|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię w marcu Szczecin
Najchętniej wymienię na terenie Szczecina. Wysyłka tylko przy większej ilości.
Nie mam konkretnej listy życzeń. Interesują mnie gry planszowe i książki; jeśli kosmetyki, to tylko naturalne. Mimo wszystko mogę zainteresować się też czymś innym ![]() Nowe: 1. Yves Rocher, zestaw gruszka z czekoladą (żel do kąpieli i pod prysznic, perfumowane mleczko do ciała, nawilżający krem do rąk, balsam do ust). Najchętniej cały zestaw jednej osobie. 2. Babuszka Agafia, fitotermalna rozgrzewająca maska do ciała, 300 ml 3. Jesus del Pozo, Halloween, balsam do ciała, 100 ml 4. Yves Rocher, Comme une evidence, 50 ml. Zafoliowana. 5. The Body Shop, Hawaiian Kukui Cream, masło do ciała, 350 ml, nowe - tylko za coś ekstra ![]() Używane 1. Dr Duda, maska siarczkowa, 200 g, zostało ok. 3/4 opakowania 2. Organic Therapy, arganowy balsam do ciała, 500 ml, niewielkie zużycie (myślę, że spokojnie zostało 450 ml) 3. Yves Rocher, woda toaletowa Cherry Bloom kwiat wiśni, 100 ml. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek ją używała, jednak nie jest ofoliowana. 4. Domowe Receptury, sprawy odżywiający i wzmacniający cebulki włosów, 100 ml - niewielkie zużycie (kilka psiknięć) 5. Yves Rocher, Tendre Jasmin, 30 ml, zużycie na zdjęciu 6. Yves Rocher, Agrumes en fleurs (cytrusowy), EDT 100 ml, zużycie na zdjęciu Inne Turban termalny Edytowane przez falta Czas edycji: 2017-03-15 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię w marcu Szczecin
hej, podoba mi sie kilka rzeczy, moze znajdziesz cos w moich watkach?
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- hej, zainteresowaly mnie te rzeczy 1. Yves Rocher, zestaw gruszka z czekoladą (żel do kąpieli i pod prysznic, perfumowane mleczko do ciała, nawilżający krem do rąk, balsam do ust). Najchętniej cały zestaw jednej osobie. 2. Babuszka Agafia, fitotermalna rozgrzewająca maska do ciała, 300 ml 3. Jesus del Pozo, Halloween, balsam do ciała, 100 ml zalozylam marcowy watek, moze tam cos dla siebie znajdziesz oprocz gry ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- niestety nie jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie za YR, arganowy balsam do ciała i spray do włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za
3. Jesus del Pozo, Halloween, balsam do ciała, 100 ml 4. Yves Rocher, Comme une evidence, 50 ml. Zafoliowana. 3. Yves Rocher, woda toaletowa Cherry Bloom kwiat wiśni, 100 ml. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek ją używała, jednak nie jest ofoliowana.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mam 1 książkę z Twojego wish :
Anna Kołomycew, Jak dbać o włosy. Poradnik dla początkującej włosomaniaczki a czy Ty znalazłabyś u mnie coś w zamian za: 1. Yves Rocher, zestaw gruszka z czekoladą (żel do kąpieli i pod prysznic, perfumowane mleczko do ciała, nawilżający krem do rąk, balsam do ust). Najchętniej cały zestaw jednej osobie. 4. Yves Rocher, Comme une evidence, 50 ml. Zafoliowana. ?
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
niestety nie jestem ze szczecina , preferuję wysyłkę.
A jaki nosisz rozmiar ? ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- to tak jak ja więc jeśli coś znajdziesz daj znać, raczej nie powinno być za małe.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Obie sukienki (bez tej na ramiączkach) są elastyczne , nie ma siły żeby nie weszłą w nie nawet L-ka taki materiał. Dla osoby o wzroście 158 cm (ja
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
zerstaw chcialabym najbardziej 1. Yves Rocher, zestaw gruszka z czekoladą (żel do kąpieli i pod prysznic, perfumowane mleczko do ciała, nawilżający krem do rąk, balsam do ust). Najchętniej cały zestaw jednej i ew. 2. Organic Therapy, arganowy balsam do ciała, 500 ml, niewielkie zużycie (myślę, że spokojnie zostało 450 ml) 3. Yves Rocher, woda toaletowa Cherry Bloom kwiat wiśni, 100 ml. 5. Yves Rocher, Tendre Jasmin, 30 ml, zużycie na zdjęciu
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
1. Yves Rocher, zestaw gruszka z czekoladą (żel do kąpieli i pod prysznic, perfumowane mleczko do ciała, nawilżający krem do rąk Babuszka Agafia, fitotermalna rozgrzewająca maska do ciała, 300 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dodaję masło do ciała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pukam po masło TBS
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie za:
1. Yves Rocher, zestaw gruszka z czekoladą (żel do kąpieli i pod prysznic, perfumowane mleczko do ciała, nawilżający krem do rąk, balsam do ust) 5. Yves Rocher, Tendre Jasmin, 30 ml, zużycie na zdjęciu
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za masło The body shop? Mam w wątkach m.in. książki o html.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
U mnie między innymi z S z koszul i sukienek, ale też wiele innych w wątku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
czego poszukujesz za masło do ciała i produkty YR?
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej, u Ciebie podoba mi się:
1. Yves Rocher, zestaw gruszka z czekoladą (żel do kąpieli i pod prysznic, perfumowane mleczko do ciała, nawilżający krem do rąk, balsam do ust). Najchętniej cały zestaw jednej osobie. Turban termalny 4. Yves Rocher, Comme une evidence, 50 ml. Zafoliowana. ewentualne: 2. Organic Therapy, arganowy balsam do ciała, 500 ml, niewielkie zużycie (myślę, że spokojnie zostało 450 ml) 5. Yves Rocher, Tendre Jasmin, 30 ml, zużycie na zdjęciu 6. Yves Rocher, Agrumes en fleurs (cytrusowy), EDT 100 ml, zużycie na zdjęciu Sukienka to rozmiar uniweraslany, jest bardzo elastyczna. Wymiary na płasko: Pachy: 40cm Pas: delikatna gumeczka 30cm Długość z przodu: 83cm Długość z tyłu: 94cm ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Eva lola
60 długość 45x2 pod pachami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Ichi identyczne wymiary ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mierzone na płasko (wszystkie rozciągliwe)
różowa z kołnierzykiem - dł - 60, pod biustem 36 sukienka - 83, 34 czerwona - 60, 36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać 4 książki (chciałaś 5 ale Billa Sandersa juz nie mam) w zamian za masło do ciała TBS i wodę Tendre Jasmin. Mogę dorzucić Ci jeszcze jedna książkę spoza wątku "Tworzenie serwisów www. Pierwsza pomoc". Łączna sklepowa wartość tych książek to około 240 zł. Oczywiscie nie sa to ebooki tylko papierowe ksiazki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Ok, pasuje mi wymiana. Teraz zauważyłam, że jedna z książek ma lekko zniszczoną górną część okładki (było coś do niej przyklejone, zostało odklejone i został drobny ślad). Jeśli jesteś zdecydowana na wymianę to czy możemy się umówić tak, że ja wyślę do Ciebie paczkomatem, a Ty do mnie poleconym ekonomicznym lub paczką lub paczkomatem (jak wolisz)? Edytowane przez esterie Czas edycji: 2017-03-16 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mnie się jakoś bardzo nie spieszy. Możesz wysłać do mnie teraz a ja odbiorę i do Ciebie nadam 24.03 (aby doszło na 27). Możesz też wysłać 27.03 jeśli tak dla Ciebie wygodniej. W tej chwili wystarczy, ze wymienimy dane do wysyłki na PW, aby przyklepac wymianę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Sweterek pachy 45cm, długość 62cm. Mi tak wymianka odpowiada
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
I jak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz coś u mnie za: 5. The Body Shop, Hawaiian Kukui Cream, masło do ciała, 350 ml, nowe - tylko za coś ekstra
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
1. Yves Rocher, zestaw gruszka z czekoladą (żel do kąpieli i pod prysznic, perfumowane mleczko do ciała, nawilżający krem do rąk, balsam do ust). Najchętniej cały zestaw jednej osobie.
2. Babuszka Agafia, fitotermalna rozgrzewająca maska do ciała, 300 ml 3. Jesus del Pozo, Halloween, balsam do ciała, 100 ml 4. Yves Rocher, Comme une evidence, 50 ml. Zafoliowana. 5. The Body Shop, Hawaiian Kukui Cream, masło do ciała, 350 ml, nowe - tylko za coś ekstra ![]() Używane 1. Dr Duda, maska siarczkowa, 200 g, zostało ok. 3/4 opakowania 2. Organic Therapy, arganowy balsam do ciała, 500 ml, niewielkie zużycie (myślę, że spokojnie zostało 450 ml) 3. Yves Rocher, woda toaletowa Cherry Bloom kwiat wiśni, 100 ml. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek ją używała, jednak nie jest ofoliowana. 4. Domowe Receptury, sprawy odżywiający i wzmacniający cebulki włosów, 100 ml - niewielkie zużycie (kilka psiknięć) 5. Yves Rocher, Tendre Jasmin, 30 ml, zużycie na zdjęciu 6. Yves Rocher, Agrumes en fleurs (cytrusowy), EDT 100 ml, zużycie na zdjęciu ?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej,
czy znajdziesz coś u mnie za: 5. The Body Shop, Hawaiian Kukui Cream, masło do ciała, 350 ml, nowe - tylko za coś ekstra
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś u mnie za:
1. Yves Rocher, zestaw gruszka z czekoladą (żel do kąpieli i pod prysznic, perfumowane mleczko do ciała, nawilżający krem do rąk, balsam do ust). 5. The Body Shop, Hawaiian Kukui Cream, masło do ciała, 350 ml, nowe - tylko za coś ekstra Za masło miałabym poza wątkiem jeszcze szampon i odżywkę Biolaven nowe.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
The Body Shop, Hawaiian Kukui Cream, masło do ciała, 350 ml, nowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.