![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dokładka - Pomadki, błyszczyki, cienie, perfumki i inne
Posiadam na wymiankę trochę zbędnej kolorówki:
DOKŁADKA Odsypka Gosh Effect Powder - kolory Glamour (złoty) i Kiwi (zielony opalizujacy na złoto) Cienie Bourjois Suivez Mon Regard, 10, biały rozświetlający, bardzo błyszczący, zostało ok. połowa Cinema cien sypki, odcien 28, mocny róż, ok. połowa, moze troszke mniej Effaclar, miiaturka toniku zwężającego pory, 15 ml, nieużywana Maybelline Sky High Curves - tusz czarny, kupiony w zeszłym miesiącu, użyty jakies 5-6 razy, nie spasował mi 1. Armani Emporio White (tester) - 50 ml. została połowa lub więcej (opakowanie nieprzezroczyste więc trudno precyzyjnie oszacowac) 2. Pomadka Glam Shine Cream Loreal, zużyte ok. 5%, odcien Sexy Plum, bardzo błyszczy i pachnie owocami, mam jeszcze kartonik 3. Błyszczyk Silk Touch MF, użyty ze 3 razy, 325, malinowy 4. Pomadka Victoria's Secret Pure Reflection Lipstick, odcien219 Berry, wiśniowa z drobinkami, trwała. Użyta ok. 3 razy 5. cienie sypkie Pupa Pink Generation (chyba niedostępne w Polsce, mam je od wizażanki z Włoch) - odcien jasnego fioletu, opalizujące 6. cienie sypkie Sephora Glittering Shimmer - bardzo jasny wiosenny róż, trochę mniej niż połowa opakowania ale są diabelnie wydajne 7. NIEAKTUALNE Cien cinema 03, opalizujący fiolet 8. NIEAKTUALNEPomadka Guerlain (tester) 275 Precious, chłodny róż powleczony z wierzchu złociscie migczącymi drobinami, b. oryginalna, zużycie ok. 30% 9. Błyszczyk E. lauder Pure Pops, Berry Twist, z wymiany z Kenzo, użyłam 2 razy, daje śliczny efekt malinowych ust, niestety mam juz b. podobny błyszczyk 10. Loreal Forever Metallics, szminka długotrwała, użyta 1 raz, nie mój kolor - odcien 10 burning bronze, złoscisty jasny brązik 11. NIEAKTUALNEcienie sypkie BeYu w aplikatorze z kulką Eyelight Powder, niesamowicie błyszczące z migoczącymi drobinami, kolor to złoscisty brązik, użyte kilka razy, mam b. podobne z Gosha 12. Bourjois LeNuva si Bien, testerek podkladu połowa z 12 ml, na wypróbowanie, odcien 53 Peche Subtile 13. miniatura Biotherm Biosource, mleczko do demakijażu - 15 ml, nieużywana 14. pomadka ochronna neutrogena - nieużywana 15. Avon Kraina Śniegu, srebrny balsam do ciała roswietlający, ważny do 11.2006 - ok. połowa Mogę też zrobic odlewkę (niewielką, tak powiedzmy 30 ml, ale jest tak wydajne ze na pół roku wystarczy ) serum wygładzająco-nabłyszczającego Loreal Liss Extreme Reflexium, podaje link http://osemka.perfumeria.pl/x_C_I__P...4-7010001.html i jeszcze link do nowych ciuszków ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=129493 Szukam: nic konkretnego, co mi wpadnie w oko, chętnie przyjmę odlewkę choćby malutką porzeczkowej Aqua Allegoria Groiselle, ladnie pachnący balsam do ciała. Nie szukam Avonu. Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2006-07-21 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Pomadki, błyszczyki, cienie, perfumki i inne
Hej!
Interesuje mnie u Ciebie parę kosmetyków. Zajrzyj do mnie, może Ci się coś spodoba ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
moze znajdziesz cos u mnie za to:
1. Armani Emporio White (tester) - 50 ml. została połowa lub więcej (opakowanie nieprzezroczyste więc trudno precyzyjnie oszacowac) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Weronika, Hosenka - niestety nic
![]() Veris, zastanawiam się nad tuszem YSL, ale ja wlasciwie nie używam górnopółkowych tuszy - a co Cie interesuje u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Mnie u Ciebie interesują: 1. Armani Emporio White (tester) - 50 ml. została połowa lub więcej (opakowanie nieprzezroczyste więc trudno precyzyjnie oszacowac) 2. Pomadka Glam Shine Cream Loreal, zużyte ok. 5%, odcien Sexy Plum, bardzo błyszczy i pachnie owocami, mam jeszcze kartonik 3. Błyszczyk Silk Touch MF, użyty ze 3 razy, 325, malinowy 4. Pomadka Victoria's Secret Pure Reflection Lipstick, odcien219 Berry, wiśniowa z drobinkami, trwała. Użyta ok. 3 razy 6. cienie sypkie Sephora Glittering Shimmer - bardzo jasny wiosenny róż, 9. Błyszczyk E. lauder Pure Pops, Berry Twist Zastanów się nad tą wymianką, oczywiście nie za wszystko ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ewelinko, dziękuję ale nie
![]() Veris, niestety tusz już mam - byłam dzis w Douglasie i skusiłam sie na Masterpiece'a MF ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
1. Armani Emporio White (tester) - 50 ml. została połowa lub więcej (opakowanie nieprzezroczyste więc trudno precyzyjnie oszacowac)
Znajdziesz coś u mnie? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
kurcze Ptiszonku, zainteresował mnie błyszczyk Maybelline ale to troche za mało za perfumki... szkoda ze nie masz juz tego Biotherm'a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko zerknij proszę do mojego wątku-znajdziesz coś za perfumy Armani ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej, interesuje mnie ta pozycja:11. cienie sypkie BeYu w aplikatorze z kulką Eyelight Powder, niesamowicie błyszczące z migoczącymi drobinami, kolor to złoscisty brązik, użyte kilka razy, mam b. podobne z Gosha.
Znajdziesz cos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aparat mi się zepsuł, mogę podać Ci link do zdj i opisów w necie i są też te błyszczyki na KWC - na zdj jest fiolet ale ja mam taki złoto-karminowy. http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3168 http://www.appealingskin.com/guerlai...cosmetics.html Mam jeszcze jedno pytanie: czy to na 100% oryginał i gdzie został kupiony? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ptiszonku na 100 % oryginał, nie używam podrób, zreszta to tester a testerów sie chyba nie podrabia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=perfumy
U Ciebie interesuje mnie szczególnie tusz i zapach od Armaniego. Czy interesowałoby Cię coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co to znaczy holograficzny efekt? Chodzi Ci o to, czy mieni mu się odcień po nałożeniu na usta jak w niektórych glam shine loreala? Nieeee, miałam wcześniej koralowy i taką zieleń miętową, ale one chyba nie miały w ogóle czegoś takiego, ten karmin też nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
tak, dokładnie jak w glam shine holographic
![]() Charlotta - nic nie znalazłam dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Organizatorkaaa :)
|
podoba mi sie pare rzeczy
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Piszesz, że szukasz smakowitych balsamów do ciała: interesuje Cię mus różany (modelująco-wygładzający) dermiki? Mam jeden słoiczek, nawet jeszcze zafoliowany....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.