![]() |
#1 |
BAN stały
|
Oddam wszystko naraz :)
Hej tu znów ja
![]() ![]() Tym razem mam takie oto kosmetyki.... zaznaczam, że być może dodam jeszcze kilka "perełek" ![]() - guerlain poczworne cienie Touche De Beige - uzyte tylko 3 razy, swiezo zakupione - podwojne cienie NARS kolory: Surabaya - uzyte tylko raz!!! Swiezo zakupione!!! - khol czarny z Pakistanu - 7g sloiczek srebrnego pigmentu, zakupiony na eBay, nigdy nie uzywany (nie wiem jaka to firma) - 2 sypkie cienie Gosh w kolorach Paradise i Taffeta uzyte tylko 2 razy Oddam w zamian za cos ciekawego ![]() ![]() Buziaczki :-* Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam wszystko naraz :)
A może u mnie?
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
- 7g sloiczek srebrnego pigmentu, zakupiony na eBay, nigdy nie uzywany (nie wiem jaka to firma) - 2 sypkie cienie Gosh w kolorach Paradise i Taffeta uzyte tylko 2 razy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej hej
kurcze tak strasznie choruje na te cienie ![]() jesli dobrze pamietam to masz dzidzie prawda? moge oddac sweterek bordowy zaraz i bluze kangurka gap zdjecia zrobie wieczorkiem mam tez fajna bluzeczke na jedno ramie kupiona w angli w idealnym stanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie cienie gosh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie ??? poza wątkiem mam kilka nowych podkładów z tym, że Loreala
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
interesują mnie cienie Guerlain i Gosha cienie
Mam 4ml-nowy Liquid finish warm beige -jaśniutki,w kartoniku no i to co w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2214172 Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2006-07-05 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Gosh i guerlain - zajrzyj do mnie,
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj
ale pięknotki masz ![]() Na wymianę mam głównie ubranka dziecięce-gdybyś była zaintresowana-Zaporaszam-link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Hej Kinguś
![]() Wypatrzylam u Ciebie Clinique szminka Perfect Beige -użyta z 6razy, -z maleńką ryską od otwierania, ale narazie chyba jest zarezerwowana... Buziaki :-* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Hej Aniu,
A wlasnie ze wpadlo mi cos w oko ![]() ![]() Spodobalo mi sie: Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów nr 730 Brun Casual (srebrzysty szary, matowy ciemny ciepły brąz, satynowy chłodny brąz z domieszką śliwki, opalizujący jaśniuteńki łosoś, matowy miodowy); aplikatory: 1 nowiuteńki; stan opakowania: idealny; mam kartonik (dość sfatygowany, ale jest) --------- JAKI JEST AKTUALNY STOPIEN ZUZYCIA ? # Clinique - dwie nowe, nieużywane minipaletki cieni; każdego cienia jest po 0,5 grama; paletka jest wyposażona w małe lusterko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak raczkuje to i tak masz "mały problem". Mój potrafił, ale nie chciał, bo zdecydowanie wolał oglądać świat nie z poziomu podłogi, tylko z góry (= mama trzyma na rękach ![]() ![]() Ale do rzeczy - opisuję zużycie piąteczki Dior'a: - dolny cień nie był użyty ani raz - lewy - kilka razy do zrobienia kreski - górny, prawy i środkowy - kilkanaście razy (na środkowym nadal widać wytłoczony napis Dior, na dwóch pozostałych - faktura nowego cienia jest nadal widoczna na znacznej części powierzchni). Paletka Clinique'a jest oczywiście nowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
hej a interesowałby Cię błyszczyk Guerlain Meteorites???
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=128903 ( ja w sprawie cieni Guerlain ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.