![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Moje Kosmetyki :))) Większosć Nowa ;)))
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. JOKO COSMETICS - szminka nr.77 Nie wiem jaka data waznosci Raz uzyta 2. Szminka AVON - Rose. Data produkcji: 03.02.06 Uzyta również z 2-3 razy 3. Pomadka MARY KAY - Jazzy Plum.Nie mam pojecia co do daty waznosci ale kupowana w 2006 w USA Kilka razy maźnięta. Ile zostało widac na foto 4. Krem do twarzy Rich Molsturez a AVONU. Chroni skórę przed wysuszeniem. Doskonały krem nawilżający, który pomaga utrzymać równowagę wodną skóry. Nie tłusty, nie zatyka porów, hipoalergiczny. Krem posiadam z wymianki ![]() ![]() ![]() 5. Krem MIÓD I MLEKO z AVONU seria naturals ![]() ![]() ![]() 6. Antyperspirant DOVE. Data produkcji neisty się starła ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Freszynka Czas edycji: 2007-04-06 o 01:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje Kosmetyki :))) Większosć Nowa ;)))
7. Morska mgielka COTY. Kupiona w 2006. Zużyta do czerwonej kreski
![]() -Lekka woda toaletowa w sprayu do całego ciała. Świeża i pobudzająca. Używaj tak często jak masz na to ochotę i o każdej porze dnia, w celu ożywienia ciała i umysłu. Zawiera składniki zmiękczające i wygładzające skórę. 8. żel pod prysznic YOURNEY - MARY KAY NOWY NIEUZYWANY 200ml. Bardzo dobry bo dobra firma ![]() 9. Dezodorant kwiatowy AVON senses. [Fantastic day] Data prod. 11-09-05 Została połowa z 150 ml ![]() 10. Progres cosmetics - Zel z brokatem do zdobienia ciała i włosów. Data waznosci: 20.12.07 NOWY 11. Próbka NIVEA HAIR CARE - Szampon Elastycznośc i blaska oraz odżywka elastycznosć i blask - Włosy suche szorstkie i matowe dat waż: 06.07 12. Potrójna próbka GARNIER ULTRA LIFT krem na dzien i na noc, krem po oczy przeciwzmarszczkowo ujędrniający z wygładzającym skórę imbirem i wyciągiem z wiśni. Data ważnosci: 24.04.2009 13. Szampon koloryzujący MARION - czerń granatu - trwałość 4-8myc Data wazności: 05.11.2007 Edytowane przez Freszynka Czas edycji: 2007-04-06 o 01:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
14. Sankai platinum BI-ES mini Nowe 7,5 ml
15. Sankai red Bi-ES mini Połowa 7.5 16. Sankai perfum 7,5 ml 17. Lakier do paznokci MARY KAY ![]() ![]() 18. Czekoladowy połyskujący cień do powiek AVON-COLOR TREND-Mocha Data produkcji: 03.04.06 NOWY niema 19. Satynowy cień do powiek mięta ![]() ![]() 20. Malowany lakier do paznokci AVON. Trwały lakier, który szybko wysycha i pokrywa paznokcie błyszczącą warstwą. 8ml kolor ICED CHAMPINK ![]() 21. Konturówka do oczy Miss Claire- Brązowa, moze raz temperowana. 22. Eye pencil ![]() 23. Turkusowa kredka do oczu Mon Ami Paris. Użyta raz na wesele i raz temperowan ![]() 24. Próbki Mary Kay 2 cienie, puder i szminka ![]() ![]() ![]() 25. Dwie próbki odżywki Loreal Elseve do włosów suchych zniszczonych lub łamliwych data waz : 28.09.2009 26. VICHY MYOKINE a co do daty waznosci to nie wiem bo nie napisali 27. Intensywnie nawilżający żel pod oczy AVON Aloes i Avokado. Z kompleksem BioSeed.zostało 90% Data produkcji 06.11.05 Edytowane przez Freszynka Czas edycji: 2007-04-10 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
lakier avon,cien avon,zel pod pryszcnic |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dokładeczka :)
znajdzisz coś za :
Tusz do rzęs VOLUME SHOCKING LOREAL czarny, dwie koncówki MON AMI PARIS WaterproofEyeliner zielona NIVEA VISAGE - Odświeżający żel do mycia twarzy Czekoladowy połyskujący cień do powiek AVON-COLOR TREND Brązowa konturówka do oczu MISS CLAIRE Kredka do oczu MARY KAY Uzyta dwa razy- kolor ciemny grafitowy ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
moje kosmetyki:
TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -próbki: vichy lift activ krem przeciwzmarszczkowy 1.5ml, vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z drobinkami ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z drobinkami popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki (można użyć na ciało) (0.8g) -Fcuk lip gloss- bezbarwny błyszczyk do ust (3/4 z 10ml) -próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) WŁOSY: -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -Loreal professionel Absolut Repair- odlewka szamponu -saszetki Palette instant colour 2 sztuki- kolor słoneczny blond (utrzymuje się 6-8 myć, brak rękawiczek) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -odżywka bez spłukiwania Professional Care (3/4 z 500ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą easy on (1/2 z 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok,1/3 z 400ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) ZAPACHY -Light Blue świeży zapach (chyba podróbka ale pachnie b. intensywnie-ponad połowa ze 100ml) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) mnie interesuja: skin so soft balsam cafe au lait szminka tusz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
TOYA2006 interesowało by mnie :
-tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -Fcuk lip gloss- bezbarwny błyszczyk do ust (3/4 z 10ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy i czy masz może tego fotkę ? -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
super - myśl myśl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Moze znajdziesz coś u mnie za żel pod prysznic,tusz do rzęs i próbkę kremu upiększającego nogi?
Odpisz prosze w moim wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz cos za: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1170455916 nr 1 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...9&d=1170455916 6 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...1&d=1170455916 jak to sie używa?:P http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...4&d=1170456923 1,2,5 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...5&d=1170619505 1 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...2&d=1170620146 8,9,10,11 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1170620770 14 prosze odpiszw moim wątku ciuszkowym ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
kurczę fotki nie mam... to jak chciałabyś się wymienić na te rzeczy które wymieniłaś. może bym coś drobnego dobrała za ten lotion? ja nie lubię zapachu różanego, brr;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
hej,zegarek działa,ale trzeba wymienić w nim baterię, kolczyki wolne, bluzeczka to rozmiar xs,a rajstopki są raczej intensywne.
Ja u Ciebie jestem chętna na tusz i krem,a zsel pod prysznic to tak przy okazji tylko. A ten tusz jest nowy?Świeży?I ile go jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
- Mgiełka- Body spray-COTY- morski - żel pod prysznic YOURNEY - MARY KAY - Potrójna próbka GARNIER ULTRA LIFT krem na dzien i na noc, krem po oczy przeciwzmarszczkowo ujędrniający z wygładzającym skórę imbirem i wyciągiem z wiśni. Data ważnosci: 24.04.2009 - Avon - upiększający krem modelujący nogi 15 ml. Poza swoim wątkiem mogłabym mieć jeszcze lakier Margaret Astor ciemne bordo (kolor red lace), zostało tak z 80% i Rimmel szybkoschnący ciemny fiolet z drobinkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Nima
![]() Edytowane przez Freszynka Czas edycji: 2007-04-06 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
czy znalazłabyś cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
byłabym zainteresowan
5. 2000 calorie MAX FACTOR. Tusz czarny zostało ok. 1/3 nie ma daty ważnosci i już lekko zaczyna zasychac. I opakowanie zniszczone od noszenia w kosmetyczce. może znajdziesz cos u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
2. żel pod prysznic YOURNEY - MARY KAY
![]() NOWY NIEUZYWANY ![]() 1. NIVEA VISAGE - Odświeżający żel do mycia twarzy, nie zawiera mydła do cery normalnej i mieszanej. Data ważnosci:10/2007 zostało mniej niż połowa 9. Avon - upiększający krem modelujący nogi 15 ml. 3.AVON Skin So Soft - Nawilżający olejek do ciała w sprayu. Data produkcji: 12.07.05 zostało więcej niż 3/4 z 150ml. Kreska jest nad napisem AVON ![]() mnie to u Ciebie interesuje..czy przewidujesz jakieś dokładki?? A może masz jakiś ładny zapach poza watkiem albo dory puderek rozswietlajacy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
hej napisałas u mnie ze zainteresował cie u mnie
LAKIERY DO PAZNOKCI: - bordowy - błękitny do zdobienia - żółty do zdobienia I z wątku z ciuszkami : -koszula bez rękawów w drobną czarno-białą krateczkę, rozmiar M, Big Star, 100% bawełna, szerokość w pasie 44 cm, długość 59 cm mi się u ciebie podoba ten tusz 2000 calorie MAX FACTOR. Tusz czarny zostało ok. 1/3 nie ma daty ważnosci i już lekko zaczyna zasychac. I opakowanie zniszczone od noszenia w kosmetyczce. ale to troszke za mało podobają mi się jeszcze . Kredka do oczu MARY KAY Uzyta dwa razy- kolor ciemny grafitowy 2. Progres cosmetics - Zel z brokatem do zdobienia ciała i włosów. Data waznosci: 20.12.07 NOWY 2.Krem - żel do ciała ujędrniająco - wygładzający z naturalnym jedwabiem, wiatminą F i kolaganem morskim. ZielonaApteka A MINCER . Data wazości: 06.2008 NOWY co ty na to odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() w Twoim wateczku ciuszkowym zainteresowała mnie ta bluzeczka http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...2&d=1172618794 Jak mozesz to podaj mi jej wymiarki i zarezerwuj mi prosze te kosmetyki co mi sie podobały, ja zarezerwuje rzeczy które wypatrzyłaś u mnie ![]() w podpisie jest link z rzeczami które poszukuje, ale szczerze sie przyznam ze najpilniej to szukam fajnych perfumek, żakiecikow i torebek...moge nawet oddać wszystkie rzeczy za jakas fajna torebke, zakiecik albo perfumki. buziaki!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.