![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różności-wątek poawaryjno-przedświąteczny ;)
NIEAKTUALNE
Nie wszystko jest na zdjeciach, Minerały EDM jakis jasny podkład na pewno edm intensive, ale kolor nie pamiętam chyba fair olive duża odsypka(ponad 3 sample) w strunie widoczna na foto multi-tasking korektor odsypka w strunie, max pół sampla edm cień little black dress pełnowymiarowy, kilkakrotnie użyty, możliwa odsypka lub całość Lavender korektor sampel, otwarty dla sprawdzenia koloru(wolałabym w strunie) Light pink róż sampel, otwarty dla sprawdzenia koloru(wolałabym w strunie) mogę zrobić probkę z podkładu mineralnego bez mikowego Cory Cosmetics odcień Pale Beige odsypki podkładów Adorned with grace minerals Adorned with Grace Minerals Próbki w strunach- wszystkie sprawdzone raz na ręku: cienie: -emotive (czarno-szaro-niebieski) -flamboyant(niebieski intensywny) -gifted(coś pomiędzy zgaszonym różem a fioletem) -munificent(morsko-złoty) róże-odcienie różowego -sassy -caring -esoteric Naturalne: Mikronizowany tlenek cynku ze ZSK- odsypka skrobia dry-flo z mazideł- dowolna odsypka Costal Scents mydło afrykańskie "psia kupka' maleńka próbka Puder bambusowy z jedwabiem z BU, ilość widoczna na foto Jedwab puder z mazideł odsypka olej tamanu 15 ml z małym ubytkiem ze ZSK Mazidła macerat brzozowy odlewka do 30 ml frakcja mogę dać ok 5 g olej kokosowy odlewka ok 25 ml mocznik odsypka 5g niacymid wit b3 mogę odsypać algi bioferment nieotwierana próbka 5ml ZSK algi Ascophyllum nodosum 10 g minus ok 1g- algi w org pudełku spirulina algi morskie ok 25 g w org pudełku wyciąg z aloesu odlewka ok 5 ml BU Żel hialuronowy około 15-20ml Wszystko oczywiście ważne i prawidłowo przechowywane. Higiena Szczoteczka Colgate MaxWhite, szczoteczka wybielająca, nowa, nieużywana oczywiście, pudełeczko zaklejone x 4 Colgate MaxWhite One, pasta wybielająca do zębów, nowa, zaklejona 75 ml x 2 Colgate MaxWhite z białymi mikro-kryształkami pasta wybielająca do zębów, nowa,125 ml x 2 Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony 250 ml x4 Pielęgnacja Cetaphil zostało ok 70%-75% z 250 ml Nivea visage young żel peeling do codziennego mycia twarzy 150 ml, nówka nie otwierany Nivea lip care, pearl & shine pomadka ochronna zaklejona nówka Babydream filtr 50, kilkakrotnie użyty, nie umiem określić użycia, na pewno została ponad połowa żel wyszczuplający oriflame swedish spa, 150 ml, raz użyty na jedną łydkę Herba studio-polskie naturalne kosmetyki, seria Best: Żel oczyszczający do cery trądzikowej, zawiera różne wyciągi roślinne na 1-wszym miejscu składu-nowy, nieużywany Maseczka do cery trądzikowej zawiera różne glinki i wyciągi roślinne na początku składu- nowa, ale otwarta raz z ciekawości Płyn micelarny maybelline do oczu i wrażliwej skóry, nowy nie ruszany Panthenol spray poj wyjsciowa 130 g, kilka razy psiuknięty, ale jeszcze ponad 80 proc zostało Kolorówka Cień Rimmel color rush metallic 102 backstage, nowy, nietestowany nawet Cień sypki APC- kolor pomarańczowo-rudy błyszczący na zielono, z wymianki zostało około 50 % cienie virtual matte eyes- matowy jasny róż przetestowany raz cień matowy brąz miss sporty używany, zużycie około 15% procent odsypka kulek pierre rene pastel chwalone na kwc Kredka do ust avon, wysuwana kolor mystery mauve,zostały prawie 3 cm wkładu Revlon Colorstay podkład kolor 01 ivory zostało około 20 proc na przetestowanie Mascara avon supershock czarna, używana zostało ok 40 proc, w sam raz na przetestowanie Włosy Wax jedwab do włosów- nowy 15 ml zamknięcie nieruszone-nieotwierany Wax jedwab do włosów próbki po kilka sztuk 1,5 ml Biosilk szampon- próbka w buteleczce, volumizing, nowa Szampon garnier fructis wzmacniający do włosów farbowanych i pasemek 25o ml nówka, nie ruszany Zapachy: Roletka Avon Perceive nowa w kartoniku, nieużywana Roletka Avon Perceive używana zostalo ponad 50% Roletka Avon Little Black Dress, jakieś 15% zużyte Mgiełka Avon Wanilia i Mleczko Sojowe- odżywczy body spray- nowy nie ruszany Szukam tylko i wyłącznie: przede wszystkim książki horrory sensacja itp, chętnie Masterton, ale nie tylko może być też A. Rice. a poza tym: woda termalna(może być używana) zapachy avon m.in. far away (mogą być używane) szklane maleńkie atomizery wax maska do włosów tylko nowa, lub próbki saszetkowe ewentualnie ciekawa biżuteria, najchętniej srebrna lub bez niklu, ale taka stylizowana na indyjską
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2011-01-12 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności-wątek poawaryjno-przedświąteczny ;)
dokładka
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej,
coś za: Płyn micelarny maybelline do oczu i wrażliwej skóry, nowy nie ruszany - jaka poj? szczoteczkę colgate & pastę tę z kryształkami?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
kochana za Płyn micelarny maybelline bede dla ciebie tanczyc spiewac i stepowac
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie:
edm cień little black dress pełnowymiarowy, kilkakrotnie użyty, możliwa odsypka lub całość Costal Scents mydło afrykańskie "psia kupka' maleńka próbka Maseczka do cery trądzikowej zawiera różne glinki i wyciągi roślinne na początku składu- nowa, ale otwarta raz z ciekawości Płyn micelarny maybelline do oczu i wrażliwej skóry, nowy nie ruszany zapraszam do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Maqua, LikeTheChocolate, Sadunia, jucha, kochana1989 odpisałam u Was
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Annabel89 odpisałam u Ciebie
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
sukienka jest w negocjacji, ale nie wiem czy dojdzie to do skutku, gdyby się zwolniła to chciałabym za nią część z tego:
Szczoteczka Colgate MaxWhite, szczoteczka wybielająca, nowa, nieużywana oczywiście, pudełeczko zaklejone x 4 Colgate MaxWhite One, pasta wybielająca do zębów, nowa, zaklejona 75 ml x 2 Płyn micelarny maybelline do oczu i wrażliwej skóry, nowy nie ruszany Panthenol spray poj wyjsciowa 130 g, kilka razy psiuknięty, ale jeszcze ponad 80 proc zostało Wax jedwab do włosów- nowy 15 ml zamknięcie nieruszone-nieotwierany Wax jedwab do włosów próbki po kilka sztuk 1,5 ml ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- ok, to dam Ci znać jak coś się zmieni ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za zestaw Colgate (po jednej sztuce ze wszystkiego) ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Revlon Colorstay podkład kolor 01 ivory zostało około 20 proc na przetestowanie
żel wyszczuplający oriflame swedish spa, 150 ml, raz użyty na jedną łydkę coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
tego czego szukasz raczej u mnie nie znajdziesz ale gdyby coś Cię zainteresowało w zamian za Colgaty ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesowałoby mnie coś z tego: Colgate MaxWhite One, pasta wybielająca do zębów, nowa, zaklejona 75 ml x 2 Colgate MaxWhite z białymi mikro-kryształkami pasta wybielająca do zębów, nowa,125 ml x 2 Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony 250 ml x4 znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
poodpisywałam
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1292580746
moze cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Szczoteczka Colgate MaxWhite, szczoteczka wybielająca, nowa, nieużywana oczywiście, pudełeczko zaklejone x 4 Colgate MaxWhite One, pasta wybielająca do zębów, nowa, zaklejona 75 ml x 2 Colgate MaxWhite z białymi mikro-kryształkami pasta wybielająca do zębów, nowa,125 ml x 2 Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony 250 ml x4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za: Light pink róż sampel, otwarty dla sprawdzenia koloru(wolałabym w strunie)??
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Hello....
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za :
Revlon Colorstay podkład kolor 01 ivory zostało około 20 proc na przetestowanie Mascara avon supershock czarna, używana zostało ok 40 proc, w sam raz na przetestowanie
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Hej, moze znajdziesz cos u mnie w watkach za pasty?
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, podobają mi się:
Szczoteczka Colgate MaxWhite, szczoteczka wybielająca, nowa, nieużywana oczywiście, pudełeczko zaklejone x 4 Colgate MaxWhite One, pasta wybielająca do zębów, nowa, zaklejona 75 ml x 2 Colgate MaxWhite z białymi mikro-kryształkami pasta wybielająca do zębów, nowa,125 ml x 2 Płyn micelarny maybelline do oczu i wrażliwej skóry, nowy nie ruszany Znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że mogę się z tą wodą rozstać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
odpisałam wszystkim
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.