![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki do wymiany głównie oriflame,avon
[COLOR=DarkRed]Dokładka 05.10 * 3 próbki wody 'tomorrow' - avon - nietknięte wymiana bloondyna
post 66 - torebka, łańcuszek do spodni, bluzka 02.10 jakieś wisiorki, kolczyki ![]() Zakładam nowy wątek, ponieważ poprzedniemu nadałam zły tyt. i treść i stał się nieaktualny. Zdjęcią są ale troche byle jakie, ponieważ nie mam aparatu tylko skaner ![]() Moje rzeczy na wymianę: 1. Wartner środek do usuwania brodawek – została połowa (5 aplikatorów z 10, więc myślę że i 50% tej „cieczy” – każdy aplikator 1 raz się używa aplikator tyle samo je nasącza)2. Japonki zielone rozm. 39 (dł. 26 cm) – Oriflame – kupiłam, ale są za duże ![]() ![]() 3. Brzoskwiniowy peeling do twarzy - St. Ives (kupiony w Kanadzie 150ml) – mogę się podzielić ![]() 4. Płyn do higieny intymnej – Avon – zostało ok. 140 ml z 300 ml - wymienione cinkapooh 5. Kilka kulek (ok.15) z „pudru w kulkach nabłyszczającego Giorgani Gold” – Oriflame - wymiana nadia07 6. Regenerujący pocenie i odświeżający krem do stóp (75 ml) – Avon – zostało ok. 85 % 7. Antiperspirant „pro balance” (sztyft)– Rexona activ reserve – zostało ok. 80% 8. Tonujący balsam do ciała – Oriflame – nieużywany - wymienione cinkapooh 9. Odświeżający żel pod oczy „aloe” – Oriflame – zostało ok. 95% - wymienione layla_lbn 10. Lakier do paznokci velvet bronze „nail polish” (7 ml) – Oriflame – 2 razy użyty 11. Lakier do paznokci biały z witaminą B5 i wapniem „colour friend” – Mariza – zostało jakieś 7 ml z 10 ml - wymienione cinkapooh 12. Lakier do paznokci jasny różowy j.w. – te 2 lakiery zostały kupione do frencza, ale już nie używam - wymienione cinkapooh 13. Paski do french manicure trójkątne – Avon – 30 szt. 14. Krem do pielęgnacji skórek – Avon – zostało ok. 3 ml z 15 ml 15. Tusz pogrubiający rzęsy „soft black” (8 ml)– Oriflame – 4 razy użyty - wymiana bajkopisarka 16. Błyszczyk do ust „passion fruit vision” – Oriflame – zostało ok. 7 ml z 10 ml - wymienione a-sea-of-honey 17. Intensywnie regenerujący balsam do ust – Avon – zostało ponad 50% - wymienione cinkapooh 18. Krem pielęgnacyjny do stóp „foot care” – Oriflame- zostało ok. 50% lub cały (mam zapas ![]() 19. Krem do rąk i paznokci – Oriflame – zostało ok. 15-20 % lub cały (j.w – zapas)-nieaktualne 20. Ochronny krem odżywczy na chłodne dni – Avon – oddam ¼ z 200ml - wymienione cinkapooh 21. Kredka uniwersalna gruba niebieska (turkusowa)– Miss Beauty – zostało 99% - sam koniec jest złamany 22. Pomadka srebrna – Wibo – zostało ok. 98% 23. Olejek do opalania z orzecha włoskiego odstraszający komary i kleszcze SPF 4 – Progres Cosmetics – zostało 70 ml z 80 ml 24. Podkład w kamieniu candlelight – Constance Carroll – był w kamieniu, obecnie jest bardziej sypki, upadł mi i się pokruszył – jest ok. 95% (z 17 g) - wymiana virtual_reality 25. Cień do powiek w sztyfcie gray – Avon – zostało ok. 80% - nieaktualne 26. Cień do powiek brazowe błyszczące – Ardan – prawie całe, użyte z 6 razy 27. Cień do powiek perłowy – błyszczy się jakoś różowawo, jest sypki z pędzelkiem (trochę pozaginany) – No name (z gazety) – użyty 2 razy wymiana bloondyna 28. Mozaiki vision (trochę pęknięte opakowanie) – Oriflame – tylko wypróbowane wymiana bloondyna 29. Mogę odsypać pudru sypkiego (jest jasny)– Oriflame - wymiana bajkopisarka 30. Zmywacz do paznokci bez acetonu – Oriflame – zostało ok. 50 ml ze 100 ml - wymienione a-sea-of-honey 31. Wygładzająca baza pod lakier – Avon – użyta 2 razy - wymiana virtual_reality 32. Korektor pod oczy – Oriflame – użyty raz - nieaktualne 33. Biała kredka do paznokci – Oriflame – użyta 4 razy (mam dwie, obie w takim samym stopniu zużyte więc jedną mogę oddać) - wymiana bloondyna 34. Balsam osłabiający odrastające po depilacji włoski – Avon – zostało 80% - wymiana bajkopisarka 35. krem do rąk – Avon – 50% wymiana bloondyna 36. Maseczka oczyszczająca pory do skóry tłustej – Oriflame – użyta raz - wymienione sykutka 37. Perłowy balsam do ciała (250 ml )– Oriflame – mogę odlać połowę - wymienione layla_lbn 38. Kolczyki – Avon – nie noszone - wymiana bloondyna 39. Arbuzowy błyszczyk do ust – Oriflame – ok. 50% - wymienione sykutka 40. Truskawkowa pomadka do ust - Oriflame - zostało ok. 90% 41. krem do depilacji veet - zostało ok.15% - wymienione sykutka 42. Tester do określania rodzaju cery - Oriflame - możliwych 30 badań (6 kartek po 5 badań na kartce (10 pasków)) - 1 kartka (5 badań) wymienione layla_lbn 43. Matujący puder w kremie - odcień 3 naturalny - Bell - jest ok. 40-50% 44. Pomadka vision odc. pearl shimmer - Oriflame - ok. 1 mm zużyte ![]() 45. stringi białe, bawełniane, beż żadnych aplikacji, całe gładkie, rozm. S - Atlantic - nie noszone - fotka dla zainteresowanych 46. Coty Masumi - edt 25 ml - mam z wymiany zużycie trudno mi określić, bo nie wiem dokąd sięgało w butelce ![]() ![]() 47. Krem do ciała Induglence 250 ml - Oriflame - nowy, nieużywany, tylko otwarty (sprawdzenie zapachu - jednak nie mój ![]() ![]() 48. Krem uniwersalny 15 ml - Oriflame - nowy, nieużywany, nie sprawdzany ![]() 49. Krem uniwersalny - Oriflame - ubytek to ok. 2 mm od góry ![]() 50. czarny tusz do rzęs i kresek vision - oriflame - tusz kilka razy używany, cieżko powiedzieć ile zostało, ale dużo, ten po str. kresek użyty raz, było 2x3ml (foto post 58) 51. krem do rąk silk - oriflame - zostało ok. 30% 52. mleczko do demakijażu -avon - jest po terminie, leży już u mnie dość długo, ale właściwości, zapachu i konsystencji nie zmieniło; wymiana bloondyna 53. maszynka do golenia gillette, jest z zestawem plastików, z wymiennymi końcówkami, mam 2 końcówki, obie używane, więc trzeba by było dokupić nowe Próbki: Kenzo pour homme (z Francji 1,5 ml) – raz psiknięte, wymiana bloondyna Biotherm eau vitaminee (z Francji 1,5 ml) – zostało ¾ próbki Mogę odlać trochę wody toaletowej „midsummer” (ok. 5 ml) – Oriflame Próbka wody Prowl – Avon YR – krem na dzień (przeciwzmarszczkowy) Nie wiem dokładnie czego szukam, przede wszystkim kredki rozświetlającej zielonej (ew.białej) Oriflame (patrz zdjęcie w 3 poście), bazy pod cienie, paletki cieni, lakieru do paznokci do frencha (tego wierzchniego, lekko różowego może z manhattanu, ale inne też wchodza w grę ![]() ![]() ![]() Te kolory obok lakierów do pazn. nie oddają swojego rzeczywistego koloru. ten bordowy to taki jak w buteleczce, a nie to co jest maźnięte, to samo z kolorem niebieskim (kredka) i pomadka (której w ogóle nie widać w maźniętym miejscu ![]() Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2006-10-30 o 18:44 Powód: atualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kosmetyki do wymiany głównie oriflame,avon
byłabym bardzo, bardzo chętna na puder sypki...tyle, że pudełku orginalnym...może być resztka.
Moze się skusisz u mnie na coś
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to pomyśl..byłabym bardzo chętna jakbyś mi zostawiła mi powiedzmy ze 30 % w pudełku.
A to na zdjęciu to cień Maybelline. Nie jest duzy tylko zapomniałam o nim do zdjęcia i zrobiłam oddzielnie i tak wyszedł. Zwykły rozmiar jak to cień pojedynczy,
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ok...ale jeszcze Cię spróbuję skusić...on nie jest niebieski!
![]() to znaczy opakowanie ma niebieskie. Ale cień jest z nazwy czarny a w rzeczywistości grafitowy, mocno błyszczący.Taki do smoky eyes.
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sykutka zaraz zerkne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za 28, 31 i 38
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hej, podoba mi się:
5. Kilka kulek (ok.15) z „pudru w kulkach nabłyszczającego Giorgani Gold” – Oriflame - mam takie same tylko że brązujące kolor Natural Radiance, więc mogę zrobić odsypkę ![]() 19. Krem do rąk i paznokci – Oriflame – cały. mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2548482 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Jak coś znajdziesz to proszę odp. też u mnie, bo się trochę motać zaczynam ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
więc przykłada się do do skóry i czeka chyba 10 sek. , a później porównuje się wynik do skali
![]() a coś jeszcze Cię zainteresowało? Bo sam tester to za mało na wymiankę.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety oprócz testera to nic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hmm.. nie mam zielonego pojęcia! bo go dostałam, ale napewno nie jest wart tyle co krem i kulki
![]() bo właściwie to zależało mi głównie na kulkach - chciałam spr. jaki dają efekt ![]() Bath&Body Works 30 ml., nowa, pięknie pachnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Pozostańmy więc może przy:
36. Maseczka oczyszczająca pory do skóry tłustej – Oriflame – użyta raz 38. Kolczyki – Avon – nie noszone 39. Arbuzowy błyszczyk do ust – Oriflame – ok. 50% 41. krem do depilacji veet - zostało ok.15% Co ty na to? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: może za maseczkę, krem do depilacji i ten błyszczyk? Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2006-08-30 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Tak, może być.
Wybierając te kosmetyki miałam na myśli raczej takie wstępne propozycje, biorąc pod uwagę, że jeszcze coś możesz sobie u mnie upatrzeć. Chyba że już jesteśmy na poważniejszym etapie negocjacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ten lakier ma pojemność 50 ml.. Szkoda, że nic więcej nie znalazłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Moja dokladna lista zyczen
![]() nr 16 - blyszczyk passion fruit nr 18 - krem do stop Oriflame (caly) nr 30 - zmywacz do paznokci Oriflame to by bylo na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]()
Interesuje mnie:
1. Wartner środek do usuwania brodawek – została połowa (5 aplikatorów z 10, więc myślę że i 50% tej „cieczy” – każdy aplikator 1 raz się używa aplikator tyle samo je nasącza) 6. Regenerujący pocenie i odświeżający krem do stóp (75 ml) – Avon – zostało ok. 85 % 29. Mogę odsypać pudru sypkiego (jest jasny)– Oriflame BŁAGAM ODPISZ U MNIE!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.