|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *****Guerlain - Shalimar - na wydaniu *****
Tak szybciutko tylko przejrzalam Twoj watek, poznizej to co wpadlo mi w oko (oczywiscien ie wsyztko za shalimara
![]() wieczorem przejze jeszcze raz,a Ty moglabys napisac co ewentualnie byc byla w stanie odddac za perfumy. Poszukam - moze mam cos z Twojej wish listy.. - Clarins Duo Soleil 00,podwójny puder brązująco-rozświetlający/róż.11 gram,kilkanaście razy użyty.Kod 212705.Kupiony na początku tego roku w perfumerii. - Biotherm Light,420 do większości karnacji.Lekki podkład do cery normalnej i mieszanej.Zostało ok.15/30 ml.Chyba mam kartonik - Charles Jourdan The Parfum,50 ml,ubytek 3-5 ml.,widoczny na zdjęciu.Jest kartonik - LRP Effaclar K,krem z kwasem salicylowym,30 ml,nowy,nigdy nie używany |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na obecną chwilę chętnie oddałabym Ci puder Clarins oraz podkład Biotherm.
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawialam sie jeszcze nad tym zapachem ale to bym musiala skoczyc do perfumerii. Mam jeszcze zapach : Bvlgari "au the rouge" moze bylabys tez zainteresowana ??
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2007-10-09 o 11:32 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puder jest dwukolorowy,zawiera część jasną oraz ciemniejszą.Można go używać mieszając oba kolory lub nakładając je osobno.Idealny jako puder brązujący,róż albo jasna część doskonale nadaje się jako delikatny rozświetlacz .Aha.Po zużyciu pudru można dokupić same wkłady,chociaż nie wiem,czy w Polsce dostępne .Co do zapachu,nie znam go,poczytam na KWC,bo nie jestem pewna,czy można go przetestować .Aha.Jeśli możesz mi napisać jaki jest mniej więcej w ml. ubytek Shalimar będę wdzięczna.
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zalaczylam zdjecie shalimara - najlepiej odzwierciedli zuzycie. Od nowosci nei byl napelniony do konca. Co do Bvlgari - tak proponuje bo lubie wieksze wymianki (pozostalo go 30ml z 50)- w perfumeriach spotykany wiec moze bedziesz miala okazje powachac....
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też wolę większe wymianki,ponieważ mieszkam w Holandii,nie opłaca mi się drobnych rzeczy wysyłać .Jeśli tylko zgadzasz się na taką wymianę:puder Clarins + podkład Biotherm za tester Shalimar i wyślesz mi go do Holandii,zapraszam na PW
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

.Aha.Po zużyciu pudru można dokupić same wkłady,chociaż nie wiem,czy w Polsce dostępne
.
.