAC (Scene)? jak w opisie u mnie w wątku - zdepotowany jest, nie mam opakowania, nie ma oznaczeń ![]() ale służę fotkami oczywiście, niewielkie zużycie |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Z ostatniego boxa szminki to tylko czerwienie i fiolety, więc odpada
tusz loreal mi nie odpowiada, tuszu Benefit nie lubię, jedynie EL + Dkny, ale to troszkę mało chyba, że jeszcze coś masz poza
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
Znajdziesz coś u mnie za kilka twoich kosmetyków ?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za paletkę Zoeva i książkę Skin Coach?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

zerknij, czy widzisz co u mnie.
chyba, że jeszcze coś masz poza