![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ****PILNIE - Poszukuje produktow profecjonalnych do pielegnacji włosow ****
NIEAKTUALNE - zmienilam obiekt poszukiwan....
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2007-04-03 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ****PILNIE - Poszukuje produktow profecjonalnych do pielegnacji włosow ****
Polu ja mam odżywkę Matrixa Color Smart(zostało jakies 200ml) i biosilk Farouk 15ml
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ****PILNIE - Poszukuje produktow profecjonalnych do pielegnacji włosow ****
Czy ten matrix to do wlosow farbowanych??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja mam Matrx Amplify-expresowa odżywka bez spłukiwania w spray'u -maksymalna objętość - nowa nie używana, zakupina tydzień temu w salonie fryzjerskim Matrix. Wystawiłam ją również na allegro.
W zamian szukam bardzo dobrego pudru sypkiego lub Matrix z pomarańczowej serii ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja mam maskę placena Kallosa i balsam tropikalny do włosów również z Kallosa. Jesteś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Polu raczej tak bo to spisałam z opakowania :system ochronny color.smart (inteligentnie zamknięty kolor
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie nic zlego nie zrobi wlosom ktore nie byly farbowane ![]() A co mozesz o nim powiedziec?? bo ja potrzeuje czegos najchetniej na objetosc, na przetluszczanie, wypadanie (czyli taka regenereacja), czegos co oczysci wloski, nie obciazy ich zanadto |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Polu ja mam farbowane włosy i wolę jak są bardziej "ulizane" a po niej były bardziej "napuszone", trzyamałam ją na włosach ok.godziny(ale ja tak zawsze robię) i nie były obciążone ani tez nie przetłuszczały się
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc boje sie troche uzywacodzywek bez splukiwania (czesto moga obciazyc wlosy a moje raczej zle znosza takie obciazanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
ja zupelnie niehandlowo, ale zdaje sie, ze masz wlosy podobne do moich. polecam ci kerastasa serie z cementem- szampon volum active. cudo!!!
jedynym minusem byl fakt, ze platal mi wlosy, ale stosowalam rowolegle cement (jezeli nie spluczesz go odpowiednio dobrze, obciazy Ci wlosy). swietna byla tez seria loreala- absolut repair- szczeglnie maska. tansza niz kerastas. sprawdzala sie tez wella- szampon hydra goldwella odradzam. moje wlosy byly: cienkie, blond, krecone, koncowki suche, skora glowy tlusta ![]() wlosy do ramion (opisalam stan, w ktorym zaczelam stosowac ww produkty, teraz mam na glowie zupelnie inne wynalazki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ogolnie bladze po tych wszsytkich nazwach i juz sie gubie co by tu moglo pasowac moim wlosom (a nie mam az tyle srodkow zeby wszystko kupic i wyprobowac ![]() Roznica miedzy nami to taka ze moje wlosy sa proste jak druty jakbym je prostownica prostowala ![]() Myslalam sobie kiedyz iz taki juz moj los miec takie "wlosienta" odzywki czy maski omijalam z daleka bo balam sie obciazenia ale musze przyznac iz zdazaja sie produkty ktore nie obciazaja wlosow mimo ze sie nazywaja odzywki ![]() Ostantio uzywalam szampony dla blondynek SoBlonde Got2b - fajne refleksy, wlosy przestaly sie przetluszczac ale po jednym opakowaniu byly w straszniej kondycji (przesuszone z rozdwajajacymi sie koncowkami) Dlatego postanowilam zlanezc produkty z salonow ktore polubia moje wlosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wlosy krecone sa z natury suche- inaczej ulozona jest luska wlosa. dlatego w sumie jestes w lepszej sytuacji ![]() pamietaj, zeby bardzo dokladnie zmywac odzywki czy maski. wrzuce ci zdjecia moich wlosow przed i 2 miesiace po stosowaniu kerastasa (ale inne produkty ktore ci poelcilam sa rownie dobre!). w dalszym ciagu uzywam kosmetykow profesjonalnych. mam teraz krotkie rozjasniane wlosy (biale), a mimo to sa lsniace, kreca sie jak szalone i sa zdrowe. to o czyms swiadczy. bo moje znajome mialy wlosy jak gume. i obiecuje wiecej nie oftopowac ![]() zdjecia: przed |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszcze Ci tych loczkow ![]() Ale rzeczywiscie jest roznica Ja kiedys sie nawet pokusilam na trwala - pierwszysmrazem wogole prawie sie nei zakrecily ![]() Wlasnie niedawno odkrylam ze zeczywisice moze warto zainwestowac w pielegnacje wlosow - moze te profejsonalne kosmetyki wykrzesza cos z moich mizernotek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-03-04 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a co bys chciala za ta odzywke matrixa??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie?
WŁOSY: -Goldwell Color Definition- szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Kerastase Nutritive- kąpiel odżywcza z kompleksem Gluco-Active do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml -Wella System Professional Color Saver Emulsion- kuracja stabilizująca kolor po koloryzacji. Opakowanie 50ml- wyciska sie w formie pianki. Użyte 4 razy. Kosmetyk dostępny jedynie w salonach fryzjerskich. -Kerastase Vita Ciment- kąpiel do włosów z cementem (odlewka) -Goldwell Nice Balance- mleczko nawilżające włosy i wspomagające stylizację (20ml 2 razy użyte) -Goldwell Flat Marvel- mleczko prostujące (20 ml użyte z 2 razy) -Londa Easy smooth- fluid do wygładzania i prostowania (trudno określić zużycie bo opakowanie jest czarne, myślę że zostało ok.,1/4 z 150ml, ważność do września ale jeszcze ładnie prostuje i konsystencję ma dobrą) -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -podwójny cień Clarins z lusterkiem (kolor beżowy-pokruszony, brąz „clay”- niewielkie zużycie) -cień APC nr 1 taki jakby ecru opalizujący na złotawo -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Loreal Volume shocking (koło połowy) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -cień Sensique potrójny (zółty, pomarańczowy, jasnobrązowy) niewielkie zużycie -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) -pędzel duży przezroczysta rączka, czerwone włosie CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) ZAPACHY -Green Tea Elizabeth Arden (kupiłam na Allegro, ok. 1/3 z 30ml) -Yria Yves Rocher eau de parfum (7,5ml raz uzyte do sprawdzenia) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w czym ta odlewka i jakiej wielkosci? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a co bys za niego chciala??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety z zapachow to mam tylko probke Narcisio Rodrigez for her... Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2007-03-18 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hop, nadal poszukuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co to jest? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Kerastase Bain satin nr 1 - niecała połowa doskonałego szamponu 250ml
- czy on nie jest do wlosow suchych?? bo moje to raczej normalne z dendencja do przetluszczania przy glowie (dlatego musze je mys codziennie) jelsi chodzi o bath&ody to jest splash do ciala o zapachu "dojrzalych malin" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Musialabym pomyslec (z kerasrase wpald mi w oko ten szampon na "objetosc")
Mialam 30ml Bain satin 2 i tak sobie wspominam (no ale ona jest do bardzo suchych wlosow) - choc byly mieciutkie itd. no ale po paru godzinach wygladaly jak nie myte od 2 dni :-( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.