|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pink Sugar, L'Eau D'Issey, Diorlight, sypki Chanel
nieaktualne
- Issey Miyake, L'Eau D'Issey EDP ubytek jak na zdjęciu - Pink Sugar Tester bez korka pojemność wyjsciowa 100 ml, ubytek jak na zjęciu - Diorlight puder prasowany, , ubytek to jakies 5 % niewidoczny praktycznie odcień 601 Transparent Light 10g, ubytek niewielki, jest kartonik, świetne opinie na KWC!! - Chanel sypki puder , odcień peach 50, ubytek 20 % z 35 g, jest kartonik i reszta ![]() Przepraszam za kiepskie zdjęcia, ale tymczasowo nie mam cyfrówki niestety ![]() Szukam : Midnight Poison Dior Envy Gucci
Edytowane przez uskow Czas edycji: 2008-01-05 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pink Sugar, L'Eau D'Issey, Diorlight, sypki Chanel
nie mam nic takiego w watku,ale moze cos u mnie za puder diorlight?
przepraszam nieaktualne. pozdrawiam.
Szukam Zara Woman Special Edition 2013 (fioletowo-złota) Edytowane przez figg Czas edycji: 2007-11-24 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Pink Sugar?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
- Pink Sugar Tester bez korka pojemność wyjsciowa 100 ml, ubytek jak na zjęciu
- Chanel sypki puder , odcień peach 50, ubytek 20 % z 35 g, jest kartonik i reszta ![]() Przepraszam za kiepskie zdjęcia, ale tymczasowo nie mam cyfrówki niestety cos u mnie> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jestem chetna na oba pudry.
W zamian moge zaproponowac: Collistar puder brazujaco-rozswietlajacy "ziarnista" faktura. Piekny, sloneczny, zloty jasny braz (nie zaden czekoladowy) ubytek gora 5%, logo nie starte jeszcze na fakturze pudru. Collistar puder kremowy brazujacy z wysokim filtrem 40, ubytek gora 2%, wyprana gabeczka,kartonik. Blyszczyk Estee Lauder Pure Color Gloss icy pink,znikomy ubytek lakier do pazurkow w takiej samej tonacji jak blyszczyk powyzej Guerlain lait de rose, testowany. Tusz do rzes Chanel Liss Exterme pogrubiajacy czekoladowy ciemny braz ambre, kartonik, uzyty pare razy. Dolce Vita Dior ok.polowy z 30ml, kartonik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za:
Issey Miyake, L'Eau D'Issey EDP ubytek jak na zdjęciu - Diorlight puder prasowany,
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos za :
Diorlight puder prasowany, , ubytek to jakies 5 % niewidoczny praktycznie odcień 601 Transparent Light 10g, ubytek niewielki, jest kartonik, świetne opinie na KWC!! - Chanel sypki puder , odcień peach 50, ubytek 20 % z 35 g, jest kartonik i reszta lub za 1 z tych rzeczy
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Pink Sugar Tester bez korka pojemność wyjsciowa 100 ml, ubytek jak na zjęciu
- Diorlight puder prasowany, , ubytek to jakies 5 % niewidoczny praktycznie odcień 601 Transparent Light 10g, ubytek niewielki, jest kartonik, świetne opinie na KWC!! - Chanel sypki puder , odcień peach 50, ubytek 20 % z 35 g, jest kartonik i reszta może cos u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() Interesuja mnie oba pudry, razem lub oddzielnie ![]() Mam to co w watku, Eden EdP i Pola Elizejskie Guerlaina. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220646
![]() |
#13 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej,
coś u mnie za Pink Sugar? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221991 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kasia o...
|
Coś u mnie za Diorlight puder prasowany?
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!!!!!
Przepraszam, zę będę wybrzydzać, ale interesuja mnie konkretne rzeczy. Może ktoś ma Envy, albo Midnight Poison, ewentuanie puder sypki Clarinsa ![]() Tomma u Ciebie podobają mi sie Coco M. ale taka wymiana dla Ciebie jest nieopłącalna. Chyba, że szukasz czegoś jeszcze. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Moze u mnie coś znajdziesz za Pink Sugar lub Issey?Cerruti jest troche podobne do Envy tylko jest go mniej,moze cos innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.