![]() |
#1 |
BAN stały
|
Prześliczne niemal nowe kosmetyki za ciuszki dla dziecka
Hej
![]() Mam do zaoferowania następujące kosmetyki. Chcę oddać WSZYSTKO jako całość, gdyż z uwagi na chroniczny brak czasu, chcę ograniczyć tranzakcję do jednej wycieczki na pocztę ![]() Może akurat komuś wpadnie w oko ów komplet ![]() Podkreślam, że wszystkie kosmetyki są ORYGINALE, ŚWIEŻE - ręcze za to swoją głową ![]() Ogłosiłam te kosmetyki na bazarze w innym serwisie i zastrzegam sobie prawo anulowania mojego ogłoszenia w momecie, gdy ktoś złoży tam jakąś fajną ofertę... Mam nadzieję, że się nie pogniewacie :-* Nie posiadam natomiast pudełeczek do niektórych produktów. Załączam również zdjęcia z Netu, które dobrze oddają kolory. Jeśli chodzi o Twinks MACa, to jest to pojedynczy cień, zaś kolor pokazuję na przykładzie 4-kolorowej paletki, gdyż dobrze ona oddaje ów kolor. Twinks to kolorek w prawym dolnym rogu paletki ![]() - Christian Dior, Dior Bronze Sunshine Blush, odcień 001; Cztery odcienie w jednym opakowaniu, do stosowania oddzielnie lub w połączeniu. Róż użyty tylko 4 razy (nawet logo na różu nienaruszone), więc stan nienaruszony! Jest to nowość i róż został kupiony ok 3 miesiące temu! - Chanel, Les 4 Ombres (cienie)- zestaw 4 cieni (Blue Notes) nowy, nieużywany - ------> REZERWACJA PRZEZ maxima25 - pełne pigmenty słynnej w USA, niestety u nas niedostępnej firmy MAC w kolorach: Sunpepper, Platinum Metal. Te kolory pochodzą z limitowanych kolekcji. Każdy ze słoiczków zawiera 7g pigmentu i jest to strasznie dużo i są szalenie wydajne! Ja jestem fanką tych kosmetyków! Niestety kolor Sunpepper nie pasuje do mojej karnacji, a kolorek podobny do Platinum już mam (pigment Silver też z serii Metals). Do końca życia starczy! ![]() Sunpepper pochodzi z kolekcji MAC She Shines; ciężko opisać ten kolor - myślę, że zdjęcia oddają go bardzo dobrze. Wkleiłam też zdjęcie makijażu wykonanego tym cieniem. --------- ZAREZERWOWANE DLA FEMME FATAL (wymiana na ubranka, jeszcze nie wiadomo ktore ![]() Platinum pochodzi z limitowanej kolekcji Metals i na oku wygląda jak ciekła platyna, gdy użyjemy go na mokro. Jest to srebro, ale takie cieplejsze , bardziej złote niż czyste srebro ![]() ![]() Użyty na mokro - wygląda na powiece jak ciekły metal - bardzp intensywny!! ------> REZERWACJA PRZEZ maxima25 - cienie pojedyncze prosowane firmy MAC w kolorach: Satin Taupe, Twinks, Knight Divine - każdy z nich uzyty max 4 razy a) satin taupe (taupe brown with silvery bronze) --------- ZAREZERWOWANE DLA NEONKI28 (wymiana na kosmetyki ![]() b) Twinks - taki braz z nutą fioletu/czerwieni? Na obrazku z paletą jest to kolor w dolnym prawym rogu: c) Knight Divine to ciemny grafit. Przedstawiłam też fotkę makijażu wykonanego tym cieniem ------> REZERWACJA PRZEZ maxima25 Dziś wieczorem, jak znajdę czas to dołoże jeszcze inne kosmetyki ![]() Podkreślam, że chciałabym ODDAC WSZYSTKO ZA JEDNYM ZAMACHEM ![]() ========================= ========================= ======== Jako gratis dodaję kilka wysokopółkowych kosmetyków ![]() ![]() ![]() ========================= ========================= ======== Dodam, ze sama cena takiego limitowanego pigmentu wynosi na eBay ok 29 dolarów, czasami więcej! Naprawdę są to prawdziwe perełki. Wymienię to wszystko na jakieś fajne wiosenne ciuszki w rozmiarze 98 lub innym odpowiednim dla dość wysokiego chłopca w wieku 15 miesięcy ![]() Buziaczki :-* Farraige Edytowane przez Farraige Czas edycji: 2007-02-08 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prześliczne niemal nowe kosmetyki za ciuszki dla dziecka
Ja mam sporo ciuszków H&M, Next, Peanuts....musiałabym porobić fotki i wysłałabym Ci na mejla, odezwij się jeżeli chciałabyś obejrzeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana- za chwilę wkleję to co mam do zaoferowania dla Twojego smyka
wybacz za stan zdjęć - robione na szybkości. Jeśli coś wpadnie Ci w oko podam wymiary abyś miała pewność że będą ok. Ubranka są dobrych firm, a więc dobre gatunkowo. Oczywiście opisze dokładniej na życzenie. Spodenki sa nowa - i zapewne za wielkie ale przy tempie nabierania wzrostu moga niedługo się przydać - mam również bardzo ładny do kompletu sweterek - równiez już większy. Do tego znajdą sie kolorowe skarpeteczki z postaciami z bajek - tylko nie wiem jaką stópkę ma twój synek Interesuje mnie- Christian Dior, Dior Bronze Sunshine Blush, odcień 001( w tej chwili wolny ) cien MAC - ciemny grafit ( rezerwacja ) meteorytki ( wolne) Terracota Guerlaina mozaikowa (wolna) Thalgo fluid nawilzajacy ( rezerwacja) Clinique Super Real Makeup Foundation Makeup w odcieniu 106 (wolny ) cień MAC Metamorph (wolny) - oczywiscie jesli to za wiele , wybierz to co mozesz w zamian mi oddac, zakladajac ze spodobaly Ci sie nasze ciuszki. Edytowane przez palau Czas edycji: 2007-02-09 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tu neonka
![]() ![]() Po drugie nie mam ciuszków dla dzieci małych bo mam już nastolatka. Po trzecie mam perfumiki,cienie Cinema Po czwarte Sylwia gdzie ty byłaś , nie ma cię na forum. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Witaj Neonko
![]() Widzę, że zmieniłaś avatarka ![]() ![]() Neonko, napisz dokładniej co masz ![]() W zamian dodaję: - Terracotę Guerlaina mozaikową - odcień 01 Blondes - stopien zużycia ok 25%? Ciężko ocenić - najszybciej wytarły się te ciemne, iskrzace plamki, potem te różowe, a reszta wydaje sie nienaruszona... Więc zuzycie jest takie jakby "nierównomierne" i cięzko ocenić ![]() oraz - Thalgo Fluide Hydratant Ultra-Matifiant - fluid nawilżająco - matujący w wersji dla salonów kosmetycznych 250 ml tuba !!! Polecam poczytać opinie na KWC ![]() -------------> ZAREZERWOWANE DLA FEMME FATAL (wymiana na ubranka, jeszcze nie wiadomo ktore ![]() Może coś jeszcze dodam ![]() Neonko, dziekuję Tobie za miłe słowa - kochana jesteś :-* Nie było mnie jakiś czas, gdyż czasu jakoś nie starczało - odkąd wróciłam do pracy, na nic czasu nie ma... Gdy wracam, zajmuję się synkiem, a gdy go uśpię, sama już jestem tak zmęczona, że padam na łeb na szyję ![]() Mam nadzieje, że dojdę wkrótce do jakiejś stabilizacji - strasznie brakuje mi książki w ręce i wciąż obiecuję sobie, że w koncu znajdę czas na czytanie ![]() Buziaki dla Ciebie! napisz proszę co by Cię jeszcze interesowało... Jakie lubisz kolory... Mam całą masę kosmetyków firmy MAC - jestem ich fanką ![]() Co u Ciebie? Edytowane przez Farraige Czas edycji: 2007-02-07 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Sylwio ,fajnie Cię widzieć ![]() ![]() Pewnie Twój synek już duży i grzecznie śpi w nocy , rzeczywiście bardzo dawno nie zaglądałaś tutaj . Jutro postaram się wkleić zdjęcia ubranek , mam jakieś tam drobiazgi . Może szukasz czegoś jeszcze ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Cześć Lolu23, dziekuję... Czekam na fotki!
No czasem zaglądam na Forum, ale biernie uczestniczę - tylko czytam ![]() Z kosmetyków, to od razu zamieniłabym sie na któryś z poniższych: - Kanebo Cellular Performance Cream Foundation - ten nowy podkład z serii Kanebo, odcien 22 Natural Beige - Kanebo Sensai Emulsion III lub II - Kanebo Lotion II ![]() Buziaki :-* |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Sylwia pisze pw
![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Hej Lolu23,
Zapomniałam dodać, że synek dalej budzi się w nocy :-( No ale może cycoholiki tak mają, gdyż on dalej na cycu ![]() Wklejam jego fotki ![]() A co u Twojego synka? Buziaki dla Was :-* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
fajnie ,uwielbiam okres wampiryzmu u dzieci
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ubranka sa z przedziłu 12-24 m-ce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
OK, zgodnie z umową wklejam foty, udało mi się wyszperać 6 bluzek (bluz, sweterków) i 6 par spodni. Dołączam też adidaski (oczywiście oryginalne) nr stópki 25. Gdybyś miała na stanie dziewczynkę zbiór byłby obszerniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Witaj,
mam troche nowych i uzywanych ubran w przedziale wiekowym twojego syna ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Hej Maxima25, prześliczne Te ubranka!!! A w jakim są przedziale rozmiarowym? Jaki jest namniejszy, a jaki najwiekszy? Ubranka zaoferowane przez Ciebie bardzo przypadly mi do gustu!
![]() ![]() Maxima25, napisz mi proszę jakie kosmetyki Cie interesuja/ jaka kolorystyka... Mam jeszcze bardzo duzo kosmetykow MACa, niektore tylko wyprobowane, niektore calkiem nowe! Tylko napisz mi prosze jakiego typu kosmetyki lubisz ![]() Dzis wieczorem cos jeszcze podokladam, tylko podpowiedz prosze co Tobie odpowiada :-**** Bardzo prosze by pisac tu w watku jak najwiecej, a jak najmniej na priva - by wszystko bylo jasne - kawa na ławę ![]() Buziaki dla Wszystkich Wizażanek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Hej Femme Fatal,
Chetnie obejrze jakies zdjecia, choc narazie - nie ukrywam - bardzo podobaja mi sie ubranka od Maximy25 ![]() W jakim wieku masz synka? Ja ani razu jeszcze nocy nie przespałam... :-( Mateunio budzi sie przynajmniej kilka razy w nocy - chyba juz do tego przywyklam i się z tym pogodziłam ![]() W jakim wieku jest Twoje maleństwo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Farraige, zgłaszam się z emulsją Kanebo, zobaczę jeszcze, co mam z ubranek i bucików i zrobie fotki, a najbardziej u Ciebie interesuje mnie - oczywiście, nie muszą byc wszystkie
![]() - Christian Dior, Dior Bronze Sunshine Blush, odcień 001; Cztery odcienie w jednym opakowaniu, do stosowania oddzielnie lub w połączeniu. Róż użyty tylko 4 razy (nawet logo na różu nienaruszone), więc stan nienaruszony! Jest to nowość i róż został kupiony ok 3 miesiące temu! - pełne pigmenty słynnej w USA, niestety u nas niedostępnej firmy MAC w kolorach: Sunpepper, Platinum Metal. Te kolory pochodzą z limitowanych kolekcji. Każdy ze słoiczków zawiera 7g pigmentu i jest to strasznie dużo i są szalenie wydajne! Ja jestem fanką tych kosmetyków! Niestety kolor Sunpepper nie pasuje do mojej karnacji, a kolorek podobny do Platinum już mam (pigment Silver też z serii Metals). Do końca życia starczy! - cienie pojedyncze prosowane firmy MAC w kolorach: Satin Taupe, Twinks, Knight Divine - każdy z nich uzyty max 4 razy b) Twinks - taki braz z nutą fioletu/czerwieni? Na obrazku z paletą jest to kolor w dolnym prawym rogu: - Terracotę Guerlaina mozaikową - odcień 01 Blondes - stopien zużycia ok 25%? Ciężko ocenić - najszybciej wytarły się te ciemne, iskrzace plamki, potem te różowe, a reszta wydaje sie nienaruszona... Więc zuzycie jest takie jakby "nierównomierne" i cięzko ocenić - Thalgo Fluide Hydratant Ultra-Matifiant - fluid nawilżająco - matujący w wersji dla salonów kosmetycznych 250 ml tuba !!! Polecam poczytać opinie na KWC a poza tym zawsze chętnie cienie w kolorach brązu, bezu, złota, pomarańczy, zieleni , oberżyny - metalizujące, oplaizujące , |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Hej Madlaine,
Sunpepper i Fluid Thalgo zarezerwowała już Femme Fatal. Zaraz coś nowego dorzucę - moze sie komus spodoba? Mam duzo kosmetykow MACa, ale narazie dorzuce tylko kilka opcji - cos musze w koncu dla siebie zostawić he he ![]() Prosze, jesli cos Wam sie spodoba piszcie do mnie nie na priva, ale dolaczajcie sie do tego watku - wowczas wszystko bedzie jasne dla wszystkich ![]() No i nie ukrywam, ze bardzo interesuja mnie ta emulsja ![]() A czy to jest Kanebo SENSAI Emulsion III ? Tak dla pewnosci pytam ![]() ![]() Usciski!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Sylwio
Masz fajnych chłopaków w domu , synek rozkoszny ![]() Na razie zdążyłam zrobić takie zdjęcia , może coś Ci się spodoba ( wszystko rozm.92-98 , H&M ) Wróciłam przed chwilą od lekarza i smutno mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
No więc narazie dokładam:
- cień MACa Retrospeck użyty kilkanaście razy (wkleilam fotkę cienia i makijażu) NARAZIE REZERWACJA DLA FEMME FATAL - tylko raz użyty nowiutki Clinique Super Real Makeup Foundation Makeup w odcieniu 106 - cień MAC Metamorph - kilkanasie razy uzyty, kawałeczek cienia sie odlamal, ale tylko taki malutki, płytki kawałeczek - cien Whim - to jest wersja mineralna, taka duuuuzo wieksza (widać to na zdjeciu) - cien tylko raz uzyty; niestety upadł mi na podłogę :-(((( Jego gorna powierchnia sie pokruszyła i zamiast tej wypukłości jest taka płaska pofalowana powierzchnia :-((( oczywiście dalej tego cienia jest potworna ilość i starczy go na wiele lat !!! ![]() ![]() Przesylam fotke koloru oraz przykładowy makijaż.... Zaraz przedstawie kolejne 2 cienie w postaci wkładów - uzyte tylko raz!..... Ciąg dalszy nastąpi ![]() Edytowane przez Farraige Czas edycji: 2007-02-07 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
No i dajej...
Teraz będą 2 cienie ale w postaci wkładów - trzeba do nich posiadać takie magnetyczne pudełeczko - w sumie to wystarczy nawet magnetyczna kasetka z ArtDeco ![]() Obydwa wkłady były tylko raz użyte! - Pierwszy kolor jest niezwykle ciekawy i bardzo popularny za oceanem - Greensmoke - ciezko go opisac, nalepiej obrazuje go fotka... Taka brudna oliwka z duzym polyskiem (zlotym? ) Pokazuję też przykładowe makijaże - NARAZIE REZERWACJA DLA FEMME FATAL - Drugi kolor to Beautiful Iris - jasny lawendowy - nie ma silnego pigmentu i na oku daje taki opalizujący, delikatny efekt... Beautiful Iris pokazany jest na tym samym zdjęciu co Whim... Prezentuje tez przykladowy makijaz z uzyciem tego cienia Ciąg dalszy nastapi... Edytowane przez Farraige Czas edycji: 2007-02-07 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
No i jeszcze -
- pełen 7g słoiczek pigmentu Teal - taki chłodny intensywny zielony z nutą niebieskiego ??? Bardzo chłodny kolor! Najlepiej kolor oddają fotografie makijaży!!! Jeden z makijaży pokazuje łączne zastosowanie pigmentu Teal oraz Beautiful Iris Może coś jeszcze później dorzucę.... Edytowane przez Farraige Czas edycji: 2007-02-07 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Hej Lolu23,
Bardzo podobają mi się ubranka ze zdjęć, U2, U3 i U4 ![]() Dlaczego jest Tobie smutno? :-( Co się stało ? :-( Buziaczki :-* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.