|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *****Guerlain - Shalimar - na wydaniu *****
Tak szybciutko tylko przejrzalam Twoj watek, poznizej to co wpadlo mi w oko (oczywiscien ie wsyztko za shalimara
![]() wieczorem przejze jeszcze raz,a Ty moglabys napisac co ewentualnie byc byla w stanie odddac za perfumy. Poszukam - moze mam cos z Twojej wish listy.. - Clarins Duo Soleil 00,podwójny puder brązująco-rozświetlający/róż.11 gram,kilkanaście razy użyty.Kod 212705.Kupiony na początku tego roku w perfumerii. - Biotherm Light,420 do większości karnacji.Lekki podkład do cery normalnej i mieszanej.Zostało ok.15/30 ml.Chyba mam kartonik - Charles Jourdan The Parfum,50 ml,ubytek 3-5 ml.,widoczny na zdjęciu.Jest kartonik - LRP Effaclar K,krem z kwasem salicylowym,30 ml,nowy,nigdy nie używany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na obecną chwilę chętnie oddałabym Ci puder Clarins oraz podkład Biotherm.
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawialam sie jeszcze nad tym zapachem ale to bym musiala skoczyc do perfumerii. Mam jeszcze zapach : Bvlgari "au the rouge" moze bylabys tez zainteresowana ![]() Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2007-10-09 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Puder jest dwukolorowy,zawiera część jasną oraz ciemniejszą.Można go używać mieszając oba kolory lub nakładając je osobno.Idealny jako puder brązujący,róż albo jasna część doskonale nadaje się jako delikatny rozświetlacz ![]() ![]() ![]() Co do zapachu,nie znam go,poczytam na KWC,bo nie jestem pewna,czy można go przetestować ![]() Aha.Jeśli możesz mi napisać jaki jest mniej więcej w ml. ubytek Shalimar będę wdzięczna.
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zalaczylam zdjecie shalimara - najlepiej odzwierciedli zuzycie. Od nowosci nei byl napelniony do konca. Co do Bvlgari - tak proponuje bo lubie wieksze wymianki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też wolę większe wymianki,ponieważ mieszkam w Holandii,nie opłaca mi się drobnych rzeczy wysyłać ![]() puder Clarins + podkład Biotherm za tester Shalimar i wyślesz mi go do Holandii,zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.