![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różności-częste dokładki-H&M,Esprit,Reserved,Hou se
Nieaktualne
MEGA DOKŁADKA 28-03 - opis na czerwono w postach na stronie 1 Zrobiłam wiosenny porządek w szafie i nazbierało sie sporo ciuszków...Są one głównie w rozmiarach XS/S i S/M...bo moja figura oscylowała z biegiem czasu miedzy tymi rozmiarami...sukcesywnie bede dodawała zdjęcia bo ciuszków nazbierał się niezły stosik...większość z nich oddam bez wybrzydzania ale są też i takie sztuki które z wielkim bólem oddaje z uwagi że rozmiar już nie ten i wówczas bede starała się wymienić na coś co mi da tyle samo radości z posiadania ![]() Witam dziewczyny,zrobiłam lekki porządek w szafie(ale to nie wszystko)ciuszki dosłownie wysypują mi się z szafy-sukcesywnie bede je wam przedstawiała...musze dokładnie rpzemyśleć które bedą a których nie bede nosiła.Dlatego od razu uprzedzam-bedę wybredna-choc rozważę każdą propozycję wiec piszcie ![]() -bluzeczka House r.S choc dość małe S,więc stawiam na XS/S z materiału ala delikatna "frotka" -Koszula ORSAY-2 razy założona r.S -sukienka troll rozmiar S małe M -bluzeczka czekoladowa (mam gdzieś do niej spódniczkę) rozmiar S/M -nowa-nieudany prezent-raz na chwilkę przymierzona koszulka big star różowa S Edytowane przez palau Czas edycji: 2006-07-05 o 19:46 Powód: DOKŁADKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności-częste dokładki-H&M,Esprit,Reserved,Hou se
-Bezrękawnik Reserved ciepluchny,ma specyficzny zapach wełny...melanż z czerwonym wyłożeniem golfiku-szczegóły na załączonym zdjęciu r.S---wymienę tylko na cos co baaaaaardzo mi się spodoba
-spodnie House..XS/S w kratę -na dole jednej z nogawek widać plamki..podczas sprzątania chlapnął mi domestos i sie odbarwiły...można z nich zrobić fajne rybaczki -koszulka żółta zapinana na guziczki XS/S -mam gdzieś też S/M identyczną i XS/S w kolorze zielonym. Edytowane przez palau Czas edycji: 2006-03-28 o 19:04 Powód: DOKŁADKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- Koszulka zwykła czarna by esprit...kolorek minimalnie sprany-namaila prześle dokładne duże zdjęcie aby nie było uwag.rozmiar niby XL...ale dobry na S(rozmiar młodzieżowy)
-czerwone spodnie rozciagliwe-prawie nowe-raz prane XS -czarne eleganckie spodnie XS/S w czerwone/bordowe cieniutkie paseczki -bezrękawniek z golfikiem S Edytowane przez palau Czas edycji: 2006-03-28 o 19:23 Powód: DOKŁADKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
4) sukienka szyta na miarę przez krawcową...materiał milusi(jakby posiadał delikatny meszek)-wybaczcie za brak profesjonalnych nazw materiałów-niełapię tyle tego jest.Dla mnie istnieje tylko len wełna i bawełna-to rozróżniam
![]() Edytowane przez palau Czas edycji: 2005-11-17 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
5) ciuszek dla kochanego smyka...by H&M koszuleczka-śliczna-co ja tu będę sie rozpisywać -same widzicie.R.98
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze nie pomieszałam sie w numerkach
![]() 6) od Topolino bluzeczka zapinana na guziczki R.110 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
7) spodenki Adidas(choc nie dam głowy czy oryginalne bo otrzymane w prezencie,niby kupione w sklepie-wygladaja dobrze-ale nie ja kupowałam więc głowy nie dam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
na dzis koniec-nie mam czasu wiele wiec jak juz bede miała chwilkę-to porobie kolejne foteczki...zapraszam wiec do regularnego odwiedzania mojego kramiku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hej! jestem zainteresowana tymi ciuszkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
nuttella własnie mi baterie siadły-a dziś juz nie kupie-pamietam o twoim pierwszeństwie...ah zapomnialabym -jutro bede puźno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mimi44 niestety nic od Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 109 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Heja! W jakim stanie są spodenki Adidasa? potrzebne mi takie, bo wybieram się na aerobik
![]() jaki to rozmiarek?/ Zobacz moje ciuszki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
to są maleńkie spodenki-na 128 cm...na osobe noszącą XS bezbiodrową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
a u mnie cos za golfik znalazlas?
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
nuttellka wypadło mi z głowy choć baterie nabyłam-więc zaraz sie zajme fotkami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
kurde jestem sama w domku-mam nowy aparat i niewiem jak sie czasówkę nastawia...wiec przesle ci zdjęcia złozone z 2 cześci-wybacz ale inaczej sama nie jestem w stanie zrobić--jeśli Ci to nie wystarczy -Nuttelko to kompletne zdjęcia będę mogła przesłać jutro dopiero
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ok-to jest to co udało mi sie samej wymodzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
juz sprawdzam twój wątek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nuttellka-nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
W takim razie trudno, ale mam pewną propozycję: otóż co interesowałoby Ciebie z kosmetyków? Może zrobimy tak: dasz jakąś propozycję kosmetyku, ja bym tą rzecz kupiła i byśmy się wymieniły. Co Ty na to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Mam na myśli czarną bluzkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
madziasz...przepraszam ze tak długo to trwało-początkowo skupiłam sie na nuttellce po czym miałam problem z połaczeniem sie z serwerem wizazu...ciezko mi jest moja droga wybrac coś nie widząc zdjęć dlatego prosze o przesłanie zdjęc ciuszków pasujących według ciebie na S (male M)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
z ubrań najchętniej sweterki w serek...coś jak swojego czasu miała Fiestka zielony.
a za bluzeczkę esprit? niejest pierwszej świeżosci-choć dobrze wygląda.kolorek nieco sprany-ale o tym wspominałam.zaraz przeglądne co tam masz raz jeszcze-i się odezwę Edytowane przez palau Czas edycji: 2005-11-13 o 00:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.