|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Moje różne różności
Mam do oddania:
Perfumy: Chanel N'5 15ml - użyte raz (nietrafiony prezent, chyba mam nawet pudełko) Pudry: Avon puder w kulkach - użyty z 5 razy (nie ma na nim daty ważności, dostałam go na urodziny w marcu) BI-KOR Ziemia egipska - użyta może ze 3 razy, kupiona na targach kosmetycznych chyba w lutym Lancome - korektor 02 Beige sable - ok 1/2 15ml opakowania La Roche-Posay UNIFIANCE - zielony korektor do naczynek - użyty może z 5 razy Kremy, balsamy: Soraya Złocista pielęgnacja- krem rozświetlająco-brązujący z drobinkami złota - użyty raz. Johnson's HOLIDAY SKIN - krem brążujący do twarzy- użyty raz Johnson's HOLIDAY SKIN NIGHT - 1/3 opakowania Avon SENSES Summer splash - nie wiem do kiedy jest ważny, bo jest na nim symbol odkręconego słoika z napisem 12M. Dostałam go z prenumerata gazety, nigdy nie używałam. Odżywka do włosów: Loreal Color-Vive do włosów farbowanych - zużyte 1/3 opakowania Eye liner SEPHORA - czarny z drobinkami-użyty raz, niestety nie umiem umalować sobie równych kresek Tusz MF LASH LIFT do zdecydowanego makijażu, używany kilka razy. KOHL czarny kupiony na allegro - użyty raz, ale upad mi i z pół opakowania się wysypało. Mam jeszcze do oddania testy owulacyjne ok 20 szt Szukam: cieni o odcieniu brudnego różu lub szaro-bezowych maskare pozostawiającą krople na rzęsach bazy pod makijaż dobrego utwardzacza do lakieru perfumy Issey Miyake L Eau d Issey Femme (tylko ten zapach, innych perfum nie używam)
20.11 mentor 350cc hp J&J 07r i J 09r Edytowane przez bb-m Czas edycji: 2006-12-01 o 10:41 Powód: fotki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moje różne różności
Lancome - korektor 02 Beige sable - ok 1/2 15ml opakowania
La Roche-Posay UNIFIANCE - zielony korektor do naczynek - użyty może z 5 razy Chanel N'5 15ml - użyte raz (nietrafiony prezent, chyba mam nawet pudełko) znajdziesz coś za cosik lub wszystkie 3?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie?
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie ziemia BI-KOR,znajdziesz cos?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Perfumy:
Chanel N'5 15ml - użyte raz (nietrafiony prezent, chyba mam nawet pudełko) Pudry: Avon puder w kulkach - użyty z 5 razy (nie ma na nim daty ważności, dostałam go na urodziny w marcu) BI-KOR Ziemia egipska - użyta może ze 3 razy, kupiona na targach kosmetycznych chyba w lutym Lancome - korektor 02 Beige sable - ok 1/2 15ml opakowania La Roche-Posay UNIFIANCE - zielony korektor do naczynek - użyty może z 5 razy Kremy, balsamy: Soraya Złocista pielęgnacja- krem rozświetlająco-brązujący z drobinkami złota - użyty raz. Johnson's HOLIDAY SKIN - krem brążujący do twarzy- użyty raz Johnson's HOLIDAY SKIN NIGHT - 1/3 opakowania Odżywka do włosów: Loreal Color-Vive do włosów farbowanych - zużyte 1/3 opakowania Eye liner SEPHORA - czarny z drobinkami-użyty raz, niestety nie umiem umalować sobie równych kresek Tusz MF LASH LIFT do zdecydowanego makijażu, używany kilka razy. KOHL czarny kupiony na allegro - użyty raz, ale upad mi i z pół opakowania się wysypało. znajdziesz coś? ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() Interesuje mnie Eye liner SEPHORA - czarny z drobinkami-użyty raz, niestety nie umiem umalować sobie równych kresek Tusz MF LASH LIFT do zdecydowanego makijażu, używany kilka razy. BI-KOR Ziemia egipska - użyta może ze 3 razy, kupiona na targach kosmetycznych chyba w lutym Lancome - korektor 02 Beige sable - ok 1/2 15ml opakowania zerknij do mojego wątku ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za tusz mx factor?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149349 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Johnson's HOLIDAY SKIN - krem brążujący do twarzy- użyty raz
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny przepraszam Was, ale nie mam stałego dostępu do internetu.
Odpowiem Wam jutro po 16 albo dopiero w piątek. W mój słup z kablem telefonicznym wjechał samochód, słup się złamał, zerwał się kabel, więc nie mam ani telefonu stacjonarnego ani netu. Obiecali, że jutro między 12 a 16 naprawią.
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Narazie dodaję szybciutko kilka fotek, jak tylko znajdę czas to usiądej na dłużej.
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Nic nie znalazłam u Was dla siebie :-(
20.11 mentor 350cc hp J&J 07r i J 09r Edytowane przez bb-m Czas edycji: 2006-11-23 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za kohl? Może którąś z miniatur?
![]() Odpisz w którymś z moich wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zerknij prosze czy cos u mnie znajdziesz? watek w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hej, zajrzyj do mnie. Poluję na ziemię egipską - jeśli ci niepotrzebna, chętnie się nią zaopiekuję
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie, interesuje mnie puder w kulkach z Avonu
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...00#post2872900 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
hej, ustawiam sie w kolejce po Chanel
![]() z perfum mam estee lauder pleasures carolina herrrera 212 sheer rose Avon mam też podkłady i cien brudny róż z bourjois - ale pudełeczko zepsute. daj znac, to dostarczę więcej detali i zdjęcia. ![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny narazie szukam tylko tych rzeczy, w tej chwili nie mam innych potrzeb
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Mam cienie czwórki Loreala - kolory jasny brudny róż i chłodne brudnawe beże i brązy (3 kolory) od jasnego, po średni i ciemnawy, ale nie bardzo ciemny. Są matowe. No ale to chyba trochę mało jak za ziemię egipską.
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, interesuje mnie:
Lancome - korektor 02 Beige sable - ok 1/2 15ml opakowania Tusz MF LASH LIFT do zdecydowanego makijażu, używany kilka razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajdziesz coś u mnie w zamian za ziemię egipską? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Interesuja mnie te rzeczy znajdziesz cos u mnie????
Chanel N'5 15ml - użyte raz (nietrafiony prezent, chyba mam nawet pudełko) Avon puder w kulkach - użyty z 5 razy (nie ma na nim daty ważności, dostałam go na urodziny w marcu) BI-KOR Ziemia egipska - użyta może ze 3 razy, kupiona na targach kosmetycznych chyba w lutym Lancome - korektor 02 Beige sable - ok 1/2 15ml opakowania Soraya Złocista pielęgnacja- krem rozświetlająco-brązujący z drobinkami złota - użyty raz. Johnson's HOLIDAY SKIN - krem brążujący do twarzy- użyty raz Avon SENSES Summer splash - nie wiem do kiedy jest ważny, bo jest na nim symbol odkręconego słoika z napisem 12M. Dostałam go z prenumerata gazety, nigdy nie używałam. Loreal Color-Vive do włosów farbowanych - zużyte 1/3 opakowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
halo
![]() znalazlabys cos u mnie za ziemie egipska? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=420139
![]() |
![]() |
#27 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Avon puder w kulkach - użyty z 5 razy (nie ma na nim daty ważności, dostałam go na urodziny w marcu) BI-KOR Ziemia egipska - użyta może ze 3 razy, kupiona na targach kosmetycznych chyba w lutym La Roche-Posay UNIFIANCE - zielony korektor do naczynek - użyty może z 5 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.