|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() perfumy i kolorówka
Hej, mam kilka perfum i kosmetyków do makijażu na wymianę. Są to oryginalne produkty, które były błędem zakupowym lub po prostu mi się znudziły
![]() perfumy: - DKNY My NY edp 95/100ml - Agent Provocateur Fatale Intense edp 99/100ml - Avon Little Black Dress edp 80/100ml - Avon Femme edp 28/50ml - Avon Treselle edp 40/50ml makijaż: - Too Faced Chocolate Gold - użyta kilka razy, prawie jak nowa - Too Faced Sweet Peach - Maybelline Anti Age - korektor, odcień 01 light, ze względów higienicznych zdjęłam aplikator szukam głównie perfum: - Marc Jacobs Decadence - Narciso Rodriguez For Her edp - Mon Guerlain - Guerlain Mandarine Basilic - Carolina Herrera Good Girl - wszelkie od Toma Forda ale rozpatrzę wszystkie propozycje Zapraszam do wymiany! ![]() Edytowane przez Kofeinowa Czas edycji: 2019-02-05 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy i kolorówka
Coś za paletki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cos za palety?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- DKNY My NY edp 95/100ml
- Agent Provocateur Fatale Intense edp 99/100ml - Too Faced Chocolate Gold - użyta kilka razy, prawie jak nowa - Too Faced Sweet Peach coś u mnie? ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
może zainteresowałyby Cię jakieś perfumy z mojego wątku za Sweet Peach?
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Moze u mnie wybierzesz cos za obie paletki Too Faced?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja po paletę gold
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Przyczajenie
|
Niestety nic
![]() Niestety nic ![]() Niestety nic ![]() Niestety nic ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- [1=f315cba03d2146a3793d6a2 e625ff884db25ad98_5e9f7b3 28a2cf;86457430]Moze u mnie wybierzesz cos za obie paletki Too Faced? ![]() Niestety nic nie znalazłam :/ ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Ile u Pani cudowności... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
Edytowane przez Kofeinowa Czas edycji: 2019-02-05 o 12:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
właściwie u mnie same unikaty, bo to wersje przedreformulacyjne, czyli duuużo lepsze niż obecnie wypuszczane ![]() Żeby wartościowo mniej więcej się zgadzało, to właściwie nie oddam za paletkę tylko Shalimara i dwóch Chanelek. Inne mogłabym oddać nawet w różnych kombinacjach. Zależy, co Cię interesuje poza Poisonem. Z tych poniżej Poisona to mogłabym oddać flakon + miniatura starego Addicta Diora lub jakiś flakon + nowy flakonik La Panthere 15 ml. Ewentualnie mogę zrobić odlewki ze swoich flakonów, których nie mam na wymianę, jeżeli by Cię coś interesowało. Nie wiem, co mogłoby Cię zaciekawić. Może napisz, co Ci się podoba, a ja powiem, co mogłabym oddać, żeby wartość była podobna. I nie Pani, proszę ![]() Tutaj wszyscy są na "ty" ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Wymiana za DKNY?
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Odnośnie samej palety sweet peach, chciałabym tylko zaznaczyć, że dwa jasnobeżowe cienie posiadają wgłębienia, co na zdjęciach niestety chyba przez odcienie nie jest zbyt widoczne. Postaram się dodać bliższe zdjęcia po powrocie do domu, żeby nie było później nieporozumień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Nic mi niestety nie wpadło w oko. Dzięki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za DKNY i Chocolate Gold?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
To daj znać, czy duże są te ubytki, bo nie ukrywam, że tych cieni najczęściej używam.
Panterę mogłabym oddać. Jest nowiutka, nieużywana, w ślicznym woreczku i pudełku. Również zrobię zdjęcia, jak będziesz zdecydowana
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.