![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Biżuternik szalony
Witajcie,
Jestem tu od dziś, choć czytam Was już od dawna. Jestem facetem, ale w wolnych chwilach zamiast oglądać mecze przy piwku buduję i ćwiczę swój skromny warsztat. Wspiera mnie w tym moja kobieta. Pięknie poproszę o opinie i Waszą wycenę tych prac. To głównie zdjecia z mojej przygody z howlitami. Nastepne zdjecia zrobię lepsze ![]() 1. Frywolna Zosia - howlit,turkus, drewno i srebro 925, 999 2. Śmierć Drakuli - kły koralowe, wulkan, srebro 925, 999, drewno (osikowe) 3. Monocykl, bicykl i...w drogę - srebro 925, 999, howlit, wulkan 4. Strojna Jagna - filc, koral, drewno, masa perlowa, srebro 999, 925 5. Robi Hood - srebro 925,999, howlit, drewno, koral 6. Kolorowe zapaski - howlit, koral, wulkan, drewno, srebro 925,999 7. Dalaj Lama - Wielkie agaty, koral, srebro 925 8. Fajka pokoju - drewno, metal, srebro 925, pumeks, masa perlowa, koral 9. Jaspis w drewnie - fioletowy jaspis, srebro 925, drewno, metal pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Biżuternik szalony
Witaj na Wizazu
![]() ![]() Co do prac bardzo mi się podoba ich energetyczna kolorystyka. Warszat trudniej mi ocenic bo nie do konca widac na zdjęciach wykonanie. Generalnie wszystkie mi się podobaja choć linke jubilerską zastapiłabym szpilkami jednak-jakoś nie mam przekonania do kolcy na lince ale to moja subiektywna opinia ![]()
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witaj! I też uważam, że to fajnie, że facet ze swoimi tworami na Wizaż zawitał.
Piękne kolce. Ja osobiście mam wrażenie, że nie są po prostu kolorowe, tylko pełne emocji! Ale i tak najbardziej powalające są nazwy. Padłam już po "Smierci Drakuli" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziekuję za pierwsze opinie. Na linkach... nic już nie robię ;-). Ot trafiły się starsze fotki. Drewno i srebro ... łączyć... uwielbiam.
Nazwy... cóż... czasami pierwsza powstaje nazwa... czasami pierwsze kolczyki, bransoletka, pierścionek. Pomyslów mi nie brak tylko czasu jakoś mało. Na razie robię w nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Czołem! Reverie1 w zasadzie napisała wszystko co mi się cisnęło na klawiaturę, kiedy zobaczyłam Twoje prace. Koleżnaki Cię pewnie ubóstwiają
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ale nazwy to masz czaderskie
![]() ![]() Podspisuję się pod tym o czym dziewczyny pisały. I chyba nad loopikami trzeba popracować... tak mi się wrzuciło w oczy przy którychś kolczykach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Nazwy świetne ![]() "Śmierć Drakuli" najbardziej mi się podoba, chętnie bym ponosiła. (A ta kuleczka osikowa rozumiem, że coś w stylu kołka xD) Poza tym podoba mi się jak łączysz kolory, przez to twoje kolce wydają się bardzo wesołe ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze troche i z nazwami Ruda Klara bedzie miec konkurencje
![]() Wrzucaj nowsze prace ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Oj tak, nazwy powalają
![]() ![]() Prace fajne, kolorowe, wpadające w oko, pomysłowe itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Jejuuu jak fajnie "Biżuternik" !!!
![]() wrzuć człowieku coś jeszcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
szacun za nazwy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Marta1977 - Trafiłaś w 10tkę - jestem tatą na wychowawczym. Opiekuję się córeczką i ... coś tam sobie dłubie ;-)
I jeszcze jedno - dość dobrze gotuję... ![]() Dziewczyny- informacja z ostatniej chwili - DRAKULA SPRZEDANY!!! Poszedł za 75zł... dużo? mało? co Sądzicie? Jutro sprzedam Agatę Christi i Żurawinę w mchu... ale mi się to podoba ![]() W planach mam wstawienie prac do butiku z ooodjechanymi ciuchami. Zdjęcia będę zamieszczał stopniowo - cierpliwości. Jeszcze tyle technik chciałbym poznać - uczę sie oksydować, lutować , spawać, robić wrapki a niebawem mam ochotę spróbować czegoś w "kleju" pozdrawiam serdecznie- Dobranoc Wszystkim Paniom |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
No super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 75 zł jak na moje to bardzo dobra cena - za tyle to dziewczyny potrafią sprzedawać srebrne wrappy. Powodzenia w biżuteryjkowaniu i czekamy na więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie, że mamy pana
![]() ![]() Nazwy obłędne, prace fajne i kolorowe ![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Feroce...moje gratulacje!nareszcie Facet z ambicjami (czekamy na nowe prace)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
www.dulcedo.pl
|
Biżuterniku szalony bardzo fajne prace, kolorowe i pozytywne cena też niezła jak za takie kolczyki, ale czy wysoka czy nie to jest zależne od ceny zakupu materiałów. Gratuluję zresztą udanej sprzedaży. Jeśli chodzi o techniki to wizaż to kopalnia wiedzy więc czekam na nowe prace, ciekawe w którym kierunku się udasz. Ja nigdy się nie mogę zdecydowac i ciągle zmieniam. W oko wpadł mi Robi Hood - nazwa to też jakiś procęt sukcesu
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
aż ciężko uwierzyć że facetowi się chce dłubać w kolorowych koralikach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Taki, co to gotuje, zajmuje się dzieckiem, otwarty na piękno drzemiące w kobiecych akcesoriach...
![]() jak dla mnie bomba ![]() tak trzymac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Też Cię na wizażu przywitam
![]() ![]() Miło Cie tu widziec . Biżuteria, radosna, kolorowa, energetyczna i emocjonalna ![]() Linki oczywiscie do śmieci (estetyka) No i czekam niecierpliwie na to srebro i drewno no i inne równie ciekawe prace. Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Wam wszystkim... za dobre słowa. Nowe zdjęcia "robią się" więc proszę o cierpliwość
![]() ![]() Juz wkrótce zobaczycie takie "sławy" jak Balzac czy Levi Strauss, pracuję nad Perpetum mobile ![]() Jeśli kiedyś bedąc na Orlej zobaczycie faceta z dziewczynką na rękach to będę to zapewne ja. pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Ach, jak ja zazdroszczę Twojej partnerce! Nie dość, że robisz kolczyki, to jeszcze gotujesz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Świetne prace - pomysłowe i oryginalne, tak samo jak nazwy. Jest to biżuteria z charakterem, która z pewnością znajdzie wiele wielbicielek. Jak
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Toż to anioł nie facet!
![]() ![]() Biżutki bardzo fajne! Duży plus za kolorki. No i nazwy obłędne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Nie wiem, co jeszcze mogłabym dodać
![]() Kolczyki bardzo pozytywne, nazwy obłędne. No i fakt, że zawitał do nas mężczyzna (na dodatek umiejący gotować, ha!) to już w ogóle szał ![]() Oj, dobrze musi mieć Twoja Pani, nie dość, że dobre jedzenie dostanie to jeszcze i biżuterię jej mąż sprawi ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie Dziewczyny,
I znalazłem trochę czasu, aby dorzucić kilka fotek. Spora część to kolce na sprzedaż w Irlandii. Przed nami okres światecznych jarmarków a tam podobno ciężko o"coś innego". Za jakość fotek przepraszam - cały czas eksperymentuję. 1. Jabłka Adama- koral, srebro 925, srebro 999, oksydowane, przecierane 2. Kosmiczny Lem - Kamień kosmiczny?, swarovski, srebro 925 3. Korniki - Lampwork, szkło, srebro 925 4. Currara- Lampwork, howllit, srebro 925, srebro 999, piórka, drewno 5. Larwy- Masa perłowa, koral, szkło, srebro 925 6. Levi Strauss - Ceramika, drewno, karneol, srebro 925 7. Pamiatki z lamusa - turkus,kamień kosmiczny, srebro 925, srebro 999 8. Jesienią... - turkusy, howlity, drewno, srebro 925 9. Pan Wołodyjowski- agat? kamien kosmiczny, swarovski, srebro 925, srebro 999 10. Śródziemnomorski zachód słońca - agat, kamień kosmiczny, karneol, drewno, srebro 925 Dziewczyny w kolcach nr 2 napisalem kamien kosmiczny ale to chyba chryzokola brazylijska. A w każdym innym "kamien kosmiczny" to kamień kosmiczny tylko nie pamiętam jak toto się nazywa fachowo- to jest jakaś krótka nazwa. Ale nie pamietam jak pani z Chłodnej toto nazywała. Wy wiecie? Wiem, że to "tylko" takie "składaki.... a może nie.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.