![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nowiutkie kosmetyki z Yves Rochera
Mam na wydaniu nowiutkie kosmetyki z Yves Rochera.
Są to: -woda toaletowa "Bambus"-ciągle jest!! Ogarnie Cię silne, harmonijne uczucie świeżości. spray 125 ml -Preparat ujędrniający Fermete 3D (wyszło mi trochę ciemne zdjęcie)-już wymieniony!! Intensywnie ujędrniające mleczko do ciała wzbogacone o tonizujący wyciąg z żeń-szenia oraz ujędrniający krzem. Preparat ma potrójne działanie: natychmiast po jego nałożeniu skóra jest wygładzona, stopniowo staje się jędrniejsza a po 2 tygodniach stosowania jest wzmocniona od wewnątrz i odnowiona Tuba 200 ml Seria Inositol-Krem do mycia twarzy (2 sztuki)-już wymienione!! Krem, który w kontakcie z wodą zmienia się w delikatną piankę dokładnie oczyszcza skórę z zanieczyszczeń, zwęża pory, a mikrogranulki roślinne łagodnie wygładzają naskórek. Tubka 150 ml W zamian oczekiwałabym jakiś kosmetyków lub książek.Poszukiwałabym na wymianę książek związanych ze starożytnym Rzymem.Może byc również ksiązka Somozy"Jaskinia filozofów". Interesują mnie ksiązki związane z tematyka filmową lub fotografią. Zresztą co tam macie na zbyciu to piszcie, chętnie sobie przejrzę i może znajdę coś interesującego
lepiej spłonąć niz wyblaknąć.. Edytowane przez olunias Czas edycji: 2006-09-14 o 10:41 Powód: dopis dotyczący wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: nowiutkie kosmetyki z Yves Rochera
Emi...niestety nie znalazłam niczego co mi sie przyda.Ale dziękuję za zainteresowanie..
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
-Preparat ujędrniający Fermete 3D (wyszło mi trochę ciemne zdjęcie)
Intensywnie ujędrniające mleczko do ciała wzbogacone o tonizujący wyciąg z żeń-szenia oraz ujędrniający krzem. Preparat ma potrójne działanie: natychmiast po jego nałożeniu skóra jest wygładzona, stopniowo staje się jędrniejsza a po 2 tygodniach stosowania jest wzmocniona od wewnątrz i odnowiona Tuba 200 ml Seria Inositol-Krem do mycia twarzy (2 sztuki) Krem, który w kontakcie z wodą zmienia się w delikatną piankę dokładnie oczyszcza skórę z zanieczyszczeń, zwęża pory, a mikrogranulki roślinne łagodnie wygładzają naskórek. Tubka 150 ml znajdzisz cos?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ennkaa-z Twojej kolekcji to właściwie wynalazłam 2 rzeczy, ale nie widzę ich na zdjęciach (albo ślepa jestem;-))
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
kredka na zdjęciu jest - jest wykręcana. To ta na drugim zdjęciu między lakierem brokatowym a różową kredką. Z gumką na końcu
cienia nie ma,ale już leci do innej wizażanki ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Fermete 3D i Seria Inosito
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
-Preparat ujędrniający Fermete 3D - Seria Inositol-Krem do mycia twarzy - 1 szt.
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=140315 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Mnie interesują dwie rzeczy: Preparat ujędrniający Fermete 3D Tuba 200 ml Seria Inositol-Krem do mycia twarzy Tubka 150 ml Zapraszam do mojego kramiku, link w podpisie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Za Seria Inositol-Krem do mycia twarzy znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
hej znalzalm bys u mni ecs za serie do mycia twarzy i wode toaletowa, mam album o andym warholu prawqda ze nie o fotografi ale moz eCie zainteresuje
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś w :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...96#post2493396 za -woda toaletowa "Bambus"- Ogarnie Cię silne, harmonijne uczucie świeżości. spray 125 ml -Preparat ujędrniający Fermete 3D (wyszło mi trochę ciemne zdjęcie) Intensywnie ujędrniające mleczko do ciała wzbogacone o tonizujący wyciąg z żeń-szenia oraz ujędrniający krzem. Preparat ma potrójne działanie: natychmiast po jego nałożeniu skóra jest wygładzona, stopniowo staje się jędrniejsza a po 2 tygodniach stosowania jest wzmocniona od wewnątrz i odnowiona Tuba 200 ml Seria Inositol-Krem do mycia twarzy (2 sztuki) Krem, który w kontakcie z wodą zmienia się w delikatną piankę dokładnie oczyszcza skórę z zanieczyszczeń, zwęża pory, a mikrogranulki roślinne łagodnie wygładzają naskórek. Oprócz tego co w linku mam jeszcze wodę Avonu Summer White(około połowy ),piankę do mycia twarzy-też trochę użyte,nowy balsam do pielęgnacji biustu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Peeling Pore Minimizer-cliniqua GWP 30ml-dwukrotnie użyty Kinerase z kinetyną krem 75ml Kinerase z kinetyną krem pod oczy 15ml Kremik na noc Body Shop z wit.E-zostało ok.60% Sprawdź proszę co jeszcze zostało w Twoich zasobach i nie zostało wybrane wczesniej przez inne Wizażanki.
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
[quote=Madlaine]może coś u mnie?
Madeline- bardzo spodobały mi się takie cienie które są na oddzielnym zdjęciu, takie podwójne zielone z jakims różem czy wrzosem.Sa w takim czarnym pudełeczku. Poza tym spodobało mi się jeszcze to: -poczwórna kasetka GWP cieni Clinique, raz maźnięta, odcienie widoczne na foto, w komplecie 2 aplikatory -MATRIX BIOLAGE ODŻYWKA WZMACNIAJĄCA (do spłukiwania) 500 ml Jestem zainteresowana jakąkolwiek z tych rzeczy, napisz proszę co mogłabys ze mną wymienić. No i jak to wygląda cenowo?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
olunias, podwójnych cieni juz nie ma, to był YSL, poleciały juz do inne wizażanki.
nie wiem, co mogłabym wymienic, bo nie znam cen Twoich kosmetyków, cienie CLinique cięzko wycenić, bo to GWP, Matrix kosztował bodajże ok. 65 zł z za 1 l |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
IsaDora – paletka kolorstyczna potrójnych cieni Triple Eye Shadow Guerlain Terracotta Terre du desert - edycja limitowana Jak się zapatrujesz na wymiankę???
lepiej spłonąć niz wyblaknąć.. Edytowane przez olunias Czas edycji: 2006-08-31 o 15:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jeśli jesteś zainteresowana mogę wymienić poor minimizer i TBS kremik.- jest troche mniej bo z trzy razy jeszcze użyłam.
Jeśli odpowiada Ci taka wymiana zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Twoich artykułów to może mogłabym wziąć: Sephora, Professionnel, Perfection MakeUp Base (baza pod makijaż) Jesli stwierdzisz że cenowo się to nie wyrówna to mogłabym ewentulanie wziąć to: Avon Planet SPA Gorące Piaski Arizony - komplet Co Ty na to???? Podam Ci może orientacyjne ceny moich produktów: krem do mycia twarzy -ok30 zł balsam do ciała -45-50 zł. (tak mniej więcej bo dokładnie nie pamiętam)
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Basiu- to świetnie że Ci pasuje!!!Mi też wszystko odpowiada
![]() Zaraz napiszę Ci moje dane adresowe na PW.Wyslij proszę do mnie jak najszybciej swoje dane , to w poniedziałek wyśle Ci paczuszkę. Pozdrawiam!! Ciagle mam do oddania wodę toaletową Bambus.Może któraś z Was ją zechce??????
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
[quote=olunias;2615222]Mam na wydaniu nowiutkie kosmetyki z Yves Rochera.
Są to: -woda toaletowa "Bambus"- Ogarnie Cię silne, harmonijne uczucie świeżości. spray 125 ml -Preparat ujędrniający Fermete 3D (wyszło mi trochę ciemne zdjęcie) Intensywnie ujędrniające mleczko do ciała wzbogacone o tonizujący wyciąg z żeń-szenia oraz ujędrniający krzem. Preparat ma potrójne działanie: natychmiast po jego nałożeniu skóra jest wygładzona, stopniowo staje się jędrniejsza a po 2 tygodniach stosowania jest wzmocniona od wewnątrz i odnowiona Tuba 200 ml Seria Inositol-Krem do mycia twarzy (2 sztuki) Krem, który w kontakcie z wodą zmienia się w delikatną piankę dokładnie oczyszcza skórę z zanieczyszczeń, zwęża pory, a mikrogranulki roślinne łagodnie wygładzają naskórek. Tubka 150 ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142642 Znajdziesz cos u mnie Mam zbiór NATIONAL GEOGRAPHIK -o fotografii jest w kilku nr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Morenka-znalazłam kilka interesujących rzeczy. Ponieważ została mi tylko woda toaletowa czy mogłybysmy sie wymienić na:
BOURJOIS-sypki puder w pędzlu pięknie rozświetlający ze srebrnymi drobinami Libre comme L'AIR- nr 66 parme illuminate- NOWY!!! kupiony w sephora za 49zł ???Czy to Ci pasuje i czy wogóle ten puder ciagle jeszcze masz??? Ewentualnie znalazłam to: MAX FACTOR- poczwórne cienie z usa perłowe idealne na jesień śliwka,wrzos,róż,bakłażan ubytek 15% kredka z USA opalizujacy morski turkus-świetna ( kosztowała 15 dolarów jest jej 12cm zakończona aplikatorem z gąbeczki do rozcierania Widzę że jesteś z Poznania, mogłybyśmy sie ewentualnie umówić na miejscu na wymianę(wtedy odpadają nam koszty wysyłki).Co Ty na to????
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Niestety zaraz te kosmetyki nieaktualne będą.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.