![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
profesjonalna pielęgnacja włosów, apteczna pielęgnacja, trochę kolorówki..
NIEAKTUALNE
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2008-03-29 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: profesjonalna pielęgnacja włosów, apteczna pielęgnacja, trochę kolorówki..
zdjęcia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: profesjonalna pielęgnacja włosów, apteczna pielęgnacja, trochę kolorówki..
zapraszam
![]() Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2008-03-06 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
-Olay Regenerist, emulsja na dzień -regeneracja komórka po komórce+ochrona UV SPF15 75ml NOWA!!!
znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
czy ineteresowałoby Cie termoaktywne mleczko Kerastase za krem Chroma kerastase? to dokładnie to mleczko:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...thermique.html Jesli tak, to czy mogłabys zaznaczyc na foto w paincie kreską ile zostało tego kremu? Wiem ze opakowanie jest nieprzeźroczyste ale jak wezmiesz pod swiatlo to widac ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic Cytat:
nie szukam ciuchów Cytat:
![]() Na fotce w załączniku zaznaczyłam dokładnie ile zostało kremu chroma ![]() podoba mi sie podkład shiseido, moze wypatrzysz coś jeszcze? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nadal nic u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za:
-Loreal Professionel serum Liss Extreme (ubytek widoczny na foto) ![]() i/ lub: -Babyliss Proliss Activ on -odżywka prostująca -ubytek widoczny na foto (poj wyjściowa to 250 ml) Zapraszam od obu moich watkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Alfaparf Semi di lino, illuminating spray finish spray z efektem rozswietlajacym, zdaniem producenta polecany do cienkich wlosow. Lzejszy odpowiednik slynnych krysztalkow. Zawiera ekstrakt z siemienia lnianego i witamine E. Delikatnie nablyszcza wlosy i sprawia,ze wygladaja na zdrowe i zadabane oraz pieknie blyszcza. Pojemnosc 125ml. zuzycie oceniam na 5do 10%. Podczas otwierania uszkodzilam wypustki w plastikowej zakretce,ale nie przeszkadza to w transporcie ani uzytkowaniu. Oddam za cos z listy o podobnej wartosci... -Renee Blanche Oil Sheen Rewitalizujacy olejek nablyszczajacy. Nadaje wlsoom polysk,zmniejsza ich podatnosc na uszkodzenia. Swietnie sprawdza sie w polaczeniu z prostownica. Bardzo lubiany i popularny na wizazu ![]() Nie chce rozstawac sie z nim calym, jednak moge zrobic odlewke o pojemnosci do 1/3 opakowania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Mojego mleczka zostało niestety mniej niz Twojego. Mogłabym Ci dolozyc 2 lakiery Infinium L'oreal Priofessionel oba pierwotnej pojemnosci 100ml ( zuzycie musialbys sprawdzic )ale nie wiem czy uzywasz lakierów
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Witaj,
piszesz że szukasz perfum, może interesowałby Cię Amor Amor Cacharela jakieś 60 ml? Mnie u Ciebie podoba się szampon najbardziej Volume extreme ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wiec oczywiście interesuje mnie twoja propozycja |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
-Loreal Professionel szampon dodający objętości Volume extreme 1500 ml -użyty tylko 2 razy
czy znalazlabys cos za ten szampon? odpisz prosze w moim watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Ok
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Może chciałabyś perfumy Aubusson Couleurs ok 30\50ml za coś z tych kosmetyków:
-Kerastase Reflection Chroma Protect -krem wygładzający (zostało 60ml ze 125ml) -Loreal Professionel serum Liss Extreme (ubytek widoczny na foto) -Loreal Professionel serum Lumino Contrast (ubytek widoczny na foto) -Loreal Professionel szampon dodający objętości Volume extreme 1500 ml -użyty tylko 2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z pamięci źle Ci podałam ilość Amorka, tereaz mam butelkę przed sobą i widzę, że jest mniej, moim zdaniem raczej 50 ml z pierwotnych 100. Oryginalności jestem pewna na 100%, kod na naklejce na spodzie to UY344. Jedyna wada której nie udało mi się uchwycić na zdjęciu, to minimalnie wgnieciony atomizer- jakby spłaszczony jego kant na długości 4 mm, nie wpływa to na użytkowanie, psikają zupełnie normalnie. Wklejam zdjęcie, żebyś sama mogła ocenić. Jestem chętna na szampon, a gdybyś chciała dorzucic do tego serum liss extreme, to już bym była zachwycona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
interesuje mnie szampon volume extreme, serum lumino contrast. moge oddac odlewke maski k-pak joico 50 ml (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12576) zestaw Sephora w slicznym ozdobnym pudle perfumy w roletce oraz zel pod prysznic o zapachu pralinki i czekolady NOWE oraz nowa miniature Roma Laura Biagotti. pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale olejek Renee Blanche jest jak najbardziej aktualny i jesli bylabys zainteresowana wymiana np. twojego serum liss extreme za odlewke olejku to ja jestem jak najbardziej chetna ![]() Ewentualnie,poza watkiem,mam jeszcze serum L'oreal Tcni.Art liss control+ (okolo 20ml z 50) ktore rowniez moge wymienic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Byłabym chetna wymienic odlewke olejku-ile ml proponujesz ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Roma to miniatura 5 badz 7 ml (nie pamietam) nowa, nie jest to probka
![]() bylabym chetna na lumino contrast - gdybys zechciala cos dobrac sobie do Romy... moze cos z kolorowki? odsypka kilku kamyczkow rozswietljacych (roz w kulkach) Sephory? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Szczerze powiedziawszy to nie wiem ile bedzie ok...szczegolnie,ze mam klopot z ocenieniem ile zostalo twojego serum
![]() Moze ty zaproponuj ile Twoim zdaniem bedzie w sam raz,a ja,ze zaraz wychodze na uczelnie,to wstapie przy okazji do sklepu i sprawdze czy maja jakies pojemniczki z atomizerami i tez dam znac czy cos dostalam i jakiej jest pojemnosci,oki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U Ciebie podoba mi się jeszcze krem Kerastase- ale to raczej nie byłoby opłacalne dla Ciebie, oraz jedwab Biosilk, może jakąś niedużą odlewkę mogłabyś zrobić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.