![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Guerlain,Clarins,Chanel,B ourjois i inne.Dokładki.
GUERLAIN-Les Voilettes Poudre Libre 02 Perlee,30 gram,ubytek 10-15%.Puderniczka w stanie idealnym,bez najmniejszej rysy.Chętnie za inny puder.
CLARINS-Duo Soleil 00,dwukolorowy puder brązujący do normalnej,jasnej i bardzo jasnej karnacji.Efekt można stopniować.Idealny dla bladolicych.11 gram.Nowy,nigdy nie używany,w kartoniku. GUERLAIN-Terracotta Light dla blondynek,10 gram,nowa,nigdy nie używana,w kartoniku.Będę tu baaardzo wybredna,bo nie jestem do końca przekonana,czy chcę się jej pozbyć. Interesuja mnie te rzeczy, pozdrawim Holandie, bywam :P poza watkiem mam Le Basier Lalique 27/30ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Być może juz pytałam, ale czy znajdziesz coś za puder brązujący Bourjois?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188250 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
czesc
ja mam prawie nowe cienie isadora brązy nr 2 i 2 razy mazniety duzy puder brązujący tej firmy, mam tez kilka razy uzyty roż firmy nouba mnie bardzo interesuje guerlain dla blondynek, mam tez nowa nawilzającą maske profesjonalna loreal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic z tych rzeczy mi się nie przyda ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Czesc Aneta???
Interesuje mnie ktorys z Twoich pudrow brazujacych i rozowy cien Bourjois. Nie mam swojego watku ale moge zaproponowac: Kulki rozswietlajace The Body Shop, uzyte kilka-kilkanascie razy. Oryginalna waga to 23g, zwazylam moje i waga byla taka sama wiec szacuje zuzycie na ok. 5%. Link do produktu: http://www.thebodyshop.co.uk/invt/07296&bklist=icat,4,shop, mu,mubronzilluminating Mam tez nowy peeling do ciala, rozne balsamy brazujace, pomadke do ust i oczu pozlacajaca z filtrem spf25 na lato (bardzo fajna, lekko rozwietla na zloto ale nie brokatowo), kilka wiekszych probek kremow do twarzy w tubkach, nablyszczacz do wlosow w aerolozu - wszystko nowe, nieotwierane. Mam tez ten korektor The Body Shopu, zafoliowany jeszcze: http://www.thebodyshop.co.uk/bin/ven...shop,mu,muface Mam tez oryginalne nowe etui (z materialu) T Muglera na perfumy. Aha, mam tez podwojny cien Ruby & Millie - matowy czekoladowy braz i bialy rozswietlacz bez wyraznych drobinek, raczej perlowy. Na pudelku pisalo ze to Face Enhance Duo ale ja z powodzeniem uzywam jako cieni. Tak to wyglada http://www.boots.com/shop/product_en...=000&imageid=1 , z tym ze ten ze stronku to do brwi. Zuzycie - braz ok. 5%, bialy ok. 15-20%, trudno ocenic. Zrobie zdjecia jesli jestes czyms zainteresowana. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana Guerlain Terracotta dla blondynek.
![]() Na wymiane posiadam EDP BC Donny Karan uzywana z 50ml pozostalo ok. 40ml, wode L'occitane Eau de Provance Lavende delikatna woda na upaly 100ml zuzyte ok 8-10ml nowa
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Najszybciej i bez najmniejszego zastanowienia oddam za pierwszą lub trzecią pozycję z mojej listy "szukam"
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic w wątku nie znalazłam ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety,nic w tej chwili mi się nie przyda ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
w watku mam Angel Le Lys 20ml a moze i wiecej - chetna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Bardzo lubię liliowego Angela,ale wolałabym jednak takiego w atomizerze
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Terracota dla blondynek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za ktoras z tych rzeczy?
CLARINS-Duo Soleil 00,dwukolorowy puder brązujący do normalnej,jasnej i bardzo jasnej karnacji.Efekt można stopniować.Idealny dla bladolicych.11 gram.Nowy,nigdy nie używany,w kartoniku. GUERLAIN-Terracotta Light dla blondynek,10 gram,nowa,nigdy nie używana,w kartoniku.Będę tu baaardzo wybredna,bo nie jestem do końca przekonana,czy chcę się jej pozbyć. BRITNEY SPEARS-Curious,5 ml EDP,z drugiej strony 5 ml błyszczyk różowy z drobinkami,daje tylko lekką,bardzo ładną poświatę.Nowy w kartoniku. LAURA BIAGIOTTI-Roma,miniaturka 5 ml,tylko testowana.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
czesc
tak bym chciala ten twoj puderek guerlain-a ![]() ja mam ok 1/3 z 30ml tresor lancome i pojedynczy cien clarins mono reflex -taki opalizujący fiolecik-ubytek nie wiecej niz 10% i to co wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188982 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Zakorzenienie
|
Raczej się nie zdecyduję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witaj Aneto
![]() Czy za terracote zainteresuje Cie Prisme Again visage 05 happy sun, ubytek ok.5%, kartonik. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2007-05-22 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
wiec do nastepnego razu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a dgybym miala polowe moze ok 40ml aliena w buteleczce bez psikacza tzn to jest zapas 60ml-oddalabys puder guerlaina?
zapach oczywiscie orginalny mam jeszcze kartonik, tylko musze dokladnie sprawdzic ile go tam pozostalo bo ja go przelewam do 15ml buteleczki jestem tak zdesperowana ze oddam moje ulubione perfumy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
tak, to jest brazer a dokladnie "puder do twarzy w pryzmie", choc przy mojej jasnej karnacji brazuje raczej bardzo, bardzo subtelnie, i nie "perli" sie na twarzy.
Proponuje przetestowac w perfumerii, bedziesz zaskoczona subtelnoscia kolorow po nalozeniu... tak sadze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.