![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
rozswietlone policzki j.lo nareszcie osiągalne???
w lipcowym numerze urody przeczytalam nastepujący artykul "Po japonskie kosmetyki Shu Uemura wizażysci jezdza do Amnsterdamu (...)złoty pudrowy roz Glow On daje niesamowity szklisty efekt- przyjrzyj sie policzkom Jennifer Lopez - Jarek Korniluk, makijażysta.
bo ja sie zawsze zachwycalam tym rozswietlonym makijazem Lopezki ![]() znalazłam ten roz na ich stronie http://www.shuuemura-usa.com/product...?ProductID=586 ciekawe czy to rzeczywiście prawda, a jesli tak to ja nie mam pojecia jak zdobyc to cudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: rozswietlone policzki j.lo nareszcie osiągalne???
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A co jest takiego dziwnego w tym, że róż kosztuje 20 dolarów ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Eee no chyba ze powinien koszowac 200$
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no?zgadza sie?bo ze gwiazda ma taki efekt to co musi az tyle kosztowac?bzdura ;/ pomimo tego ze wiekszosc lubi drogie kosmetyki dla samej ceny co do efektu to przychodzi mi na mysl zloty zel brazujacy avony,perlowy krem bell i zloty potrojny puder z sephory,zawsze mozna posuzkac czegos podobnego wydtarczy zapytac sie na wizazu hehe
![]() pzdr ![]() aha jeszce jendo jak tk patrze na ten link z piderkiem to hmm on nie wyglada na takiego swiecacego czy satynowego :/ wydaje mi sie ze zeby nie bylo takich drobinek tylko taki efekt jakby hmm metaliczny czy swiecacy ale bez droginek to cos w stylu tych kremow perlowych by musialo byc tylko cos lepszej i drozszej firmy chcociazu mnieon byl bardzo trwaly i ladna buzke po nim mialam,nie wysuszal ani nic takiego,wydaje mi sie ze tu moglaby nam dobrze doradzic Aga B ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() moze ktoras wizażanka juz go uzywała i cos podpowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
aha jeszce jendo jak tk patrze na ten link z piderkiem to hmm on nie wyglada na takiego swiecacego czy satynowego :/ wydaje mi sie ze zeby nie bylo takich drobinek tylko taki efekt jakby hmm metaliczny czy swiecacy ale bez droginek to cos w stylu tych kremow perlowych by musialo byc tylko cos lepszej i drozszej firmy chcociazu mnieon byl bardzo trwaly i ladna buzke po nim mialam,nie wysuszal ani nic takiego,wydaje mi sie ze tu moglaby nam dobrze doradzic Aga B
![]() ![]() ![]() no wlasnie jak sie wchodzi na te strone to ten roz wyglada delikatnie mowiac zwyczajnie, jak sie najedzie na kolory, na ten ostatni P Gold 93 D to pojawia sie tylko mały kwadracik z kolorem, na dodatek słabiutka grafik. trzeba by to zobaczyc na zywo ![]() ![]() moze emigrantki cos wiedza na ten temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mnie te zdjęcia Lopezki wcale nie zachwycają. Wręcz przeciwnie. Błyszczy się jakby ją ktoś smalcem posmarował, wiem że to od fleszy itp. ale na innych zdjęciach tych 'udoskonalanych' przez grafików ma zawsze idealny makijaż... Co do samego różu to co w tym dziwnego gwiazda używa kosmetyku za 20$? Jest wiele dużo droższych i gorszych jakościowo niż takie. Nie wszystko co jest droższe jest lepsze. Szukaj różu w necie, może ktoś ze znajomych będzie w Amsterdamie i kupi Ci go? Są osoby które sprowadzają kosmetyki zza granicy i sprzedają na allegro. Popytaj się sprzedawców czy mają możliwość kupienia kosmetyków tej marki w tym różu. Powodzenia
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
J.Lo lubi luksus
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię te wszystkie inteligientne
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
no ale nie wszystkie gwiazdy kupują sobie róże czy cieni do powiek za 600$ no nie ?
![]() to tez ludzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bardzo często do takiego efektu stosuje się oliwę
![]() Oliwą też smarują się murzynki do teledysków, nawet podwali ile litrów zużywają, ale nie pamiętam ![]()
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez cattarina Czas edycji: 2006-07-10 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mi też sie ten błysk nie podoba, ale policzki ma ładne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,przeciez taka J Lo nie jest malowana jednym pedzelkiem!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hmm w najbliższym czasie jadę do Amsterdamu rozejrzę się za tym cudem - choć nie gwarantuję, że go przetestuję - ale jeżeli tak na pewno dam znać
![]() W antwerpii tez jest jeden punkt ale tam niestety się nie maca produktów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a czy ktoras z Was testowala roz YSL- touche blush?
recenzje na KWC sa zachecajace http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=10277 mysle,ze efekt rozswietlonych policzkow moga dac slynne meteorytki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
podnosze watek
![]() ![]() Na pierwszy rzut oka typowalam na bourjois albo joues contraste .. niestety nie mialam okazji ich wyprobowac,a jesli mialam, to przegapilam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Różem Bourjois nie osiągniesz takiego efektu - mimo, że te róże są śliczne, nie lśnią tak bardzo. mam rozświetlający kolor rose de jaspe i drobinki giną na twarzy, jedynie w silnym słońcu błyszczą. Tutaj moim zdaniem na róż jest nałożony nabłyszczacz. Ja sama własnie na mój Bourjois mam zamiar nałozyć teraz sławne kulki Vollare np. beżowe i w ten sposób rozświetlic twarz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piszcie kto wie.. mile widziane przepisy na domowe mieszanki ![]() Róż na policzku J.LO wyglada na cos transparentnego.. a z rozswietlaczami jest tak,ze jesli juz w ten sposob rozswietlaja,to rozswietlenie to nie jest transparentne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Chyba że nałożysz róż Bourjois w kolorze różowym i na niego na środek małą ilość rozświetlacza. Sprawdź paletę Sephory wakacyjną(w białym opakowaniu) tam były kremowe rozświetlacze.
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Efekt takiego rozswietlenia jak na policzkach j'lo udalo mi sie uzyskac rozowym luminizerem dior'a ,lecz na czystej skorze - bez podkladu... natomiast na podkladzie - nie , wchlonal sie do ostatniej drobinki i znowu ten pol-mat.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
tak, teraz to niby efekt różu... a niedawno czytałam, że J. Lo używa kremu z łożyska, sprowadzanego z Rosji
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dla uzyskania efektu błyszczących policzkó J.Lo polecam wspominane powyżej kuleczki Vollare. Mam trzy rodzaje (nabyte pod wpływem wizażu) - beżowe (dają satynowy, ledwie zauważalny efekt) i mocno nabłyszczające jasno różówe oraz metaliczne beżowe. Koszt kuleczek zaledwie 4,5 zl.
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
mnie tez kremowe rozswietlacze gina w podkladzie, ale moze to wina techniki nakladania ???
ktos wspominal, ze roz bourjois tak sie blyszczy owszem, ale jedynie w silnym sloncu- wiec moze J.Lo tez tylko taki efekt jedynie przynosi blysk fleszy, flesze zgasna, blask tez, ona tez ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzialam te kuleczki, ale sądze ze to nie to.. lecz bardzo prawdopodobne ze taki efekt mozna osiagnac wybranymi kulkami z wersji swiatecznej Guerlain Meteorite Winter radiance. Wlasnie mi sie przypomnialo ![]() Nie wpadlam to by wyproboac te kuleczki oddzielnie ![]() Cytat:
![]() Maja jeden minus - w skladzie zapychacze, lecz mio dziwo nic sie nie dzieje .. ![]() Mam kolor bialy wymieszany z bezowo-rozowym. Niestety nie mieli rózowych kulek i raczej miec nie beda. Edytowane przez psycha Czas edycji: 2006-08-09 o 19:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
tak, taj, Justa79 ma rację- to filtry
![]() ja z kolei w innej kobiecej gazecie wyczytałam, że filtry to dla niej podstawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.