|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
W październiku Missha BB, Victoria's Secret mgiełka
NIEAKTUALNE
Missha Signature Real Complete BB Cream odcień 21 - mam go od lutego, używałam rzadko - nie mój odcień. Na pewno zostało ponad 2/3 pojemności. wymienione Victoria's Secret Love Addict mgiełka do ciała. Dokładka: puder Bourjois Silk Edition Touch - up zużycie niewielkie, widać wytłoczenie, Skin 79 Dry Monkey BB Cream - użyty kilka razy Najchętniej za cokolwiek do pielęgnacji ciała lub włosów ![]() Edytowane przez Eithne Czas edycji: 2019-10-19 o 18:02 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: W październiku Missha BB, Victoria's Secret mgiełka
Coś u mnie za Misshę?
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Mogę oddać ![]() Kupiłam go 3 tygodnie temu, użyłam dwa razy.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za:
Missha Signature Real Complete BB Cream odcień 21 Victoria's Secret Love Addict mgiełka do ciała Skin 79 Dry Monkey BB Cream ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- jeśli Missha się zwolni to za nią też chętnie się wymienię ![]() powiedz mi proszę czy Dry Monkey to 30 ml i kiedy został otwarty? może za puder Bourjois też coś znajdziesz? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za mgielke i puder?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.