![]() |
#1 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
w lipcu oddam - kolorówka i zapach
NIEAKTUALNY
foto 1) puste flakoniki dla kolekcjonerów - na dnie każdego została jeszcze odrobina zapachu: *Vera Wang Princess (30ml) *Gucci Guilty (30) *Lanvin Rumeur in 2Roses (50) z pudełkiem *Burberry Brit Sheer (50) z pudełkiem kolorówka nowy nietestowany błyszczyk LAURA MERCIER Lip Glace kolor Poppy KLIK foto 2) MAC Select Sheer; puder NC20 - testowany, z pudełkiem, gąbeczka nieużywana re mini tusz CLINIQUE high impact 3,5ml nowy z douglasa NUDE by NATURE (naturalna marka z Douglasa) mineralny puder Radiant Loose Powder Foundation (4. Silky Beige) 2g - spora miniatura, nowe KLIK foto 3) lakiery ORLY; testowane (smolder i red flare-brak); reel him in, rock-on red, perfectly plum), first kiss (bez foto) foto 4) zapachy (tylko za inne zapachy; możliwe odlewki - mam kilka atomków) VERA WANG Princess Flower 100ml z ubytkiem jak na foto, pudełko. GUCCI Flora eau Fraiche, tester z korkiem i pudełkiem, kupiony pod koniec wakacji '17; tylko testowane 75ml; możliwa odlewka do 30ml KLIK (KWC) lub wymiana ok 45ml (odlewkę zostawię sobie). SERGE LUTENS Sa Majeste la Rose - oferuję odlewkę - za innego Lutensa najchętniej (mam testowane 50ml) GUCCI Guilty w wersji EAU (jak wyżej, mam testowane 50ml, mogę odlać 10-20ml lub oddać jakąś ilość we flaszce) pielęgnacja: Bio-Quinon Active Q10 Gold 100mg marki Pharma Nord Denmark (opakowanie, 30 kapsułek, ważne do 03/19) - suplement, nowy nieotwierany. ESTEE LAUDER ANR complex II miniatura 7ml nowa z douglasa SYNCHROLINE rozświetlający i nawilzający krem na dzień PerkyPearl SPF15 nowy, pelnowymiarowy (50ml) w pudełku (exp 05.2019) KLIK (plus SYNCHROLINE mini krem Contour eyes&lips (pewnie coś ok. 5ml) nowy, nieotwierany.) miniatura kremu SENSAI Kanebo Cellular Performance ok.5ml nowe nowy, pelnowymiarowy (125ml) tonik MARILOU BIO Lotion Tonifiante drobiazgi *ECOSPA olejek rycynowy (na porost i wzmocnienie brwi i rzęs); mogę oddać pół buteleczki KLIK *MAC wklad cienia Scene, zdepotowany, nieduże zużycie (foto na życzenie) *CLARINS cienie Ombre Matte w kol. 03 i 04 - oba używane, oba z pudełkiem foto na życzenie *wydepotowany z zestawu wkład cienia BENEFIT (Longwear Powder Shadow in Thanks A Latte) *henna czarnobrązowa do brwi i rzęs DELIA, nieduży (próbny) ubytek *TAFT Volume Hair Lacquer ultra strong (nr 4 zielonej butelce) ok połowy opakowania *saszetka PALETTE Instant Color (nr.8 czerwień granatu) oczywiście nowa, zamknięta inne: *nowe okulary Fossil KLIK (real fotki TU) *tutaj dokładka okularów (Maui, Orsay i Reserved): https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=58 *nowy pierścionek Apart Elixa KLIK *srebrne pierścionki, kolczyki itp oraz złom srebra KLIK *nowe obrączki na serwetki KLIK 5) nowy z metką szal z Galerii Lafayette KLIK 6) Pandora klipsy Sfera, stan bdb+, foto z sieci. Mam 2 szt. na wymianę. Model wycofany. tylko za inną pandorę 7) próbki nietestowane. Bez kartonika to Jo Malone - taką przysłali z Douglasa 8) kolczyki od jakiegoś polskiego projektanta, srebro oksydowane i onyks (w razie zainteresowania zrobię lepsze zdjęcia) 9) zestaw herbat Five o clock (19 z 20 szt w pudełku firmowym) Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2018-06-29 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: w lipcu oddam - kolorówka i zapach
Hej, cos u mnie za givenchy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Coś za gucci?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1157161 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Przygarnęłabym obydwa pudry, znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za puder Shiseido? W wątku mam 2 lekkie zapachy na lato.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
KANEBO Sensai mi wpadł w oko, ale to oczywiście za dużo za te moje rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
hej, spodnie narazie w rezerwacje - bardzo mnie interesuje pomadka clarins, wiec dam znac jak bede wiedziec
![]() jakie masz miniaturki z phenome? szukam do cery mieszanej, cos nawilzajacego, matujacego, przeciw przebarwieniom. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
hej, dziekuje ze sie odezwalas, chociaz pamietalam o Tobie
![]() spodnie wolne....ztymze te reseved jest na metce 40, ale one wypadają 100% 38 - podaje tobie jeszcze wymiary i one sa rozciagliwe, takie model slim: RESERVED JEANSY JASNE DL.całk -ok 101 cm szerokosc w pasie- ok 38cm dlugosc stanu- ok 23,5cm chetnie wezme puder shiseido...i mam problem z ta pomadka clarins, bo nie mam jak sprawdzic - czy ona wpada w braz? mialabys jakies dobre foto odcienia? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
25cm
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- zasmuciłaś mnie tym olejem kochana, ale rozumiem ![]() powiem szczerze że sama nie wiem co sobie wybrać w zamian za niego, bo jedynie Gucci Flora wpadła mi w oko - i teraz pytanie - czy np byłabyś w stanie oddać je za kurtkę (i zrobiłybyśmy większą wymianę, bardziej opłacalną)? ( bądź jeżeli masz jakiś inny zapach ewentualnie) bo odlewka niestety nie bardzo mi się opłaca, kurtka była droga, jest dość ciężka więc mogę ją oddać jedynie za konkret ![]() czekam na propozycję z Twojej strony ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
jasne, rozumiem
![]() a czy byłaby możliwość zamiast oleju zrobić małą odlewkę Flory? Nie chce brać czegoś co mi się nie przyda, a z chęcią oddam Ci klapki ![]() Oczywiście nie mówię tu o całych 30ml, czekam na propozycję z Twojej strony, ile ml ewentualnie mogłabyś oddać jak coś ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Niestety nic, dziękuję
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej Gosiu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Jasne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, nawet jak zechcesz puścić jeden to wraz z minisami przygarnę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze dziś postaram się podesłać takie info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś za pudry MAC?
Ewentualnie planuje dokładkę dziś lub jutro ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
tak, obie aktualne
![]() obie użyte raz lub w ogóle (nie pamiętam), leżały w szafie. Granatowa w stanie idealnym, czarna z mikrouszkodzeniami - draśnięciami ekoskóry (doslownie jak glowki od szpilek). Mam więcej zdjęć ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- to Parfois ![]() proszę o klik tu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=61 torebka jest z miękkiej ekoskóry Edytowane przez bizbizub Czas edycji: 2017-09-06 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Nie podawałam Ci chyba wymiarów torebki, jeśli potrzebujesz do podjęcia decyzji proszę daj znać
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Masz jakiś wish? Bo przyznam że nie mam teraz jak ogarnąć wątków, ale mogę przeanalizować "zaplecze" pod katem tego czego szukasz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hej, czy Twoje lakiery to moze hybrydy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Małgosiu, capłąbym resztępudru Kanebo i puder MAC Studio Careblend Pressed
zajrzyj do mnie proszę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post76913646 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
to extra. Pogrzebię w zwykłych i wrócę do Ciebie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.