| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2018-11-08, 11:44 | #1 | 
| Zakorzenienie | W listopadzie wymienię m.in. lampa led, kremy, pomadki, lakiery

NIEAKTUALNE  Zapraszam do wymian  Bardzo zależy mi na wymianie tych rzeczy, dlatego w 90% przypadków nie będę przeliczała ceny produktów i chętnie oddam prawie cały wątek np. za zestaw żeli z Isany, czy innej marki, żele do prania, albo kapsułki, olejki eteryczne, woski, herbaty, zapachy katalogowe itp. Chętnie też przygarnę książki. Po prostu chcę, żeby mi się zwrócił koszt wysyłki i zostało coś symbolicznego. Próbki perfum chętnie wymienię na inne: 1. Mugler Angel próbka z atomizerem, nie umiem określić zużycia, na pewno da się jeszcze psiknąć i przetestować zapach 2. Mugler Alien , zużycie jw 3. Roberto Cavalli Just Gold for Her, próbka z atomizerem, zużycie na zdjeciu 4. anais anais cacharel, próbka z atomizerem, zużycie na zdjeciu Kosmetyki: 1. Lakiery hybrydowe color it nowe ani razu nie użyte -1090 -280 2. Hardi Semilac- używany, nie znam daty, wiec po prostu dorzucę do wymianki, wołać jakby co  3. Sally Hansen Insta-Dry Top Coat zużycie mniej niż połowa, top coat przyspieszający wysychanie lakieru 4. lampa led- niewiele używana dosłownie kilkanaście razy, bo robiłam paznokcie tylko sobie 5.Eveline intensywnie regenerujące serum do ust, nowe, trochę pognieciony kartonik 6. Sally Hansen rajstopy w sprayu medium glow, zgubiłam zatyczkę, trudno określić zużycie, użyłam z 5 razy na nogi, w bardzo niewielkiej ilości, bo mieszałam je z balsamem, kolor jest dla mnie zbyt ciemny. 7. Dezodoranty Fa 2 sztuki, tylko powąchane 8. Efektima krem zwężający pory Matowienie i równowaga, NOWY, nieotwierany, ważny do końca 11.2018 9 Podkład Delia, tylko przetestowany 10. Brązowa szamponetka Palette 11 Delia krem BB 12. Paletka bronzerów Smart Girls get more w odcieniu 02.Sandy Gold, kilka razy użyta 13. Inglot lip tint matte- odcień nr 25- użyty 3-4 razy 14. 2 pomadki w kredce Bell, użyte ze 2-3 razy kolory to ciepła czerwień i ciemny, intensywny róż. 15. Joko mineralny róż spiekany nr 8 brzoskwinia ze złotymi drobinkami, przetestowany raz 16. Vichy Ideal Soleil Mleczko po opalaniu nowe 17. Vianek serum do włosów- około połowy 18. Beaver Tea Tree odżywka do włosów z olejkiem z drzewka herbacianego 50 ml około 1/3 19. Pomadka Kobo w odcieniu 203 watermelon- raz użyta 20. Tusz Avon kilka razy użyty 21. Costance Carrol cień pojedynczy 02.Supernowa- piękny metaliczny odcień rose-gold użyty 3-4 razy 22. Kredka essence czzarna z 2-3 razy temperowana 23. Orly lakier 5,3ml, zużycie na zdjęciu odcień love my nails-czerwony 24. Mgiełka Inglot- ze 3 razy psiknięte 25. Wax serum przeciwko wypadaniu włosów dla kobiet, z 5 razy psikniętę i zostawiłam sobie grzebień, który był gratis w opakowaniu 26. Młody jęczmień, całe nieotwierane opakowanie 27. Apecontrol 30 kapsułek 
				__________________ Edytowane przez narjia Czas edycji: 2018-12-02 o 11:45 | 
|     |   | 
|  2018-11-08, 13:03 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: W listopadzie wymienię m.in. lampa led, kremy, pomadki, lakiery

28. Paletka cieni Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar- niewiele używana, zrobiłam nią tylko kilka makijaży, zużycie na zdjęciu. Chętnie wymienię na inną paletkę lub zapach, mogę grymasić 29.Pomadka mac giddy lustre, tylko kilka razy użyta, zużycie na zdjęciu.- za coś fajnego, bo nie jestem pewna, czy chcę oddać 30. Dwa róże brzoskwiniowy i różowy, testowane Ubrania i dodatki: 31. Portfel, jak nowy, wzięłam go ze sobą dwa razy, ale nie pasuje mi rozmiarem 32 Żółta zakładana sukienka, cieniutka, kolor to mniej kanarkowy niż na zdjęciu, a bardziej typowo żółty, brak metki z nazwą i rozmiarem, ale to xs-s, założona kilka razy stan idealny 33 Śliczna sukienka czarna w różowo czerwone wzory. Nie ma rozmiary, ale to raczej xs. Tylko mierzona. 34. Niebieska tunika z cieniutkiego jeansu New Look rozmiar 8, stan idealny, kilka razy ubrana, na zdjęciach jest pognieciona, po wyprasowaniu wygląda dużo lepiej  35 Mała słomkowa brązowa torebeczka stan idealny 36 Granatowa jeansowa spódnica z wysokim stanem, rozmiar z metki 34, ale to raczej małe 34, bardziej xxs, stan idealny 37 Czarno-czerwona (na zdjęciu wyszła bardziej różowa) sukienka z baskinką, rozmiar 36, stan idealny, raz ubrałam 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2018-11-08, 13:09 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

38. Pomarańczowa szyfonowa spódniczka, nie ma rozmiaru, ale to od xs-m, stan idelany 39. Bluzka różowa welurowa z czarną koronką, prześliczna, ale mi się znudziła, stan idealny rozmiar 34 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2018-11-08, 13:12 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

dokładki

__________________ | 
|     |   | 
|  2018-11-09, 10:26 | #5 | 
| Psiejsko czarodziejsko :) | 

Hej, czy znajdziesz coś u mnie za paletę Too Faced? ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- A czego poszukujesz konkretniej? Sweet Peach nie przyda Ci się? plus te żele i szampon. 
				__________________ wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2018-11-09 o 10:28 | 
|     |   | 
|  2018-11-15, 22:55 | #8 | 
| Zadomowienie | 

niestety nic    | 
|     |   | 
|  2018-11-18, 14:26 | #9 | 
| Zakorzenienie | 

Znajdziesz coś u mnie za paletkę too faced i pomadkę mac?

| 
|     |   | 
|  2018-11-18, 14:29 | #10 | 
| Wtajemniczenie | 

24. Mgiełka Inglot- ze 3 razy psiknięte 25. Wax serum przeciwko wypadaniu włosów dla kobiet, z 5 razy psikniętę i zostawiłam sobie grzebień, który był gratis w opakowaniu 17. Vianek serum do włosów- około połowy 18. Beaver Tea Tree odżywka do włosów z olejkiem z drzewka herbacianego 50 ml około 1/3 7. Dezodoranty Fa 2 sztuki, tylko powąchane ? 
				__________________ wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1274265 wymiana ciuszkowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270570 | 
|     |   | 
|  2018-11-18, 18:31 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

Odpisane

__________________ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.