![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Maj perfumy blooming bouquet black opium itp
Maj z tytułem wątku nieprzemyslanym, bo BB i BO poszly od razu,
a wiec jedziemy z tym, co jest w kategorii "itp" ![]() Witaj w moim kramiku, ![]() ![]() ![]() ![]() Na wymianę mam: dokładka: Gucci Bamboo edp bez korka 30/75 ml Guerlain Idylle edt bez korka 30/100 ml La Perla Just Precious, kartonik,ok. 45/50 ml Coach, Coach edp tester 80/90 ml fruu Lolita, L Coral Flower, kartonik 40/50 ml Avon Rare Gold, kartonik ok 45/50ml Jimmy Choo Exotic 2016 50/60 ml kartonik bezbarwna siliconowa konturówka Bourjois, nowa bourjois, nowa wersja healthy mix, puder nr 02, użyty kilka razy wiec gąbkę wywalę (myślę ze odpowiada podkładom nr 53 w zwyż) pomadka rouge edition velvet stick nr 03, raz uzyta Effaclar Duo + nowy Lirene, balsam pod prysznic Orchidea 200 nowy Divine balsam do Ciała 250 ml, nowy little black dress deo roll-on, nowy AA, krem Clinical lift 50 + na noc, nowy dermedic hydrain 2, krem nawilzajacy, nowy perfecta, maseczka na noc, kwasowa dermabrazja 50 ml nowa tylko za wybitnie upragnione rzeczy oferuje: Clarins, double serum 50ml, uzyte kilka razy Clinique, DDMG w tubie 50 ml, nowy Healthy mix, podklad nowy kolor nr 50, nowy Vichy Mineral 89, 50 ml, na razie spróbowany raz( może ulegać zmianie) Yves Rocher zero defaut podklad w odcieniu 050 (efekt BB) zostalo 3/4 max factor kredka do brwi 030 deep brown (popielaty braz b. zimny ) kilka razy uzyta CARVEN, Vetiver edt ok. 35/50 ml kartonik JEANNE EN PROVENCE, Le Temps des Secrets edp ok. 55/60 ml kartonik (typ La vie est belle) ELIZABETH TAYLOR, Gardenia edp ok. 90/100 ml YVES ROCHER, Quelques Notes d'Amour edp ok.8/15 ml kartonik L'Artisan Parfumeur, La Chasse aux Pappillons edt ok. 4/7 ml L'Artisan Parfumeur, Nuit de Tubereuse edp ok. 5/7 ml AVON, Little Black Dress edp 9ml NOWY ROLLERBALL kartonik GUERLAIN CHAMPS ELYSEES EDT ok.12/30 ml kartonik Próbki/odlewki: MONTBLANC, Presence d'une femme edt ok. 4/5 ml TORRENTE, L'Or de Torrente edt ok. 5/10 ml EMANUEL UNGARO, Ungaro Party edt ok. 1/1,6 ml ORIFLAME, My Red edp ok. 1 ml AVON, Premiere Luxe edp ok. 0,6 ml AVON, Rare Gold edp ok. 0,6 ml CHRISTIAN LACROIX, Ambre for her, edp ok. 0,6 ml The Different Company de Bachmakov ok. 2 ml L'Artisan Parfumeur L'ete en douce ok. 1 ml Serge Lutens Santal Majuscule ok. 0,8 ml Armani Prive Oranger Alhambra ok. 0,5 ml Escada Magnetism ok 1 ml Juicy Couture Juicy couture edp ok 3ml Anja Rubik Original ok 3 ml Guerlain Habit Rouge Sport 3 ml So Elixir edp miniaturka 5 ml z malym ubytkiem Victoria's Secret Total Atraction body spray 0,7 ml Playboy play it sexy ok 0.8ml Good Girl edp ok 0,75ml Good girl Lrgere ok 0,75ml Lolita LempickaAu masculin 4ml Kenzo Jungle l'elephant 1ml Givenchy Extravagance d'amarige ok0,5 ml Do wymianki mogę zaoferować odlewki 0,6 - 2 ml ze swoich flakonów: Hermes L'ambre des merveilles JPG Scandal CAFE PARFUMS CAFE INTENSO GIVENCHY HOT COUTURE edp CREED ACQUA FIORENTINA JAMES BOND 007 FOR WOMEN E. ARDEN ARDEN BEAUTY DKNY Nectar Love CK IN2U LOEWE AURA EDP JIMMY CHOO BLOSSOM VIVIENNE WESTWOOD NAUGHTY ALICE YVES ROCHER ROSE OUD, MONOI, MOMENT DE BONHEUR EDP i L'eau, NEROLI, oui a l'amour, Qqna edt AVON SENSUELLE, RARE GOLD, LITTLE BLACK DRESS ORIFLAME MY RED, SOLAR, Incognito, So fever, Divine, Miss Giordani Tesori d'Oriente Orchidea della Cina, Byzantium fiolki o poj. 0.6 ml lub 1 ml mogę napełnic dodatkowo: LALIQUE AMETHYST GUERLAIN AQUA ALLEGORIA PAMPLELUNE DKNY BE TEMPTED Diesel loverdose edp
WYMIANKA PERFUMY PERFUMIKI ![]() Edytowane przez Lamurka Czas edycji: 2018-05-21 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maj perfumy blooming bouquet black opium itp
Znajdziesz coś u mnie za
AVON, Little Black Dress edp 9ml NOWY ROLLERBALL Lolita Si edt 25/30 ml kartonik Próbki/odlewki: GUCCI, Flora Gorgeous Gardenia edt ok. 1 ml
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
może skuszę Cię Mia Me Mine za Champs Elysees?
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Zapraszam do mnie, może znajdziesz coś za Miss Dior Blooming Bouquet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
a jest jakaś opcja nr 2 ?
![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- pod ostatnią opcją podpisuję się rękami i nogami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej
Interesuje Cię może zapach tresor In love?
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
mogę wziąć BO ale nie za moje 2 flakony bo one wyjdą sporo drożej niż BO. Mogę też zamiast podkładu Dior dać chanel i mini nars ( oba podkłady kosztują +/- 200 zł )
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- tak, diorskin jest ciemniejszy. Jeżeli będziesz zdecydowana to zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
eh post pomylka
WYMIANKA PERFUMY PERFUMIKI ![]() Edytowane przez Lamurka Czas edycji: 2018-05-08 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za
Abercrombie & Fitch First Instinct for her 20/30 ml ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- a z ktorych zapachow moglabys wyrownac? ![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Jeszcze wypatrzyłam Armani Sun di Gioia tester 35/50 ml - może coś w zamian u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Pukam nieśmiało po zapach Armani i/lub Korsa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Ok super to poczekam
![]() Żałuję że światło mi YSL ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Lubie Tresora Lancome, Poison Girl, taki rodzaj i jak widać jest różny
![]() nie znam zapachów u Ciebie w wątku oprócz Michael Kors Sexy Amber tester 40/50 ml
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Wypatrzysz coś u mnie za Champs Elysees?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
chciałabym dosłownie na spróbowanie, po 1 ml max 2ml - z tej też przyczyny obaga nie dam za tak małe ilości, ubrania ubrania sportowe obfotografuje i postaram sie wrzucić najpóźniej wieczorem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Widze jeszcze Si Lolita, ale nie znam zapachu zupełnie. Czekam więc na dzień jutrzejszy, ale tak czy inaczej chciałabym Abercrombie od Ciebie a za co to ustalimy
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Lamurko, zobacze czy bede miala gdzie niuchnac Korsa. Jak coś to wymieniaj go smialo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Bluza : https://images.vinted.net/thumbs/f80...eg?11493600976
zszycie na różowym jest po wewnętrznej stronie paska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
zas za szybko odpisalam rzucajac sie na pomaranczowy Odp....eh
WYMIANKA PERFUMY PERFUMIKI ![]() Edytowane przez Lamurka Czas edycji: 2018-05-11 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Le Nectar już wymienione. No nic, może innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Michael Kors Sexy Amber tester 40/50 ml Lolita Si edt 25/30 ml kartonik ORIFLAME, Incognito edt ok. 1ml Penhaligon's Bluebell ok. 0,6 ml Najbardziej zależy mi na Si oraz dwóch próbkach, ale jakbyś znalazła coś za Amber to też by było fajnie ![]() Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2018-05-11 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Czekam na Ragnarok
|
Szkoda, że nic u mnie nie wybrałaś, bo zależy mi na tym Si. Z odlewek z Fragry mogłabym ew. zrobić tylko NR edp i Katy Perry Meow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.