![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Elizabeth Arden, nowy tusz rimmel, błyszczyk Rimmel, tusz Manhatan, eyeliner i Hipp
nieaktualne
Do oddania mam: DOKłADKA! -NOWY tusz Rimmel Magnif'eyes czarny (raz maźnięty na pół oka ![]() -rozświetlający korektor loreal touche magique (wygładza i tuszuje oznaki zmęczenia) odcien ciemniejszy -około 15ml effaclaru k (opakowanie zastępcze, oryginalna tubka sie "przecięła") -nowa probka 5ml effeclaru nawilzająco matującego -próbka czekoladowych sypkich cieni rhea ennkaa -szminka rimmla 001 nude pink ubytek 30% -szminka avon pout ubytek 40% -koncówka kremu pod oczy dax cosmetics -połowa próbki dicanealu w tubce 5ml -mleczko do demakijazu soraya około 30% z 200ml Ralph Lauren Cool (pojemnosc moze sie zmienic bo nadal uzywam) (oryginalna pojemnosc 50ml) leci do spray Elizabeth Arden 5th avenue (oryginalna pojemnosc 15ml) ennkaa Full Volume liquid lipcoulour (80%) Lavish 050 Manhattan Illumnate Deep Black Mascara (uzywana przez miesiąc) Quick stroke eyeliner Carrol (użyty 3 razy) Hipp Oliwka pielęgnacyjna (80%) Szukam: -jesiennych sweterków M -spodni 38/40 -butow 40 (raczej zimowych) -nowej bielizny 80C/L -perfum -stroju jednoczęsciowego M -próbek/odlewek wysokich filtrów -lakierów do paznokci -paletek cieni -biżu -aptecznego toniku normalizującego -wody termalnej -pędzli do cieni i pudru -peelingu enzymatycznego Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2007-09-19 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ralph Lauren Elizabeth Arden + błyszczyk Rimmel, tusz Manhatan, eyeliner i Hipp
podkład jest jasny , ale nie az tak jasny , ja mam cere naturalno-jasną i jak nie ejste opalona jets idealny , ale niestety wolałabym go wymienić na cos czego naparwde potrzebuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ralph Lauren Elizabeth Arden + błyszczyk Rimmel, tusz Manhatan, eyeliner i Hipp
no niestety podkład juz wymieniłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
|
Szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witaj znajdziesz cos u mnie za perfumy??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...22#post4483722
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
KWC
|
Pure Purple Hugo Boss- jakieś 27 ml z 30 ml + tusz Lancome Fatale w kolorze brazowym ( zostało trochę, gdzieś na miesiąc malowania) za Ralpha?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
spray bardzo chętnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie ?
To sa kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...22#post4483722 a to ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...14#post1702114
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
|
Zrobiłam spora dokładke, zapraszam po postu 1!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
-NOWY tusz Rimmel Magnif'eyes czarny (raz maźnięty na pół oka ) zapraszam ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
|
odpisalam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Interesują mnie:
-NOWY tusz Rimmel Magnif'eyes czarny Elizabeth Arden 5th avenue [w tej kolejnosci] a z Twojego watku ksiazkowego: *Nazywam się czerwień (okładka miękka) Orhan Pamuk *Aniołowie. Rozważania teologiczne [również w tej kolejnosci ![]() Zapraszam, rozejrzyj się u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Szczerze mowiac bardziej interesują mnie Nazywam się czerwien i tusz Rimmela ale 5th avenue też. Może coś być dobrała w którymś z moich wątków? Ubrania są na pierwszych 4 stronach, poza tym robię bizuterię na zamówienie, gdyby Cię to interesowało. Jesli nie uda Ci się nic wybrac, moze dogadamy się w kwestii dwóch pierwszych rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.