|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Moj maly kramik - zapraszam!Paula's Choice i inne roznosci
Witam
![]() Oto moje kosmetyki na wymiane: Pielegnacja: Paula's Choice - Lotion 2% BHA (ubytek na zdjeciu) - leci do _mina_ Guerlain Issima - Maseczka do twarzy (ubytek na zdjeciu) Avene - Diacneal (ubytek na zdjeciu) ghd professional iron oil - pfofesjonalny spray do prostowania wlosow(opakowanie troche wygiete po przeprowadzce - ubytek na zdjeciu) Krem Veet - uzyty 3 razy Bikini Zone - krem po goleniu do okolic bikini Kolorowka: Lumene - baza pod cienie (ubytek na zdjeciu) Sephora - korektor (odcien jasny) (ubytek na zdjeciu) Sally Hansen - Lakiery do paznokci ( bordowy uzyty pare razy, fioletowo-rozowy nie) Probki: Dr.Hauschka - filtr dla dzieci 22 spf SVR- Xerial 10 ViViean - zel BHA 2% ViViean - Krem nawilzajacy dla cer tlustych i mieszanych spf 8 Paula's Choice- skin balancing moisture gel Kremy i tabletki: Tribiotic - 8 saszetek wazne do 2009. Solarin Max - Nowe. wazne do 08-06-08. Szukam: *puder jedwabny Dr.Hauschka (moze byc odsypka) *olejek Dr.Hauschka *Bioderma AR 50+ *zorac *filtry mineralne Avene *Hydrolat oczrowy,rozany oraz z rumianku rzymskiego *woda termalna avene *probki, i odlewki perfum ( najchetniej Must de Cartier i Le Baiser Du Dragon,kyoto,Gucci Envy Me,Lempicka L, Madness Chopard) *APC puder w kulkach nr 0 i 1 Edytowane przez raspberry69 Czas edycji: 2006-10-22 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moj maly kramik - zapraszam!Paula's Choice i inne roznosci
interesuje mnie baza pod cienie i Paula's lotion ? Z twojej listy mam olejek Hauschki ok.60% i małą odsypkę pudru jedwabnego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za
Avene - Diacneal (ubytek na zdjeciu) ghd professional iron oil - pfofesjonalny spray do prostowania wlosow(opakowanie troche wygiete po przeprowadzce - ubytek na zdjeciu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie Paula's Choice - Lotion 2% BHA
na wymianę mam tonik Effaclar i nawilżajacy krem matujący na dzien również Effaclar. nowe nie używane, ewentualnie mam mineralną Avenke zuzycie jakies 10-15% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam kulki APC rozświetljące, mogę zrobić odlewke zapachu ale niestety nie z twojej listy a interesuje mnie
Paula's Choice - Lotion 2% BHA (ubytek na zdjeciu) ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza watkiem mam jeszcze małą odsypkę pudru rozświetlającego Hauschki - ok. łyżeczki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149147 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam. Pozdrawiam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj, intereuje mnie solarin max oraz lotion BHA.
Moge zaoferowac Lubex-lagodna dezynfekujaca emulsja do mycia, ph 5,5, bez srodkow zapachowych, bezalkaliczna 150 ml-nowa.(produkt szwajcarski-dostepny wylacznie w aptekach). Moge rowniez zrobic odlewki najrozniejszych zapachow( niestety nic z Twojej listy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bylambym chetna na pare drobiazgow od Was. Jeszcze przemysle i odezwe sie jak najszybciej ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie dziekuje ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jeszcze zaznacze ze najbardziej zalezy mi na Lotionie 2% BHA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie maseczka Guerlaina
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=151005 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cos u mnie za ktores z powyzszych? Moge zrobic spoza watku probeczke L Lempickiej http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220264 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.