![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() PRADA, PARIS HILTON + różności
NIEAKTUALNE
Witajcie!To mój pierwszy watek na Targowisku.Zwykle sprzedaje na Allegro , ale teraz postanowiłam zobaczyć jak to jest na Targowisku ![]() MÓJ NOWY WĄTEK Z UBRANKAMI!!! ( W WIĘKSZOŚCI NOWE!!!!) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193745 Oto , co mam na wymianę: D O K L A D K A 14.06 * Herbal Essences Pełna Równowaga Szampon do włosów normalnych/przetłuszczających się 250ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19067 * Olejek dwufazowy do ciała w spray'u Avon SKin So Soft - zużyte 5% D O K Ł A D K A 11.06 * Konturówka automatyczna do ust Lip lip lip! GIVENVCHY w kolorze 03 - raz uzyta - odcień bardzo naturalny * DIOR - konturówka do ust , używana, kolor 533 tomette/tile red * REZERW>____SEPHORA cienie sypkie - pomarańczowo złote - raz uzyte nr.07 * REZERW>_____SEPHORA - coolin cover stick - raz użyty zielony korektor * H&M - błękitna perłowa gruba kredka do oczu- raz uzyta * ASTOR - cienie COLOR VISION nr.125 magic brown - lekko maźnięte * ISA DORA - Light & Shade Eye Shadow - zuzycie widoczne na zdjęciu , zestaw 04 Champagne Rose PRÓBKI:______>REZERWACJA * KENZO - Summer , próbka z atomizerem , raz użyta ( fe!) * Próbka MEXX Pure Life * REVLON Colorstay 180 Sand Beige * YSL Perfect Touch nr.8 ************************* ************* KOSMETYKI: * 2 balsamy brązujące - DOVE ( użyty raz- NIEAKTUALNE) i JOHNSON's (użyty 2 razy) * Balsam perfumowany REVLON sygnowany przez Ciarę ![]() * FREEMAN maseczka PEEL OFF cucumber , melon & ginseng - uzyta raz * LANCOME Mousse Comfort - kremowa pianka do oczyszczania twarzy - ze 125ml została połowa * REZRWACJA________CLINIQUE High Impact Eye Shadow Duo - 02 TWO TO TANGO - zużycie widoczne na zdjęciach (wyprodukowane w 2004) *SEPHORA Professionnel, Perfection MakeUp Base -Baza pod makijaż - została jakaś połowa * Lakiery : - DIOR - " 415 Dusty Rose" 7,5ml - testowany na jednym paznokciu ************************* ************************* ********** ************************* ************************* ******** Zapachy najchętnej wymienię na inne zapachy. Oto czego pragnę ![]() ![]() * Lanvin, Éclat D'Arpege * Salvatore Ferragamo, Incanto Dream , Shine * Moschino, I love love * Sezonówki ESCADY ( oprócz Rockin' Rio) ************************* ************************* ********* WYMIENIONE: *NIEAKTUALNE_____Leci Do RAGUTKI* PRADA TENDRE - z 50 ml pozostało duzo ponad połowe , ale ciut mniej niż 3/4 ![]() * DIORLINER - eyeliner w pisaku zakończonym pędzelkiem , kolor798 Brown - użyty raz - NIEAKTUALNE ---> FRUNIE DO DAISSY ![]() * PARIS HILTON " JUST ME" - Eau de Parfum , 50ml , raz psikniety - nie mój zapach ,* Błyszczyk Sally Hansen LIP INFLATION - nieużywany, * Błyszczyk CLINIQUE Glosswear for Lips Sheer Shimmers " 27 GINGER BLOSSOM" - została ponad połowa - LECI do BUTTERCUP - H&M - " Almondine" - testowany na jednym paznokciu , kolor to jakby kawa z mlekiem z kropelka czekolady - ITAKA * Podkład Sally Hansen AIRBRUSH MAKEUP w kolorze NUDE , użyty 2 razy -ITAKA ![]() Edytowane przez Lipglossjunkie Czas edycji: 2007-06-28 o 16:43 Powód: Porządki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() interesuje mnie Prada Tendre, znajdziesz coś u mnie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=190683 Po za wątkiem mam też krem koloryzujący Clinique,puder limitowany Chanel. Dzisiaj postaram się cyknąć fotki Clinique i wstawić do wątku ![]() W razie czego mogłabym też oddać szachownicę Clinique w kolorze Golden Bronze.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: PRADA, PARIS HILTON + różności
może u mnie coś znajdziesz za 2 balsamy brązujące - DOVE ( użyty raz) i JOHNSON's (użyty 2 razy) jeden lub drugi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz cos za Pradę?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Pariss ,balsam Revlona,błyszczyk Clinique
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za:
* Błyszczyk Sally Hansen LIP INFLATION - nieużywany * FREEMAN maseczka PEEL OFF cucumber , melon & ginseng - uzyta raz * Balsam perfumowany REVLON sygnowany przez Ciarę ma złote drobinki i ładnie wygląda na skórze , ale pachnie bardzo intensywnie -użyty raz * Błyszczyk CLINIQUE Glosswear for Lips Sheer Shimmers " 27 GINGER BLOSSOM" - została ponad połowa ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a jak mniej więcej pachnie balsam Revlona?
czy te drobinki są widoczne?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do moich wątków
za dove ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Taki opis jej perfum znalazłam w internecie:
Oriental-Ambery Top Notes: Vanilla, sandalwood, patchouli, cedarwood Heart Notes: Herbaceous spices Base Notes: Frankincense, balsam, myrrh, raspberry. Wklejam zdjecie - to nie są takie wielkie brokatowe drobiny . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
brązuje pyszczek,cuś jak samoopalacz w sprayu , zaraz uaktualnię wpis
Edit: Odnosnie pytania czy coś jeszcze mnie interesuje, więc przejrzałam twoja listę i opinie i ewentualnie z rzeczy które mogłabym zużyć to pianka do mycia twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
pasowalaby Ci wymianka Clinique błyszczyk+Revlon za balsam i love love?
czy ten błyszczyk daje jakis kolor na ustach? jesli tak to mniej wiecej jaki?
![]() |
#24 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
* LANCOME Mousse Comfort - kremowa pianka do oczyszczania twarzy - ze 125ml została połowa * Podkład Sally Hansen AIRBRUSH MAKEUP w kolorze NUDE , użyty 2 razy *- H&M - " Almondine" - testowany na jednym paznokciu , kolor to jakby kawa z mlekiem z kropelka czekoaldy [/quote] To zapraszam do mnie, moze co Ci wpadnie w oczko ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie nic mnie nie zaintrygowało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo sprawdż Hypnose ( dla mnie raczej słodziakowy) a ja chetnie przypomne sobie jak sie ma wersja Tendre do klasyka.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.