![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
bourjois - pudry sypkie; lancome - miracle
***** JUŻ NIEAKTUALNE *****
Chętnie przygarnę: - wszelkie próbki blokerów - to najchętniej - wody termalne (iwostin, avene, LRP) - kredki do oczu revlon - puder sypki L'Oreal translucide, jaśniejszy odcień - używam kosmetyków aptecznych, jeśli macie coś "na składzie" to może akurat będzie to to, czego potrzebuję ![]() ----------------------------------------------------------------- - Lancome - Miracle Eau Deodorante, z flakonu 100 ml zostało tyle ile widac na zdjęciu. Wysyłam do Virtual Reality. - Bourjois - poudre exquise (puder sypki) 30 g, kolor 01 sable elegant - używany przez tydzień, raz dziennie ![]() Wysyłam do Agul. - Bourjois - poudre exquise (puder sypki) 30 g, kolor 02 rose chic - użyty raz (za ciemny dla mnie) Wysyłam do Paji. Edytowane przez schaetzchen Czas edycji: 2007-02-07 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bourjois - pudry sypkie; lancome - miracle
Lancome - Miracle Eau Deodorante
![]() moze znajdziesz cos na wymianke u mnie w watku, http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171512 porocz tego mam tez jakies probki kremow aptecznych z filtrami 50 - boderma i avene, moze jakis LRP (ale musialabym poszukac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
tez jestem chetna na lancome podrzucam Ci moje wątki, oprocz nich mogłyby Cie zainteresowac:
-woda temralna iwostin -probki biodermy 100 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168608 KOSMETYKI http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170751 BLUZKA YA YA Z METKA http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=169194 CIUSZKI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, a wiec znalazlam:
2 próbki Bioderma SPF 50+ (jedna raz probowana) probka 5 ml Avene SPF 50 - taki w bialej tubce prpbka 5 ml Avene SPF 50+ Emulsion i polowa probki LRP Spf 40 Anthelios W Gel jakbys chciala to mam koncowke kremiku Avene Antirougeus do cery normalnej i mieszanej (nie wiem czy go znacz ale jak nie to akurat jest na wyprobowanie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
bioderma 2x 5ml oprocz tego znalazłam z aptecznych:
LRP ellaclar nawilzajaca matujący 5ml, LRP lipikar żel krem do mycia 15ml vichy purete tonik 30ml i iwostin nawilzający 50ml (ze 150) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja jestem zainteresowana pudrem, nie wiem do końca którym odcieniem, musiałabym sprawdzić w drogerii, ale przypuszczam, że raczej odcień 1.
Mam: 2 próbki x 7ml Vichy Capital soleil 60 2 tubki x 5 ml La Roche Posay Anthelios dermo-pediatrics 60 1 tubkę x 5 ml LRP Anthelios XL Creme 60 pełnowymiarowa tuba 100ml Avene ultra high protection lotion 50+, zostało ok 20 ml Oprócz tego mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160431 Mam jeszcze Atrederm 0,025 raz użyty i kompakt Isa dora velvet touch użyty 3 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Polu, niestety, te kremy znam. Może innym razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ten odcień 02 jest dość różowy, 01 raczej jasny - najlepiej sprawdź w drogerii. Byłabym zainteresowana: 2 próbki x 7ml Vichy Capital soleil 60 2 tubki x 5 ml La Roche Posay Anthelios dermo-pediatrics 60 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Schaetzchen czyli jednak ten jasny byłby lepszy. Acha, i co do tych próbek Ci dorzucić? Przejrzałaś moją listę? Poszukać czegoś jeszcze? Czego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zainteresowana jestem Miracle i jasniejszym pudrem, mam wode lrp i probki filtrow lrp i vichy
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
schaetzchen,
interesuje mnie Miracle ![]() Zapraszam do mojego watku: mam sporo pielęgnacji, która mogłaby Cię zainteresować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
LRP - Active C; wersja do cery suchej; 30 ml, nowy, fabrycznie "zaspawany"; brak kartonika chętnie się wymienię na miracle - choć mam lekkie obawy co do zasad jakie tu panują - czy to co napisałam do VR to nie jest "klepnięcie" transakcji? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wszystkie kosmetyki w moim wątku są aktualne, w tym również Active C. przyznam, że nie popatrzyłam na przebieg korespondencji z innymi wizażankami, tylko zgłosiłam sie do Miracle'a od razu jak go tylko zobaczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
przeczytałam trochę wątków, przeczytałam jeszcze raz dokładnie regulamin i doszłam do wniosku, że mój post do VR jeszcze niczego nie obiecywał. Dlatego - jeśli to nadal aktualne - chciałabym wymienić się z Anią Active C za mój Miracle. pozdrawiam Kraków i Beskid Żywiecki! PS wychodzę teraz z domu, proszę o cierpliwość w czekaniu na ew. odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mam anteliosa aqua lait ok 70% calego opakowania i probke avenki koloryzujacej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja z kolei prześledziłam dokładnie tok korespondencji w Twoim wątku, no i stwierdzam, że dość niezręcznie to wszystko wyszło ![]() Wprawdzie Ty i virtual reality nie wymieniłyście się adresami, ani nie zaproponowałyście sobie przejścia na PW w celu ustalenia szczegółow wymiany, no ale jednak deklaracja wymiany padła. Gdyby virtual reality miała poczuć się pokrzywdzona - bez namysłu wycofam moją ofertę. Sama jestem bardzo czuła na punkcie przestrzegania reguł funkcjonowania Targowiska. I to nie tylko zasad zapisanych w Regulaminie, ale również "reguł dodatkowych" (nigdzie nie zapisanych, a jednak przez większość Przekupek w praktyce stosowanych), wśród których to reguł jedną z najważniejszych (przynajmniej w moim odczuciu) jest ta, że Targowisko to miejsce, gdzie transakcje odbywają się nie tylko z wymierną dla wszystkich korzyścią, ale równiez w miłej, serdecznej atmosferze. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-02-04 o 17:56 Powód: poprawa literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Aniu,
dziękuję. Ja jestem tutaj bardzo początkująca i jak widac poruszam się po forum jak słoń w składzie porcelany, dziękuję za zwrócenie uwagi. Trzeba płacić frycowe ![]() Virtual - jesteś jeszcze zainteresowana? Przepraszam Was obie... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
żeby nie było nieporozumień: ja oczywiście nadal jestem BARDZO ZAINTERESOWANA Miracle'm i bardzo chętnie oddałabym za niego interesujący Cię LRP Active C ![]() Ale gdyby virtual reality miała się czuć pokrzywdzona, to się bez wahania wycofam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kaczino, chyba za późno, jak widać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() schaetzchen, może umówmy się po prostu tak, że jeśli sprawa będzie aktualna, to zgłosisz się z ofertą w moim wątku ![]() Prosiłabym wtedy od razu o podanie kodu z naklejki na spodzie flakonika z Miracle (powinny tam być 2 duże liery i 3 cyfry). Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.