|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Minimalizm w listopadzie: kosmetyki naturalne, ciuchy dobrej jakości, książki, gry
Cześć!
![]() Postanowiłam dać szansę wymianom na Wizażu. Do tej pory pozbywałam się rzeczy na vinted (mam tam konto pod tym samym nickiem, gdyby ktoś chciał sprawdzić moje komentarze ![]() Mam nadzieję, że wrzucenie wszystkich rzeczy w jeden wątek jest ok! Pozbędę się kilku ciuchów, kosmetyków, książek i planszówek. ![]() Na wymianę szukam: - kosmetyków naturalnych (głównie polskich), pędzelka do malowania ust, primera MACa do ust - rzeczy dla kota: mokrych karm i smaczków dobrej jakości (Feringa, MAC's, Catz, Animonda, Cosma), żwirku GreyMaster, zabawek - rzeczy do domu: nawilżacza powietrza, pościeli (kołdra 200x200, dwie poszewki na poduszki), prześcieradła 140x200, ciekawych doniczek, blendera kielichowego - książek: naukowych, poezji, o designie, fabularnych z ostatnich lat - t-shirtów na siłownię - koszule oversize, klasyczne i kopertowe, czerń, ecru i bordo (POLIESTER ODPADA) - kremowy sweter z dekoltem V (wełna, kaszmir) - mocno oversize'owego kardiganu dobrej jakości, grafitowy lub kremowy kolor - codzienna czarna sukienka, lekki oversize, długi rękaw (POLIESTER ODPADA) - szal/chusta w szkocką kratę (żadnego poliestru ani akrylu) - planszówek - ładnych piżam, skarpetek wełnianych - minimalistycznej pozłacanej biżuterii - ewentualnie innych rzeczy, które wpadną mi w oko. Z lenistwa i przekonania jestem minimalistką i jakość jest dla mnie bardzo ważna. Edytowane przez Charmlotte Czas edycji: 2018-12-25 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Minimalizm w listopadzie: kosmetyki naturalne, ciuchy dobrej jakości, książki,
KOSMETYKI:
Zdjęcie 1: - żel aloesowy Holika Holika, minimalny ubytek - BRAK - krem BB Dark Panda Skin 79, tylko sprawdzony kolor - krem przeciwzmarszczkowy Lilla Mai, jest więcej niż połowa, niestety się nie polubiliśmy - WYMIENIONY Zdjęcie 2: - energetyzujący krem na noc 35+, Bandi, nówka w kartoniku, - żelowy krem pod oczy White Agafia, tylko sprawdzony - krem Bielenda z algami 40+, nówka, bez kartonika Zdjęcie 3 (dodam jako gratisy do większych wymian): - szampon złoty Isana, nówka - odżywka w piance Jantar, bez kilku psików, niestety zgubiłam zatyczkę - WYMIENIONA - żel borowinowo-solankowy, użyty dwa razy Zdjęcie 4: - balsam do ust Resibo, nówka - korektor Bell hipoalergiczny, nówka - WYMIENIONY - szminka Bourjois Rouge Edition Velvet, kolor Red-volution, tylko sprawdzony kolor - różowy lakier Bell, nówka - lakier Bourjois Salon finish in 1 sec, kolor Rouge in style, nówka - NIE MA Zdjęcie 5: - podkład mineralny Anabelle Minerals, Golden Fairest, została ok. 1/3 - próbka podkładu Rhea, kolor Natural Light, tylko sprawdzony - WYMIENIONY Zdjęcie 6: - Aspivenin, urządzenie na ukąszenia, nówka - opaska na oczy w panterkę, nówka - jeden wkład to szczoteczki do czyszczenia twarzy, oczywiście nieużywany Edytowane przez Charmlotte Czas edycji: 2019-01-30 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Minimalizm w listopadzie: kosmetyki naturalne, ciuchy dobrej jakości, książki,
Książki (przewodnik po Trójmieście ma trochę wymęczoną okładkę, reszta w bardzo dobrym stanie):
- ReWork: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/195804/rework - Jasne błękitne okna: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/36330...-blekitne-okna - Wszyscy ludzie, których znam, są chorzy psychicznie: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/48502...zy-psychicznie - Slow life: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/30234...-i-zacznij-zyc - przewodnik po Trójmieście - Zaklinacz kotów: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/36400/zaklinacz-kotow - NIE MA - Pyszne poranki (Nie ma na zdjęciu): http://lubimyczytac.pl/ksiazka/44490...rowe-sniadania Planszówki: - Dixit, nowy, zafoliowany - NIE MA - IceCool, kilka razy zagrane, bardzo dobry stan - NIE MA - Taboo, idealny stan - NIE MA - Mamy Szpiega 2, tylko odpakowane, nie wiem czy chcę oddawać - NIE MA Maska antysmogowa Dragon ze współpracy z Medicine. Założona raptem kilka razy. Rozmiar M. Oddaję z nowiutkim filtrem. - NIE MA Rzeczy dla kota: - masażer Catit Senses, w idealnym stanie - NIE MA - filcowa budka z poduszką, w idealnym stanie - NIE MA Edytowane przez Charmlotte Czas edycji: 2019-01-30 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
CIUCHY:
- biały t-shirt w kiminowym fasonie z COS, rozmiar S, założony tylko raz - NIE MA - bordowa marynarka z Mango, lekki oversize, rękawy podwinięte, stan bardzo dobry + - NIE MA - bielizna: dwa staniki Esotiq w niemalże idealnym stanie, oba w rozmiarze 65E, nowe figi Masquerade Orla, nowe skarpetki z falbanką - granatowa bandana - czarna skórzana kurtka ze złotymi zamkami i zamszowymi wstawkami, Top Secret, 34, stan idealny - NIE MA - koszula w orientalny wzór Zara, 100% wiskozy z poliestrowym karczkiem, rękaw 3/4, piękna, stan idealny - szal z paszminy - ciemnografitowy blezer Monki, sztuczny jedwab, rozmiar XS, ale to mocny oversize, polecam na M, stan idealny, - spodnie od piżamy Oysho, rozmiar XS, stan idealny Edytowane przez Charmlotte Czas edycji: 2019-01-21 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
CIUCHY:
- czarne rurki Cheap Monday, nówki, bardzo mały rozmiar (XXS) - czarna skórzana spódnica Vero Moda, bardzo dobry stan (z tyłu zwykły materiał, nie skóra), rozmiar XS - czarny t-shirt COS, raz założony, jak nówka, z bawełny pima, rozmiar S - NIE MA - żakiet pieprz i sól, Mango, rozmiar S, stan bardzo dobry plus - militarna koszula ze sztucznego jedwabiu, Zara, rozmiar 34, założona raz, jak nowa- NIE MA Edytowane przez Charmlotte Czas edycji: 2019-01-30 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się krem lila mai, odżywka jantar, próbka podkładu rhea i korektor bell. Nie za dużo nawybieralam? .
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2018-12-25 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej, nie znalazłam nic dla siebie. Pozdrawiam, M.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej. Wpadl mi w oko balsam do ust Resibo, zel aloesowy i krem Bandi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
czy coś z Twoich ubrań pasowało by na S/M? oczywiście dołożyłabym coś do Iossi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bluzę Rag&Bone oddalabym za cos z podobnej półki cenowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Sukienka Mango -ma wycieta metke ze skladem
![]() H&M 55% poliester, 42 wiskoza i 3 elastan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ojej, jak najbardziej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
najchętniej bym przygarnęła koszulę z wzorkami i/lub szal no ale to musiałabyś wybrać coś jeszcze ode mnie, bo sam olejek to za mało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niczym więcej Cie na skusze, żeby wszystko zabrac co mnie interesuje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
to odłóżmy na przyszłość, bo tak za 1 rzecz nie bardzo się opłaca wymieniać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
A pasowalby Ci aloes i balsam Resibo za sukienke H&M ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#21 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Pamiętam o Tobie ale wybacz, nie mam chwili pojechać (do innego mieszkania) po tę miniatury
![]() Jak tylko to się odezwę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Rework, Wszyscy ludzie, Slow life, Pyszne poranki - mogę wymienić za 4 tkaniny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam, ale zerknij jeszcze na moją wishlistę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
ogólnie to tak, byłabym zainteresowana, ale za bardzo nie widzę tej wymiany w sensie ilościowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.