****PILNIE - Poszukuje produktow profecjonalnych do pielegnacji w³osow **** - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Og³oszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-03-02, 14:11   #1
pola_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 197
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
Arrow

****PILNIE - Poszukuje produktow profecjonalnych do pielegnacji w³osow ****

NIEAKTUALNE - zmienilam obiekt poszukiwan....

Edytowane przez pola_
Czas edycji: 2007-04-03 o 17:46
pola_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-02, 14:35   #2
justa2
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 975
Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.
Dot.: ****PILNIE - Poszukuje produktow profecjonalnych do pielegnacji w³osow ****

Polu ja mam od¿ywkê Matrixa Color Smart(zosta³o jakies 200ml) i biosilk Farouk 15ml
justa2 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-02, 14:41   #3
pola_
Zakorzenienie

Dot.: ****PILNIE - Poszukuje produktow profecjonalnych do pielegnacji w³osow ****

Cytat:
Napisane przez justa2 Poka¿ wiadomo¶æ
Polu ja mam od¿ywkê Matrixa Color Smart(zosta³o jakies 200ml) i biosilk Farouk 15ml
Czy ten matrix to do wlosow farbowanych??
Stary 2007-03-02, 14:54   #4
Mariola13
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 750
Przekupka: 192 pkt / 100% pozyt.

ja mam Matrx Amplify-expresowa od¿ywka bez sp³ukiwania w spray'u -maksymalna objêto¶æ - nowa nie u¿ywana, zakupina tydzieñ temu w salonie fryzjerskim Matrix. Wystawi³am j± równie¿ na allegro.

W zamian szukam bardzo dobrego pudru sypkiego lub Matrix z pomarañczowej serii
Stary 2007-03-02, 14:56   #5
varda
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 477
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.

ja mam maskê placena Kallosa i balsam tropikalny do w³osów równie¿ z Kallosa. Jeste¶ zainteresowana?

Ludziom przytrafia siê to, co siê przytrafia, a nie to, na co zas³uguj±
varda jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-02, 14:58   #6
justa2
Rozeznanie

Polu raczej tak bo to spisa³am z opakowania :system ochronny color.smart (inteligentnie zamkniêty kolor
Stary 2007-03-02, 15:04   #7
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez varda Poka¿ wiadomo¶æ
ja mam maskê placena Kallosa i balsam tropikalny do w³osów równie¿ z Kallosa. Jeste¶ zainteresowana?
obawiam sie ze one nie na moje wloski
Stary 2007-03-02, 15:06   #8
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justa2 Poka¿ wiadomo¶æ
Polu raczej tak bo to spisa³am z opakowania :system ochronny color.smart (inteligentnie zamkniêty kolor

pewnie nic zlego nie zrobi wlosom ktore nie byly farbowane ale obawiam sie iz takie wlosy potrzebuja innej pielegnacji niz takie "nie farbowane" hmm
A co mozesz o nim powiedziec?? bo ja potrzeuje czegos najchetniej na objetosc, na przetluszczanie, wypadanie (czyli taka regenereacja), czegos co oczysci wloski, nie obciazy ich zanadto
Stary 2007-03-02, 15:14   #9
justa2
Rozeznanie

Polu ja mam farbowane w³osy i wolê jak s± bardziej "ulizane" a po niej by³y bardziej "napuszone", trzyama³am j± na w³osach ok.godziny(ale ja tak zawsze robiê) i nie by³y obci±¿one ani tez nie przet³uszcza³y siê
Stary 2007-03-02, 15:24   #10
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Poka¿ wiadomo¶æ
ja mam Matrx Amplify-expresowa od¿ywka bez sp³ukiwania w spray'u -maksymalna objêto¶æ - nowa nie u¿ywana, zakupina tydzieñ temu w salonie fryzjerskim Matrix. Wystawi³am j± równie¿ na allegro.

W zamian szukam bardzo dobrego pudru sypkiego lub Matrix z pomarañczowej serii
Hej, z pudrow to mam EL Lucidity ale nie za bardzo to sie kalkuluje cenowo...
Choc boje sie troche uzywacodzywek bez splukiwania (czesto moga obciazyc wlosy a moje raczej zle znosza takie obciazanie
Stary 2007-03-02, 15:25   #11
bububuczymorda_
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 534
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

ja zupelnie niehandlowo, ale zdaje sie, ze masz wlosy podobne do moich. polecam ci kerastasa serie z cementem- szampon volum active. cudo!!!
jedynym minusem byl fakt, ze platal mi wlosy, ale stosowalam rowolegle cement (jezeli nie spluczesz go odpowiednio dobrze, obciazy Ci wlosy).

swietna byla tez seria loreala- absolut repair- szczeglnie maska. tansza niz kerastas.

sprawdzala sie tez wella- szampon hydra

goldwella odradzam.

moje wlosy byly: cienkie, blond, krecone, koncowki suche, skora glowy tlusta
wlosy do ramion (opisalam stan, w ktorym zaczelam stosowac ww produkty, teraz mam na glowie zupelnie inne wynalazki
bububuczymorda_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-02, 15:34   #12
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bububuczymorda_ Poka¿ wiadomo¶æ
ja zupelnie niehandlowo, ale zdaje sie, ze masz wlosy podobne do moich. polecam ci kerastasa serie z cementem- szampon volum active. cudo!!!
jedynym minusem byl fakt, ze platal mi wlosy, ale stosowalam rowolegle cement (jezeli nie spluczesz go odpowiednio dobrze, obciazy Ci wlosy).

swietna byla tez seria loreala- absolut repair- szczeglnie maska. tansza niz kerastas.

sprawdzala sie tez wella- szampon hydra

goldwella odradzam.

moje wlosy byly: cienkie, blond, krecone, koncowki suche, skora glowy tlusta
wlosy do ramion (opisalam stan, w ktorym zaczelam stosowac ww produkty, teraz mam na glowie zupelnie inne wynalazki
Hej, bardzo Ci dziekuje za wskazowki i porade
Ja ogolnie bladze po tych wszsytkich nazwach i juz sie gubie co by tu moglo pasowac moim wlosom (a nie mam az tyle srodkow zeby wszystko kupic i wyprobowac

Roznica miedzy nami to taka ze moje wlosy sa proste jak druty jakbym je prostownica prostowala
Myslalam sobie kiedyz iz taki juz moj los miec takie "wlosienta" odzywki czy maski omijalam z daleka bo balam sie obciazenia ale musze przyznac iz zdazaja sie produkty ktore nie obciazaja wlosow mimo ze sie nazywaja odzywki a do tego ku zaskoczeniu poprawiaja kondycje i wyglad wlosow.
Ostantio uzywalam szampony dla blondynek SoBlonde Got2b - fajne refleksy, wlosy przestaly sie przetluszczac ale po jednym opakowaniu byly w straszniej kondycji (przesuszone z rozdwajajacymi sie koncowkami)
Dlatego postanowilam zlanezc produkty z salonow ktore polubia moje wlosy
Stary 2007-03-02, 20:28   #13
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pola_ Poka¿ wiadomo¶æ
Hej, z pudrow to mam EL Lucidity ale nie za bardzo to sie kalkuluje cenowo...
Choc boje sie troche uzywacodzywek bez splukiwania (czesto moga obciazyc wlosy a moje raczej zle znosza takie obciazanie
Ja mam d³ugie w³osy i stosujê tê od¿ywkê- nie obci±¿a ich, a nawet dosyæ du¿o jej u¿ywam
Stary 2007-03-02, 20:32   #14
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam d³ugie w³osy i stosujê tê od¿ywkê- nie obci±¿a ich, a nawet dosyæ du¿o jej u¿ywam
A nie masz moze szamponu z tej serii? pomysle nad ta odzywka ale nie wiem czy nie powinnam ufac intuicji... moje wlosy na takie splukiwane odzywki roznie reaguja a co dopiero na takie niesplukiwane
Stary 2007-03-02, 20:46   #15
bububuczymorda_
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 534
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Hej, bardzo Ci dziekuje za wskazowki i porade
Ja ogolnie bladze po tych wszsytkich nazwach i juz sie gubie co by tu moglo pasowac moim wlosom (a nie mam az tyle srodkow zeby wszystko kupic i wyprobowac

Roznica miedzy nami to taka ze moje wlosy sa proste jak druty jakbym je prostownica prostowala
Myslalam sobie kiedyz iz taki juz moj los miec takie "wlosienta" odzywki czy maski omijalam z daleka bo balam sie obciazenia ale musze przyznac iz zdazaja sie produkty ktore nie obciazaja wlosow mimo ze sie nazywaja odzywki a do tego ku zaskoczeniu poprawiaja kondycje i wyglad wlosow.
Ostantio uzywalam szampony dla blondynek SoBlonde Got2b - fajne refleksy, wlosy przestaly sie przetluszczac ale po jednym opakowaniu byly w straszniej kondycji (przesuszone z rozdwajajacymi sie koncowkami)
Dlatego postanowilam zlanezc produkty z salonow ktore polubia moje wlosy

wlosy krecone sa z natury suche- inaczej ulozona jest luska wlosa. dlatego w sumie jestes w lepszej sytuacji produkty salonowe sa naprawde skuteczniejsze niz marketowe. poza tym sa bardzo wydajne- co powoduje zblizenie do kosztow poniesionych przy zakupie kosmetykow marketowych.
pamietaj, zeby bardzo dokladnie zmywac odzywki czy maski.

wrzuce ci zdjecia moich wlosow przed i 2 miesiace po stosowaniu kerastasa (ale inne produkty ktore ci poelcilam sa rownie dobre!).
w dalszym ciagu uzywam kosmetykow profesjonalnych. mam teraz krotkie rozjasniane wlosy (biale), a mimo to sa lsniace, kreca sie jak szalone i sa zdrowe. to o czyms swiadczy. bo moje znajome mialy wlosy jak gume.

i obiecuje wiecej nie oftopowac

zdjecia: przed
Ikonki za³±czonych zdjêæ
Kliknij zdjêcie aby powiêkszyæ
Nazwa:  przed.jpg
Wy¶wietleñ: 14
Rozmiar:  17,8 KB   Kliknij zdjêcie aby powiêkszyæ
Nazwa:  po.jpg
Wy¶wietleñ: 16
Rozmiar:  25,7 KB  
Nie widzisz zdjêæ? Kliknij tutaj!
bububuczymorda_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-02, 20:51   #16
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bububuczymorda_ Poka¿ wiadomo¶æ
wlosy krecone sa z natury suche- inaczej ulozona jest luska wlosa. dlatego w sumie jestes w lepszej sytuacji produkty salonowe sa naprawde skuteczniejsze niz marketowe. poza tym sa bardzo wydajne- co powoduje zblizenie do kosztow poniesionych przy zakupie kosmetykow marketowych.
pamietaj, zeby bardzo dokladnie zmywac odzywki czy maski.

wrzuce ci zdjecia moich wlosow przed i 2 miesiace po stosowaniu kerastasa (ale inne produkty ktore ci poelcilam sa rownie dobre!).
w dalszym ciagu uzywam kosmetykow profesjonalnych. mam teraz krotkie rozjasniane wlosy (biale), a mimo to sa lsniace, kreca sie jak szalone i sa zdrowe. to o czyms swiadczy. bo moje znajome mialy wlosy jak gume.

i obiecuje wiecej nie oftopowac

zdjecia: przed

Zazdroszcze Ci tych loczkow
Ale rzeczywiscie jest roznica
Ja kiedys sie nawet pokusilam na trwala - pierwszysmrazem wogole prawie sie nei zakrecily drugim razem juz bylo lepiej ale jednak co naturalne to naturalne, ehhh
Wlasnie niedawno odkrylam ze zeczywisice moze warto zainwestowac w pielegnacje wlosow - moze te profejsonalne kosmetyki wykrzesza cos z moich mizernotek
Stary 2007-03-02, 21:13   #17
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
A nie masz moze szamponu z tej serii? pomysle nad ta odzywka ale nie wiem czy nie powinnam ufac intuicji... moje wlosy na takie splukiwane odzywki roznie reaguja a co dopiero na takie niesplukiwane
szamponu z tej serii akurat nie by³o w salonie fryzjerskim wiêc kupi³am ten do farbowanych color smart-te¿ jest bardzo fajny Gdyby¶ chcia³a to trochê mog³abym Ci go odlaæ na wypróbowanie

Edytowane przez Mariola13
Czas edycji: 2007-03-04 o 13:02
Mariola13 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-02, 23:05   #18
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
szamponu z tej serii akurat nie by³o w salonie fryzjerskim wiêc kupi³am ten do farbowanych color smart-te¿ jest bardzo fajny Gdyby¶ chcia³a to trochê mog³abym Ci go odlaæ na wypróbowanie
a co bys chciala za ta odzywke matrixa??
Stary 2007-03-04, 12:09   #19
toya2006
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 612
Przekupka: 70 pkt / 99% pozyt.
GG do toya2006

moze cos u mnie?

W£OSY:

-Goldwell Color Definition- szampon dostêpny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml
-Kerastase Nutritive- k±piel od¿ywcza z kompleksem Gluco-Active do w³osów suchych i uwra¿liwionych 30ml
-Wella System Professional Color Saver Emulsion- kuracja stabilizuj±ca kolor po koloryzacji. Opakowanie 50ml- wyciska sie w formie pianki. U¿yte 4 razy. Kosmetyk dostêpny jedynie w salonach fryzjerskich.
-Kerastase Vita Ciment- k±piel do w³osów z cementem (odlewka)
-Goldwell Nice Balance- mleczko nawil¿aj±ce w³osy i wspomagaj±ce stylizacjê (20ml 2 razy u¿yte)
-Goldwell Flat Marvel- mleczko prostuj±ce (20 ml u¿yte z 2 razy)
-Londa Easy smooth- fluid do wyg³adzania i prostowania (trudno okre¶liæ zu¿ycie bo opakowanie jest czarne, my¶lê ¿e zosta³o ok.,1/4 z 150ml, wa¿no¶æ do wrze¶nia ale jeszcze ³adnie prostuje i konsystencjê ma dobr±)
-farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond z³ocisty), piêkny z³oty blond
-od¿ywka bez sp³ukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml)
-od¿ywka bez sp³ukiwania Avon naturals w sprayu (ponad po³owa ze 125ml)
-preparat Diamond Hair do ¶ci±gania w³osów przed³u¿onych metod± na ta¶my (1/2 z 150ml)

TWARZ:

-szminka Loreal color riche ¶liczny br±zik Caramel Eva z³amany czubeczek, u¿yta z 5 razy
-podwójny cieñ Clarins z lusterkiem (kolor be¿owy-pokruszony, br±z „clay”- niewielkie zu¿ycie)
-cieñ APC nr 1 taki jakby ecru opalizuj±cy na z³otawo
-tusz Rimmel Extra super lash- z zakrêcon± szczoteczk± (u¿yty mo¿e ze cztery razy, tylko opakowanie trochê starte od le¿enia w kosmetyczce, mokry)
-tusz Loreal Volume shocking (ko³o po³owy)
-tusz Wibo Magic Lashes (ponad po³owa, mokry)
-cieñ Sensique potrójny (zó³ty, pomarañczowy, jasnobr±zowy) niewielkie zu¿ycie
-Avon Beautiful Morning- krem energizuj±cy (ok.,1/3 z 50ml)
-Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzieñ ciemno tonuj±cy (u¿yty z 5 razy, 75ml)
-Wibo fluid matuj±cy kolor naturalny (prawie ca³y)
-pêdzel du¿y przezroczysta r±czka, czerwone w³osie

CIA£O:

-Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty wa¿no¶ci, ale wci±¿ pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynow± nakrêtk±- 1/3 z 200ml)
-Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml)
-samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.po³owy z 150ml, bez zamkniêcia)
-Avon ujêdrniaj±cy balsam do cia³a (trudno powiedzieæ bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml)

ZAPACHY

-Green Tea Elizabeth Arden (kupi³am na Allegro, ok. 1/3 z 30ml)
-Yria Yves Rocher eau de parfum (7,5ml raz uzyte do sprawdzenia)
-perfumik w kremie
-dezodorant Concertino Summer (ca³y 75ml)

PAZNOKCIE:

-preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie ca³y)
-lakier Wibo czekoladowa per³a (11ml prawie ca³y)
toya2006 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-04, 12:14   #20
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toya2006 Poka¿ wiadomo¶æ
moze cos u mnie?

-Kerastase Vita Ciment- k±piel do w³osów z cementem (odlewka)

a w czym ta odlewka i jakiej wielkosci?
Stary 2007-03-04, 13:02   #21
toya2006
Zadomowienie

GG do toya2006

np. 100ml, w opakowaniu od odzywki gliss kur?
Stary 2007-03-04, 13:11   #22
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
np. 100ml, w opakowaniu od odzywki gliss kur?
a co bys za niego chciala??
Stary 2007-03-04, 13:31   #23
toya2006
Zadomowienie

GG do toya2006

a jakie masz kosmetyki?
Stary 2007-03-04, 13:36   #24
toya2006
Zadomowienie

GG do toya2006

a nie masz zadnych resztek zapachow?

•Lancome, Hypnose (tusz pogrubiaj±cy)
Estee Lauder AMBER BRONZE
Stary 2007-03-04, 13:40   #25
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
a nie masz zadnych resztek zapachow?

•Lancome, Hypnose (tusz pogrubiaj±cy)
Estee Lauder AMBER BRONZE

niestety z zapachow to mam tylko probke Narcisio Rodrigez for her...

Edytowane przez pola_
Czas edycji: 2007-03-18 o 08:21
Stary 2007-03-18, 08:21   #26
pola_
Zakorzenienie

hop, nadal poszukuje
Stary 2007-03-18, 08:54   #27
poziomka61
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 863
Przekupka: 36 pkt / 95% pozyt.

Cytat:
*Declaré -EYE CONTOUR Nutrilipid Krem redukuj±cy zmarszczki wokó³ oczu poj 15ml (zuzycie oceniam na jakies 10% )

*Nuxe - Nivranesque Enriche - PIELÊGNACJA PRZECIW PIERWSZYM ZMARSZCZKOM 1/3 z 50ml
Zerknij do mnie, mam prawie po³owe Kerastasa

A co to jest?
Cytat:
Bath & Body Works Signature Collection-Body Splash - Sun-Ripened
poziomka61 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-18, 09:10   #28
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomka61 Poka¿ wiadomo¶æ
Zerknij do mnie, mam prawie po³owe Kerastasa

A co to jest?
Kerastase Bain satin nr 1 - nieca³a po³owa doskona³ego szamponu 250ml
- czy on nie jest do wlosow suchych?? bo moje to raczej normalne z dendencja do przetluszczania przy glowie (dlatego musze je mys codziennie)

jelsi chodzi o bath&ody to jest splash do ciala o zapachu "dojrzalych malin"
Stary 2007-03-18, 09:17   #29
poziomka61
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 863
Przekupka: 36 pkt / 95% pozyt.

Cytat:
Kerastase Bain satin nr 1 - nieca³a po³owa doskona³ego szamponu 250ml
- czy on nie jest do wlosow suchych?? bo moje to raczej normalne z dendencja do przetluszczania przy glowie (dlatego musze je mys codziennie)
Jedynka to
Cytat:
DO WLOSOW NORMALNYCH LUB LEKKO SUCHYCH.
KAPIEL ODZYWCZA, ZAPEWNIA: lagodne mycie i odzywianie "NA MIARE" bez efektu obciazenia.
Po umyciu Twoje wlosy latwo sie rozczesuja, satynowej nabieraja miekkosci, lekkosci i polysku.
Dzia³a cudnie, w³osy s± nprawdê jedwabiste i leciutkie
poziomka61 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-18, 09:23   #30
pola_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomka61 Poka¿ wiadomo¶æ
Jedynka to

Dzia³a cudnie, w³osy s± nprawdê jedwabiste i leciutkie
Musialabym pomyslec (z kerasrase wpald mi w oko ten szampon na "objetosc")
Mialam 30ml Bain satin 2 i tak sobie wspominam (no ale ona jest do bardzo suchych wlosow) - choc byly mieciutkie itd. no ale po paru godzinach wygladaly jak nie myte od 2 dni :-(
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.