|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dior, Lancome, Herrera, L'Oreal, Bourjois, YR, Vipera, Inglot
Nieaktualne
Mam na wymiane następujące rzeczy: Kosmetyki kolorowe TWARZ - L’Oreal - True Match - kolor C1 rose ivory (z wymiany z Mariola13, ktora uzyla go kilka razy pod oczy, raz zostal uzyty przeze mnie, ale jednak mi nie pasuje) OCZY - Bourjois - khol & contour - kredka do oczu czarna - NOWA - Inglot Vertigo Eye Shadow - cień do powiek Nr 74 różowy (pojedyncze podłużne opakowanie) używany kilka razy (z wymiany z Mcherub), ma lekkie wgłębienie USTA - Yves Rocher - szminka Couleurs Nature kolor 14 - mauve fascinant - użyta raz w celu sprawdzenia koloru PAZNOKCIE - Inglot - biały lakier do paznokci (kolor 38 - prawie cały) + paseczki do frencza (138 sztuk) - L'Oreal - lakier resist & shine, kolor 101 jasny mleczny róż - Yves Rocher - lakier Couleurs nature - kolor 56 parne romantique - użyty raz ZAPACHY Odlewki: - Carolina Herrera - 212 sexy -> max 10 ml - Dior - Chris 1947 -> max 5 ml Miniaturki - Avene - Cleanance tonik matujący (dwufazowy) - 25 ml, nieuzywany - SVR - 2 mini-tubki lysanel active (po 5 ml) - uzywane ale nie pamietam ile razy, w kazdej jeszcze cos jest. Dodam jako gratis do wymiany. Probki - Isispharma - Uveblock SPF80 koloryzujący - 2x5 ml (w saszetkach) - Lancome teint idole ultra 03 beige diaphane 1ml - La roche posay unifiance creme kolor 23 - LRP toleriane kolor 15 ************************* **************** Moja lista "szukam" Do makijazu: - Cienie i róże w wersji GWP Lancome, Clinique i Estee Lauder - Duzy pędzel sephora; pędzelki i aplikatory do cieni Sephora - chetnie jasne lakiery Inglota Pielęgnacja: - płyn micelarny LRP - Diacneal Avene - apteczny krem do rąk - woda termalna LRP lub Avene - nożyki do maszynki Venus - pachnace żele pod prysznic Zapachy - Miss Dior Cherie (moze byc miniatura, odlewka lub resztka) - odlewki lub resztki celine pour femme, ralph lauren glamourous ************************* **************** Nieaktualne: - Odlewka Dior - I love dior -> max 10 ml - probka LRP toleriane kolor 13 - L’Oreal - Blush delicieux - róż do policzków (kolor 04 - bois de rose - rosewood) - Lancôme - Miracle, odlewka - Dior - Addict 2: * balsam rozświetlający z drobinkami - poczatkowa pojemnosc to 50 ml. uzyty kilka razy na ramiona i dekolt, kreska pokazuje mniej wiecej ile zostalo * woda toaletowa - z 20 ml pozostało 2/3 Edytowane przez Agata83 Czas edycji: 2006-11-15 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Lancome, Herrera, L'Oreal, Bourjois, YR, Vipera, Inglot
interesuje mnie szminka YR i kredka czana Bourjois
![]() Zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie;
- Dior - I love dior -> max 10 ml - moze masz ochote na 10 ml SUN Jil Sander? - próbka LRP toleriane kolor 13 Zobacz moje wątki ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jestem za. Ja tez dorzucę Ci jakiś gratisik - chyba ze sama cos wybierzesz z mojej listy.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za róż loreala?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie róż L'Oreal oraz cień Inglot.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...38363#poststop
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
róz loreal
![]()
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bourjois, Very Vernis, lakier w kolorze rose show (różowy opalizujący na złoto); użyty raz na wszystkie paznokcie, świeżutki Taft, silk-flex, wosk do włosów nabłyszczający, zużycie to jakieś 10% Pierre Rene, Odżywka do rzęs; użyłam jej jakieś 8 razy, więc mnóstwo zostało To mnie zainteresowalo |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyjaciółka KWC
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
MORENKA, iceflower: tak jak wyzej napisalam, roz jest juz nieaktualny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyjaciółka KWC
|
A czy za kredkę cos byś u mnie znalazła?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
- Dior - Addict 2: * woda toaletowa - z 20 ml pozostało 2/3 - Dior - Chris 1947 -> max 5 ml
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Interesuje mnie:
L’Oreal - True Match - kolor C1 rose ivory (z wymiany z Mariola13, ktora uzyla go kilka razy pod oczy, raz zostal uzyty przeze mnie, ale jednak mi nie pasuje) w zamian oferuję kosmetyki do włosów taft LOOKS - wax, raz maźnięty, żel, ały zapakowany, pasta modelujaca, 2 razy maźnięta Mam jeszcze fajną lokówkę do robienia grubych loczków firmy Holden kilka razy uzyta w 100% sprawna oraz prostownicę teflonową tej samej firmy. Zdjęcia mogę przesłąć na emaila, mój adres 79elk@wp.pl Mam jeszcze kilka fajnych ciuszków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
- L’Oreal - True Match - kolor C1 rose ivory (z wymiany z Mariola13, ktora uzyla go kilka razy pod oczy, raz zostal uzyty przeze mnie, ale jednak mi nie pasuje)
Zajrzysz do mnie? PS. Poza watkiem mam 30ml plynu micelarnego LRP.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.