![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki na wymianę
Witaj ponownie
Żeby wszystko było jasne: biorę Twojego kohla i odsypkę korektora za mój podkład i pomadkę Maybelline. Ok? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ok. paczkę wysyłam w piątek,tak jak pisałam wcześniej
![]() reszta zdjęć
pozdr. Ania Edytowane przez An Czas edycji: 2006-09-06 o 14:50 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
An dysponujesz fotką lakieru inglot?
I czy ewentualnie coś znajdziesz w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Palau,
fotka lakieru w poście wyżej podoba mi się Smackers malinowy-dwa razy uzyty lub Świerzy dwa razy użyty tusz MK-czarny (co to za firma?)
pozdr. Ania Edytowane przez An Czas edycji: 2006-09-06 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
MK- Mary Kay..niestety jednak to nie kolor jakiego szukam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ewa,
bardzo chętnie, a czego szukasz??? Chętnie wezmę całą bazę ...
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ewa, ale mówimy o całej bazie czy o połowie? Napisz,czego szukasz, czy jakieś balsamy, kremy, co to miałoby ew. być? Z pielęgnacji mam niewiele, ale zależy mi na tej bazie, bo nie mogę u siebie nigdzie dostać, więc może kupię coś z Twojej listy poszukiwać,co będzie mniej więcej tej samej wartości i się wymienimy - napisz, co Ty na to?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
up
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
#21 |
Raczkowanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Szukam kolorówki ze średniej półki oraz tego co poniżej: - czarnego świezego tuszu pogrubiającego - talku do stóp - fixatora/pudru utrwalającego - pomadki Maybelline nr 111 (z serii z drobinkami) - paletek cieni (lub różów) zwłaszcza Inglota - paletek cieni do brwi (np. Sephora) - emulsji Revlona w jasnych kolorach - serum Eveline 3D wyszszuplająco-ujędrniające - ziemii egipskiej (na wypróbowanie - może być nawet końcówka) - etui na pędzle - różów Bourjois, Inglota, Maybelline, L`oreal - podkładów - cieni sypkich Gosh - ładnych topów/bluzeczek letnich, w żywych intensywnych kolorach, mogą być b.błyszczące (takie "indyjskie", rozmiar S) Poza kolorówką szukam też niebieskiej torby Reserved (duża, na niezbyt długich rączkach i z kieszeniami z przodu + po bokach - za tę torbę poszukam oczywiście czegoś jeszcze - może z ciuszków lub biżuterii) i co mi jeszcze w oko wpadnie Hej ! Proponowałaś mi puder sypki - bardzo chetnie bym przyjela, oprocz tego spodobalo mi się jeszcze u Ciebie : lakier i cienie inglota. Z poszukiwanych przez Ciebie rzeczy mam np paletkę cieni MarkWins 36 kolorkow jest to średnia polka kosmetykow, lecz, niestety niedostepna w PL ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej te chusteczki do demakijazu sa cale?? ew. znalazlabys co s za nie??
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
natalas5 - pasuje mi Odżywka termoregeneracyjna Schwarzkopf Gliss KUr ok.75%, chusteczki sa nowe i zamknięte
Levander odpisałam w Twoim wątku - więc tak: oprócz pudru L`oreal mam jeszcze niecałe pół opakowania bazy pod cienie Lumene, napisz,jakie kolory są w tej paletce, a najlepiej jak byś miała foteczki swoich kosmetyków, bo widzę, ze chcesz jeszcze cienie i lakier Inglota ? ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
wlasnei tak patrze ze tej odzywki zostalo ok50% jak chcesz to moge cos dolozyc a ile jest tych chusteczek w opakowaniu??
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
jego duzo zostalo ja ten blyszczyk malo uzywalam, spokojnie starczy na b.dlugo
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Natalas5, to pisz na PW, mnie pasuje wymiana
![]() Levander, wiesz, jeśli te cienie sa kremowe, to nie jestem zainteresowana - chociaż może gdybyś wkleiła fotkę, to zerknęłabym sobie, dasz radę?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
* CLEANIC - chusteczki do demakijażu do cery normalnej i suchej (z prowitaminą B5 i łagodzącycm wyciągiem z owsa)
* 3 buteleczki gwiazdek ozdobnych (złote, srebrne, błękitne przezroczyste) do zdobienie paznokci lub fantazyjnych makijaży - interesuja mnie tylko srebrne i zlote * 2 gumki do włosów (różowa i zielona) z ozdobnymi kwiatkami, stan idealny
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
nadia07
podoba mi się: Konturówka do ust firmy OLAY. Kolor Hazelnut 6 - taki lisi brazik. i szminka Maybelline -> Druga Odcien Coral Lights 75 kolor delikatny koralowy nieco ciemniejszy od tego ciestego z blyszczacymi drobinkami niestety chusteczki już nieaktualne
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
za gwiazdeczki i gumke (chociaz jedna) moge dac kontorowke.
Szmineczka jest duzo drozsza i by mi sie nie oplacalo. Co Ty na to?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.