![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Neutrogena,Diorshow,Micel Plante System,DG Feminine coś dla bizuteriek
Robie porządek z poprzedniego watku
Mam nową płytke programu(wersja 60-cio dniowa) Mała Ksiegowośc Pro premium,jest to uaktualnienie do wersji 2007-wersja 1-stanowiskowa,do 3 firm. Pielęgnacja: Vichy Liposyne.Wyszczuplający krem drenującyd/pielęgnacji ciała.Zostało na wypróbowanie z 30ml ok.10ml Paula's Choiceessential non-greasy sunscreen spf 15 with antioxidants.Filterek niedostepny w Polsce,pochodzi z wymianki.Do cery normalnej w kierunku tłustej/mieszanej.Pojemnośc ok. 150ml./177ml http://www.cosmeticscop.com/shop/pro...0&PA GETYPE=S - NIE MA leci do Rayne Aloe moisturizing lotion with collagen and elastin.Kremik na bazie aloesu amerykańskiej firmy Forever .Została połowa z 118ml.leci do Justa2 Bielenda-Olejek d/ciała brązujący z opalizująca perła.Ekstrakt z orzecha włoskiego i olejki cytrusowe.Piękny cytrusowy zapach ![]() Neutrogena formuła norweska.Intensywnie regenerujący krem d/rąk-zniszczone i popękane dłonie 15ml.Bardzo wydajny,wystarczy ciutka na dwie dlonie.Zostało 1/2 tubki leci do Justa2 Plante System woda micelarna Prosensil do oczyszczania twarzy ,do cery bardzo wrazliwej.Z wymianki z wizażanką pola ,jednak pomimo ze jest dla wrażliwców jakoś mi nie słuzy ![]() Kolorówka: Bourjois cień zielony,opalizujacy nr.48.Niewielkie wgłebienie. Puder Kolor Honey Beige 05 zuzycie jak na foto z 20gr. Avon połyskliwy puder d/ciała Midnight Frost-Kraina Śniegu 40g.Brakuje 1/5 moze ciut mniej. ATW podkład średniokryjący,kolorek 04.Zostało na wypróbowanie porządne,tyle jak zostało zaznaczone na foto APC puder brązujacy,jednak za ciemny dla mnie ![]() Diorshow tusz ciemny zielony/khaki z wymianki ,zostało ok. połowy L'oreal tusz czarny,zostało niewiele w sam raz na wypróbowanie myśle ze spokojnie na kilka tygodni przy codziennym stosowaniu,nadal mokry Cienie w kredce,kolor lila zostało ok.6cm Lakier ciemnobordowy Zapachy DG Feminine dołącze foto z ubytkiem,myśle ze jakies 80-85ml/100ml Pozostałe: Korale,koraliki,bransolet ki,zawieszka srebrna serducho,pierscionek i 2 pojedyńcze kolczyki itp. ![]() Również jakieś drobiazgi dla bizuteryjek-koraliki,muszelki,noc kaira,drut posrebrzany,karabinki srebrne itd. jeśli cos konkretnie zainteresuje to prosze pytac. Szukam *Całej serii Hipp'a dla niemowląt *AVENE mleczko Ultra High Protection Lotion +50,lub tzw. dzieciaczka +40 -odlewki, resztki tez bardzo chętnie BAArdzo mile bedzie widziany Iwostin d/ciała +40 *kremy rozmiękczajace/złuszczające do stóp *Apteczny krem na naczyńka(Avene-Diroseal;BioDerma-Sensibio AR;Dermika,Witamina P-zel) *Koncentrat Farmony K3% *Ziaja Lipocell olejek lub zel *ATW granatowy d/biustu,ew.Eveline 3D i inne *zel d/mycia buzi *maseczka z morza martwego Avon,SPA(lub coś do cery wrazliwej naczyńkowej) *peelingi enzymatyczne *pędzli do pudru i różu *próbki,nieduże resztki perfum Hermes'a, Bvlagry(chętnie Black) Cristobal Balenciaga Narciso Rodriguez Chopard Casmir Kenzo Jungle(wszystkie) D&G The one Armani Code i nie tylkoo.... ZAWSZE i w kazdej ilości przygarne Burberry Weekend,Cerruti 1881,Gucci Envy me Lub tez natural-spray Esprit Collection,z Avonu moze byc Extraordinary i LittleBlackDres(ten tez moze byc roll-on nowy) Jestem tez chetna na zapachy męskie ale prosze pisac odrazu nazwe z kolorówki: *Blush jasny naturalny,pudrowy,brudny róż najlepiej z średniej półki i z pedzelkiem *Cienie średniopółkowe granatowy(bardzo ciemny lub ultramarynka,szafir z drobinkami)w pastelach,fioletach,szaro ściach moze tez jakieś róże delikatne,rozswietlacze.N apewno dziekuje za wszystkie odcienie niebieskiego,srebra i złota ![]() ZAWSZE wysyłam poleconym(do uzgodnienia priorytet lub ekonomiczny) i o to prosze również osoby które sie ze mną wymieniają.W przeciwnym wypadku wystawiam negatywa,nawet jeśli przesyłka dojdzie cała i zdrowa. Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2007-03-09 o 09:21 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Neutrogena,Diorshow,Micel Plante System,DG Feminine coś dla bizuteriek
znajdziesz coś za :
Avon połyskliwy puder d/ciała Midnight Frost-Kraina Śniegu 40g.Brakuje 1/5 moze ciut mniej. Diorshow tusz ciemny zielony/khaki z wymianki ,zostało ok. połowy ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Mimi jeśli jeszcze jestes zainteresowana ciuszkami to podoba mi sie u Ciebie
puder brązujący, woda micelarna, Bielenda-Olejek Może coś jeszcze dobierzesz?
![]() |
#5 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Madlaine liste zaraz wkleje(jest dosy obszerna ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Rozumiem, teraz poczytałam o tym kremie na bazie aloesu i mi sie spodobał.
Tak jak pisałam chętnie cos z ciuszków jeszcze dorzucę ![]()
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
W takim razie czekam
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mimi mój wątek jest tutaj
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173892 a interesuje mnie cień Burzujka i Forever |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znjdziesz cos w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Madlaine kremik na razie w rezerwacji,cienie wolne.Nie wiem czy opłacała by ci sie wysyłka samego cienia,bo mi wpadły w oko ArtDeco i Bodyshop 02.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
L'oreal tusz czarny
Plante System woda micelarna Prosensil do oczyszczania twarzy ,do cery bardzo wrazliwej. Moja lista: Pielęgnacja: - mini produkty do ciała TheHealingGarden RelaxTherapy lawendowe balsam i żel do mycia, tubki 54 ml, nie używane (nie ma daty ważności, dostałam w listopadzie) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - pianka do włosów cienkich Nivea HairCare – zostało ok. 30% - nabłyszczacz do włosów w sprayu Joanna Effect.Net 100ml– zużycie na oko to 10% może - olejek na gorąco do włosów Oriflame kokosowy, 15 ml (do 06.2009) Makijaż: - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy 2-3 razy, świeży) - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - błyszczyk migoczący Avonu Glistening Peach, zużycie 15% - cień do powiek w płynie CarloDiRoma jasnobeżowy 9 ml nr 02, zuzycie 5 do 10% - 2 cienie Maybelline ExpertWearMono: pudrowy róż 15 AntiqueRose zużyte nie więcej niż 30% i pudrowy liliowy 14 HeatherMist tu zużycie nie przekracza 15% - Avon CT cień w kulce zielony-nowy (nie wiem czemu nie ma napisów na buteleczce) - cień w sztyfcie HOT INDIA Manhattan (zużycie max 10%) w kolorze perłowego srebrzystego beżu (nie jest bardzo jasny) Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - Crystal Aura - filtry Biodermy 5ml: Photoderm Max Fluide spf100 (do 12.2007) I Photoderm Max Crème spf50 (do 11.2008) Odsypki: sypkie cienie Vollare: 19, 22, 38, 39 (ostry róz, turkus, mocny lila-róż, złoto) różne brokaty ![]()
![]() |
#14 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Mimi, czy z Avene interesuje Cie tylko Lotion czy w grę wchodzi również krem? A, mam jeszcze jakies 1/3 Antirougeurs do cery suchej, tak na spróbowanie. Zajrzyj do mnie proszę, jestem zainteresowana micelem Plante System.
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Rzyrafka tylko próbeczki filtrów mnie zainteresowały.
Margot filterek mineralny mam,wolałabym "chemika" |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
mimi44, widzę że szukasz dzieciaczka Avene, mogę się podzielić swoim dzieciaczkiem jednak LRP- konsystencja ta sama, gdyż to wersja cream spf 40. Powszechny Lait jest spf 60. Miałam również Avene i oba tak samo mogę polecić. Jesteś chęna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17045 ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jaka jest wartość płynu - oddam relatywnią ilość do wartości, mam nowo otwarte 100ml opakowanie więc napewno starczy
![]() Byłabym zapomniała PPD 14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
mimi , mam mleczko Avene , mogę zrobić próbki Hermesa , u Ciebie interesuje mnie cień Bourjois i Diorshow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16835 Cytat:
![]() Lola tylko na Burzujku zeszły troche napisy na pudełku , przeszkadza?wole o tym wspomniec ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
mimi , mleczko jest niepełne zostało 1/3 tuby , z Hermesa mam Eau Des Merveilles , nie przeszkadza mi nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Jakoś się dogadamy
![]() Napisz mi proszę w jakim stanie jest tusz , czy jest mokry , ile go zostało itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Tusz nie jest podrapany,obtarty itp.Zostało ok. połowy bo tak twierdziła poprzednia właścicielka,ja użyłam 2-3 razy wiec wiele nie ubyło-jednak zdecydowanie wole czarny tusz i juz nie bede eksperymentowac...jak to pogrubiający jest dosyc gęsty ,ale wydaje mi sie ze jest minimalnie gęstszy od swiezootwartego,w kazdym bądz razie nie robi grudek i nie sypie sie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.