|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
...::: Wakacyjny wątek u Słonika, zapraszam:) :::...
!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!
Edytowane przez słonik Czas edycji: 2007-09-08 o 00:16 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ...::: Wakacyjny wątek u Słonika, zapraszam:) :::...
KOSMETYKI NA WYMIANĘ:
ZAPACHY: *** sun monn stars - Lagerfield *** valentino V *** diesel ++ *** dkny woman - donna karan *** flowerbomb *** versus time for energy (z atomizerem) WINK z avonu, świąteczne opakowanie gwiazdka, pierwotna pojemność 30ml, zostało koło 60%. Woda troszkę pożółkła od dostępu powietrza, ale pachnie w porządku SALVADOR DALI - LAGUNA - miniatura, pierwotna pojemność chyba 5 ml, zostało jakieś 40% MING SHU z Yves Rocher - pojemność 7,5 ml, prawie calutka PIMKIE - brzoskwiniowa woda toaletowa, pierwotna pojemność 30 ml, zostało jakieś 80% - dla wielbicielek słodkich zapachów - dla mnie za słodki ![]() SEPHORA GIRLS - sweet almond, zostało jakieś 90% z 10ml MANHATTAN - perfumetka, woda o zapachu kokoska - 10 ml - raz psiknięta! ORIFLAME - woda toaletowa FIRE - 30ml, nowa, nieużywana ORIFLAME - różana mgiełka do ciała, zostało 90,95% z 75 ml VICTORIA's SECRET - mgiełka do ciała o zapachu czekolady z owocami - pierwotna pojemność 250 ml, ubytek jakieś 3% ![]() Ostatnie 2 pozycje nie wiem, czy chcę wymieniać, będę BARDZO wybredna, gdyż prawdopodobnie je sobie zostawię, ale można kusić Ewentualnie mogę wymienić albo volare spring flower albo pur desir de lilas, gdyż zapachy te są bardzo podobne
Edytowane przez słonik Czas edycji: 2007-08-30 o 20:32 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja
Twarz: ![]() CIAŁO: KALLOS PLACENTA - odlewka 100ml - z wymiany ORIFLAME - body&mind - olejek do masażu z olejkiem cedrowym i geraniowym - 75 ml - NOWY Polecam - olejek ślicznie pachnie, jest wydajny i świetnie nadaje się do masażu ukochanego, a także auto-masażu Wiem, bo sama używam ![]() ![]() ![]() Wymienione: VICHY - PURETE THERMALE - intensywnie oczyszczające mleczko do demakijażu - mini-produkt 30ml - NOWY ORIFLAME - oczyszczająco-tonizujące chusteczki do twarzy i szyji, bezalkoholowe, 24 sztuki w opakowaniu - NOWE VICHY - płyn do demakijażu twarzy i oczu - roztwór micelarny - mini produkt 30ml NOWY ORIFLAME - krem do rąk aqua vibes - NOWY ORIFLAME - antybakteryjny żel do rąk - w sam raz na podróż, na plażę - wystarczy odrobina i ręce stają się czyste i świeże - NOWYJESSICA SIMPSON - jadalna pianka do ciała DESSERT TREATS - Wanilia i karmel - 4 razy użyta (posmarowałam nią tylko ręce) GARNIER SKIN NATURALS - skóra muśnięta słońcem, krem nawilżający (50ml) - NOWY ORIFLAME - maseczka do włosów z żeń-szeniem i proteinami pszenicy - 20 ml saszetka Edytowane przez słonik Czas edycji: 2007-08-29 o 19:13 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
KOLORÓWKA:
PAZNOKCIE kupiony tydzień temuOCZY MAYBELLINE - tusz do rzęs LASH STYLIST czarny - raz maźnięty, kupiony 2 tygodnie temu ) cieni do powiek - patrz fotka - zużycie znikomeUSTA - NOWYTWARZ http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18098 Wymienione: SMACKERS - moose's white choco cream - edycja limitowana, świąteczna, zużycie 10% JOKO - kostka z brązująco - rozświetlającym musem - do twarzy i ciała BONNE BELL - smackers maślane ciasteczko - buttercream (8 ml) użyty około 5 razy ORIFLAME cienie do powiek w kulce FUNKY FLORA - niebieskie - maźnięte 2 razy L'OREAL - paletka cieni do powiek z lusterkiem, porysowane pudełeczko, różowy i biały - ubytek około 20%, niebieski prawie cały (są z brokatem!) Bourjois, Effet De Nacre - cień do powiek z aplikatorem - kolor złoto-brązowy, zostało na kilka - kilkanaście użyć, może być przeterminowany, ale niekoniecznie VOLLARE - sypki cień do powiek, miedziany - prawie calutki ORIFLAME - aqua vibes - chłodzące cienie do powiek, HAWAII i BORNEO - NOWE ORIFLAME - satynowa pomadka retro, odcień GODDES (ciemna wiśnia, bardziej wpadająca w ciemny róż) - NOWA ORIFLAME - pomadka maxi shine - frosted champagne - delikatny róż z drobinkami - NOWA Edytowane przez słonik Czas edycji: 2007-08-30 o 18:28 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znajdziesz coś za: ORIFLAME - oczyszczająco-tonizujące chusteczki do twarzy i szyji, bezalkoholowe, 24 sztuki w opakowaniu – NOWE DAX COSMETICS - krem do ciała z masłem kakowym, zostało jakieś 50, 60% ze 150ml MANHATTAN - perfumetka, woda o zapachu kokoska - 10 ml - raz psiknięta!
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
napewno?:d ja mam 40 i spokojnie w nie wchode , dł wkladki to 25 cm
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Niestety... Ale w poniedziałek zakładam nowy wątek ciuszkowy i kosmetyczny!!!
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MARABI - czekam na nowe wątki z niecierpliwością
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
VICHY - skinset - 5 saszetek po 1 ml ORIFLAME - lakier do paznokci - odcień black cherries (ciemna, elegancka wiśnia) użyty raz na obie dłonie
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie parę rzeczy,może znajdziesz coś u mnie za któreś z wymienonych niżej:
VICHY - płyn do demakijażu twarzy i oczu - roztwór micelarny - mini produkt 30ml NOWY L'Oreal Professionnel, Lumino Contrast, Maska nadająca blask włosom z pasemkami - mini produkt - z 30 ml zostało jakieś 3/4 - w sam raz na wypróbowanie FARMONA - mus do ciała ARBUZ I MELON - prawie cały FARMONA - żel pod prysznic mango i brzoskwinia - NOWY KALLOS PLACENTA - odlewka 100ml - z wymiany SALLY HANSEN - nailgrowth miracle - złota odżywka, zostało jakieś 60%. Mam jeszcze taką okrągłą szczotkę do modelowania ale nie jakąś firmową tylko taką najzwyklejszą z drewnianą rączką,używana,w stanie dobrym,leży od dosyć dawna bo ja nie używam. |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś za:
*** versus time for energy (z atomizerem) VICHY - skinset - 5 saszetek po 1 ml VICHY - płyn do demakijażu twarzy i oczu - roztwór micelarny - mini produkt 30ml NOWY L'Oreal Professionnel, Lumino Contrast, Maska nadająca blask włosom z pasemkami - mini produkt - z 30 ml zostało jakieś 3/4 - FARMONA - mus do ciała ARBUZ I MELON - prawie cały RIMMEL - COOL MATE - próbka podkładu w musie - true nude 303 Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181890
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaka ta szczotka? Z takimi miękkimi giętkimi włoskami, czy takimi zwykłymi, jak w normalnej szczotce? I jaka duża?Interesują mnie u Ciebie próbeczki: -Dolce &Gabbana The One,z kartonikiem ale rozerwanym-3\4 fiolki z 2ml; -Armanii Code-niecałe pół fiolki -Obssesion Night Kleina-zaledwie kropelka lub dwie,na próbę,z atomizerkiem,fabryczna. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
która to konkretnie odzywka? Gliss Kur, odżywka dwufazowa do włosów w spray’u, użyta trzy razy |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Moglabym sobie cos dobrac do probek i lakieru. Opisz mi prosze dzialanie tych rzeczy:
VICTORIA's SECRET - mgiełka do ciała o zapachu czekolady z owocami ORIFLAME - rozświetlający krem do ciała na lato
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
WŁosy tej szczotki są bardziej twarde niż miękkie(wydaje mi sie ,że podobne są w twardości do takiej szczoty ryzowej do mycia podłogi lub troszeczkę miększe).
Jej długość całkowita to 25cm a samych włosów około 9cm.Wieczorem postaram się zrobić fotkę.Mi jest ona nie potrzebna wiec gdybyś była chętna na wymiane to i tak Ci ją dołożę. Za te próbki co wybrałaś co mogłabys mi oddać? |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
O to byłabym bardzo wdzięczna za fotkę
![]() A na czym, by Ci najbardziej zależało? Mi najtrudniej będzie się rozstać z Farmoną i SH
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Słoniku
znajdziesz coś u mnie za zapach YR, 2x miniatury Vichy do demakijażu i mus Farmona?Edit: I jeszcze wypatrzyłam próbkę Versus i czekoladowy krem dax'a |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcesz jeszcze probki męskiego zapachu?Fotkę szczotki dołożyłam do folderu w moim poście. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Ekspresowa Odżywka Kompletna Regeneracja 19. Jest przeznaczona do włosów suchych i zniszczonych.
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do próbek, to nie chciałabym oddawać zbyt wiele, bo mi na tych zapachach aż tak bardzo nie zależy. Z tych rzeczy, które wymieniłaś, mogłabym oddać jedynie mini maskę z l'oreala i placentę, ale rozumiem, że wtedy wymiana może Ci się nie opłacać |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, może u mnie coś za:
ORIFLAME - oczyszczająco-tonizujące chusteczki do twarzy i szyji, bezalkoholowe, 24 sztuki w opakowaniu - NOWE DAX COSMETICS - krem do ciała z masłem kakowym, zostało jakieś 50, 60% ze 150ml ORIFLAME - masło do ciała z limitowanej kolekcji MIÓD I MIGDAŁY, zostało 50% ze 150ml JOKO - kostka z brązująco - rozświetlającym musem - do twarzy i ciała Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183449 Przez profil można wejść do wątku ciuszkowego. Może akurat coś Ci wpadnie w oko.
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
To co bys chciala za próbki Skinset Vichy i lakier wiśniowy Oriflame?
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
VICHY - skinset - 5 saszetek po 1 ml
VICHY - płyn do demakijażu twarzy i oczu - roztwór micelarny - mini produkt 30ml NOWY MANHATTAN - perfumetka, woda o zapachu kokoska - 10 ml - raz psiknięta! Moja lista: - L'oreal rozświetlający krem do włosów, 70% (ten różowy bez spłukiwania), ważny do 02.2009 Makijaż: - lakier do paznokci Oriflame z wiosennej kolekcji, Peach z 7 ml zostało ok. 6 - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy użyty 2-3 razy, świeży) - ananasowy błyszczyk w kulce no name, użyty 2-3 razy - karmelkowy błyszczyk w tubce Maybelline, zużyte 20% - ciemnoróżowa szminka Avon (najnowsza) 2 razy maźnięta, dla ciemnowłosej - Revlon Super Lustrous Lipstick, Limited Edition Pink Star, raz sprawdzony kolor na ręce- róż (nie jasny) z wyraźnymi drobinkami+ brokatowy lakier do kompletu - Bourjois cień prasowany 68 Jaune Illuminateur (z wymiany, przeze mnie uzyty 2 razy, brak aplikatorka) - podwójny cień prasowany RubyRose nr 8 z lusterkiem, kolor morski perłowy (pastelowy i ciemny) zużycie powierzchowne - podwójny niebieski cień wibo, zużyte 30% może - odsypka cienia APC 18 (srebrzysty niebieski ciemniejszy niż błękit); - połowa sypkiego cienia Vollare nr 22 (srebrzysty błękit/turkus) w oryginalnym opakowaniu - pudry w kulkach Vollare: 3 średniego beżu, 1 jasnego brązu, 10 czekoladowych, 7 miedzianych, 6 ostrych różowych Próbki: - raz otwarta Oriflame Precious (1 ml) - zafoliowana Avon Love in Bloom TTA
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mnie nie zainteresowało niestety
Szukam raczej tylko tego, co w pierwszym poście (z pewnymi wyjątkami)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

Ewentualnie mogę wymienić albo volare spring flower albo pur desir de lilas, gdyż zapachy te są bardzo podobne 

Z takimi miękkimi giętkimi włoskami, czy takimi zwykłymi, jak w normalnej szczotce?
znajdziesz coś u mnie za zapach YR, 2x miniatury Vichy do demakijażu i mus Farmona?