![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
![]() *Ostatni jesienny wątuś* Serdecznie zapraszam!! :)CIUSZKI NA 1 i 2 STRONIE WIELE ODDAM ZA: - NISKIE BIODROWKI: PAS 37 - NOWA PIZAMKE ![]() - PUCHOWY BEZREKAWNIK - ZAKIECIK W STANIE IDEALNYM: KOLOR OBOJETNY Dziewczynki jest to mój ostatni wątuś, ponieważ przeprowadzam się i chce pozbyć sie jak najwiecej ciuszkow w jak najkrotszym czasie ![]() Czasami bede wybredna, bo nie ktore ciuszki sa nowe lub 1 zalozone i latwo nie bede chciala sie ich pozbyc, ale to zaznacze w opisach ![]() Do fotek dolaczam narazie krotkie opisy, w razie zainteresowania dana rzecza podam dokladniejsze wymiary ![]() Osoby ponizej 10 przekupek wysylaja paczke jako pierwsze, rowniez dotyczy to osob z przekupkami negatywnymi!! Na koniec zapraszam do ogladania i ewentualnej wymianki ![]() Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-11-02 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *Ostatni jesienny wątuś* Serdecznie zapraszam!! :)
Na poczatek cos na chlodniejsze dni ![]() 1. Czarny, sztruksowy zakiecik! Rozmiar 36. Firma H.I.T. Stan idealny, 1-2 zalozony! Oddam za inny zakiecik! ![]() 2. Ciemno granatowy zakiecik z grubego sztruksu! Rozmiar M. Firma Fishbone. Stan idealny, 1-2 zalozony! Oddam za inny zakiecik! ![]() 3. Cieplusi bezowy polarek! Firma House! Rozmiar L. Stan idealny, 1 mialam go na sobie! Oddam za cos fajnego! ![]() - dlugosc rekawa zew. mierzona od "kolnierza": 74 - dlugosc rekawa wew.: 54 - dlugosc calkowita: 65 - szerokosc pod pachami: 50 Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-10-20 o 05:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
4. Bordowo biala bluza! Firma Big Star! Rozmiar XL z metki, ale na moje oko to M/L. Stan idealny, mialam ja tylko raz na sobie! Byla dosc droga bo to byla NEW kolekcja wiec bede wybredna!
![]() - szerokosc pod paszkami: 46 - dlugosc rekawa zew. od barku: 59 - dlugosc rekawa wew.: 45 - dlugosc calkowita: 59 NIE MA - DEMONII 5. Nowiutki czarny sweterek! Firma Fishbone! Rozmiar S. Oddam za cos fajnego! ![]() 6. Czerwony sweterek. Rozmiar z metki S, ale na moje oko to M/L. Mam go z wymianki, ale stan naprawde idealny wiec polecam! ![]() - szerokosc pod pachami: 40 - dlugosc wew!! rekawa: 49 - dlugosc calkowita: 64 7. Brazowy sweterek z kapturem. Firma RESERVED! Mam go z wymianki, ale stan idealny. Na mnie niestety za maly ![]() ![]() ![]() - szerokosc pod pachami: 42 - dlugosc wew!! rekawa: 48 - dlugosc calkowita: 51 Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-11-02 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
czy za żakieciki znajdziesz coś u mnie ?
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
8. Brazowy sweterek firmy Hennes! Rozmiar S! Sweterek jest w stanie idealnym! Nie mialam go na sobie ani razu, mam go z wymianki, ale widac ze nie byl noszony ![]() ![]() ![]() - szerokosc pod pachami: 44 - dlugosc: 57 - dlugosc rekawa zew: 66 - dlugosc rekawa wew: 50 9. Ciemno granatowy sweterek! Troszke przeswitujacy ![]() ![]() ![]() ![]() 10. Czarna niby "bluza" ![]() ![]() ![]() ![]() - szer. pod pachami: 42 - dl. calk.: 55 - dl. wew. rekawa: 51 11. Kolorowy, cieplusi golfik! ![]() - szerokosc pod pachami: 42 - dlugosc wew. rekawa: 46 - dlugosc calkowita: 56 Teraz cos ze spodni
![]() ![]() 12. Jasno niebieskie szwedy! Niskie biodrowki! Nogawki troszke postrzepione, ale ogolnie stan bdb. Firma DIVERSE! Rozmiar 28! - pas: 39 - stan: 24 - dlugosc zew. nogawki: 100 Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-10-20 o 05:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
13. Ciemno granatowe dzinsy z wysokim stanem! Firma Sapa. Rozmiar: W27 L32. Nowe, nie uzywane! Oddam za cos fajnego!
![]() 14. Nowe jasne dzinsy. Przywiezione ze Stanow. Firma YMI. Rozmiar 3, ale na moje oko bedzie to 27/28 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
15. Bardzo fajne dzinsy firmy COOCKER'S
![]() ![]() - szerokosc w pasie: 36 - szerokosc w biodrach: ok 44 - stan: 18 - szerokosc nogawki zaraz pod pupa: 25 - dlugosc wew nogawki: 82 16. Nowiuskie dzinsy, firmy BWL. Skracalam je, ale nie byly noszone ![]() ![]() ![]() ![]() - pas: 37 - stan: 19 - szer. nog. pod pupa: 25 - dlugosc zew. nog.: 98 17. Krotkie dzinsowe spodenki! ![]() - pas: 37 - dlugosc: 28 Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-10-25 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
18. Fajne jasne dzinsy, typowe biodroweczki
![]() ![]() ![]() - szerokosc w pasie: 36 - szerokosc w biodrach: ok 44 - szerokosc nogawki zaraz pod pupa: 24 - stan: 18 - dlugosc wew nogawki: 82 19. Nowe, nie noszone dzinsy, ale skracane (zawsze brala mnie wena na skracanie bo myslalam ze chodzic w nich bede ![]() ![]() ![]() 20. Szwedy firmy BIG STAR! Oddam za cos fajnego ![]() Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-10-25 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
21. Nowe biale rybaczki firmy CROPP! Rozmiar z metki S. Stan idealny, gdyz nie byly noszone
![]() ![]() - szerokosc w pasie: 37 - dlugosc zewnetrzna nogawki: 73 - szerokosc w biodrach: 44 22. ZDJECIA 1 i 2!! Dzinsowe spodnie 3/4. Stan idealny. Nie noszone. Rozmiar na moje oko S. Firma St. Bernard! - szerokosc w pasie: 34 - szerokosc w biodrach: 39 - dlugosc zewnetrzna nogawki: 88 23. Dzinsowe spodnie 3/4. Stan idealny, raz zalozone. Firma Alibi, rozmiar S. - szerokosc w pasie: 34 - szerokosc w biodrach: 40 - dlugosc zewnetrzna nogawki: 75 Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-10-25 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5567009
ile w biodrach i w stanie? prosze odp u mnie czy cos znajdziesz ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5566214 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
24. Cieplusie spodnie ocieplane dodatkowym materialem w srodku. Idealne na zime! Firma HOUSE. Byly skracane, ale nie chodzone. Stan idealny. Oddam za cos naprawde fajnego!
![]() - szerokosc w pasie: 38 - szerokosc w biodrach: 44 - dlugosc zewnetrzna nogawki: 98 25. Nowe spodnie 3/4 firmy CARRY. Nie noszone. Oddam za cos fajnego! ![]() - szerokosc w pasie: 36 - szerokosc w biodrach: 40 - dlugosc zewnetrzna nogawki: 69 26. Nowe, sportowe spodnie 3/4 firmy OUTHORN! Rozmiar S! Oddam za cos fajnego! ![]() - szerokosc w pasie: 37 - szerokosc w biodrach: 43 - dlugosc zewnetrzna nogawki: 68 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5566578
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
27. Bezowa spodnica do kolan firmy REPORTER! Rozmiar S! Nowa, nie chodzona!
![]() - szerokosc w pasie: 38 - szerokosc w biodrach: 44 - dlugosc: 53 NIE MA - EMILAA 8 28. Brazowa spodnica firmy UNITED COLORS OF BENETTON. Bede wybredna, gdyz byla droga! ![]() ![]() - szerokosc w pasie: 39 - szerokosc w biodrach: 44 - dlugosc z przodu: 70 - dlugosc z tylu: 61 29. Biala obcisla spodnica firmy RYŁKO! Zalozona max 3 razy, stan idealny. Rozmiar S. Spodnica sie troche rozciaga! Dlugosc: przed kolana! - szerokosc w pasie: 37 - szerokosc w biodrach: 40 - dlugosc: 54 Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-11-02 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
NIE MA - MEGAN111 30. Nowa, nie noszona spodnica do kolan firmy RESERVED! Na wysokosci bioderek marszczony material
![]() - szerokosc w pasie: 39 - szerokosc w biodrach: 44 - dlugosc: 50 31. Nowe czarne spodnie, ocieplane w srodku takze znow idealne na zime! ![]() ![]() - szerokosc w pasie: 39 - szerokosc w biodrach: 44 - dlugosc zewnetrzna nogawki: 104 32. Super spodniczka mini, nie noszona, nowa! Rozmiar S. Oddam za cos fajnego ![]() - szerokosc w pasie: 36 - szerokosc w biodrach: 42 - dlugosc: 31 Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-11-08 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
33. Nowa, nie uzywana spodnica dzinsowa. Dlugosc prawie do kostek
![]() - szerokosc w pasie: 35 - szerokosc w biodrach: 42 - dlugosc: 90 34. Fajne nylonowe spodnie 3/4. Kolorek: ciemny bez. Z wysokim stanem. Rozmiar 38. Firma VIVARIS! Stan: nie uzywane! - szerokosc w pasie: 37 - szerokosc w biodrach: 44 - dlugosc zewnetrzna nogawki: 90 35. Czarna, przewiewna spodnica do kolan. Czarna z bialymi delikatymi wzorkami ![]() ![]() - szerokosc w pasie: 31 - szerokosc w biodrach: 39 - dlugosc: 54 36. Biala, przewiewna spodniczka z bardzo nie rownym dolem ![]() ![]() ![]() - szerokosc w pasie: 35 - szerokosc w biodrach: 38 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
37. Zoltawa, rozpinana sukienka. Dlugosc ponizej kolan. Nowa, nie uzywana. Oddam za cos fajnego
![]() - szerokosc pod pachami: 46/47 - dlugosc: 104 - szerokosc w talii: 41 38. Leciutko uzywana zielona bluzeczka z pomaranczowymi ramiaczkami. Nie wiem czy chce oddac, dlatego moge byc troSecke wybredna :P Fajnie wyglada na ciele i super sie dopasowywuje. Troszke nie moje kolory, dlatego ja wystawiam! Rozmiar S. Bluzeczka sie rozciaga! - szerokosc pod pachami: 32 - dlugosc z ramiaczkami: 50 39. Nowiutka, sliczna bluzeczka z krotkim rekawkiem. Niestety za mala ![]() - szerokosc pod pachami: 36 - dlugosc: 48 Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-10-21 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Issia, miałyśmy się wymienić, na tą spódnicę benetton, a ja czekam na odpowiedź.
Buźka ![]() I odpisz!
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...19#post6536019 Komu, komu TAKĄ kieckę? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242466 ............. grejfruty, ananasy & oliwki - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
helloo
znajdziesz cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5566214 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5566578 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
40. Super marszczona biala bluzeczka z klamerka. Jest sliczna, ale na mnie niestety za mala. Mam ja z wymianki, ale jest w stanie idealnym takze jak nowa
![]() ![]() ![]() - szerokosc pod pachami: ok 38 - dlugosc: ok 47 41. Tez bardzo fajna bezowa bluzeczka firmy Loren. Rowniez z wymianki, ale w stanie db, poniewaz na zakonczeniach rekawow poszly niteczki, ale da sie to zszyc i w 2 miejscach jest troszke zmechacona. Rowniez na mnie jest za mala ![]() - szerokosc pod pachami: ok 38 - dlugosc zew rekawa mierzona razem z ta przerwa od ramienia: ok58 - dlugosc: ok 43 42. Nowa, nie uzywana bluzeczka w niebieskie paseczki na kolnierzyku i mankietach. Rekawy 3/4. Firma Camaieu. Rozmiar S. - szerokosc pod pachami: 42 - dlugosc wew! rekawow: 36 - dlugosc: 52 43. Czerwono niebieska bluzeczka bez rekawkow. Firma REPORTER. Rozmiar L, ale to jest raczej S. Stan db, poniewaz sa male lekko widoczne slady po dezodorancie. - szerokosc pod pachami: 42 - dlugosc: 49 44. Blekitna bluzeczka bez rekawkow. Firma NAFNAF, bluzka zakupiona we Francji. Stan -bdb, poniewaz napis troszke spral sie podczas prania. Bluzeczka byla max 2 razy ubrana. Rozmiar L. Z boku wiazana jest sznureczkami ![]() - szerokosc pod pachami: 45 - dlugosc: 52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
45. Fajna bluzeczka bez rekawkow w zielonkawo jasne paseczki. Nowa, nie chodzona. Rozmiar S/M. Z tylu jest krotsza niz z przodu.
- szerokosc pod pachami: 39 - dlugosc z przodu: 53 - dlugosc z tylu: 39 46. Brazowa bokserka. Stan idealny, mam ja z wymianki, ale na mnie niestety jest za mala i za krotka. Rozmiar S. Firma Influence. - szerokosc pod pachami: 36 - dlugosc: 49 47. Biala nie noszona bluzeczka z krotkim rekawkiem. Rozmiar M/L. Dekold ma koronkowy. Idealna np pod zakiecik ![]() - szerokosc pod pachami: 39 - dlugosc: 57 48. Fajna zielona bluzeczka bez rekawkow, ale za to z siateczkowym kapturkiem. Stan bdb, mimo ze mialam ja na sobie pare razy. Bluzeczka bardzo sie rozciaga, tzn jest taka idealnie dopasowywujaca sie do ciala! ![]() - szerokosc pod pachami: 36 - dlugosc: 44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
49. Czarne, koronkowe body Nie noszone. Rozmiar S. Body sie rozciaga.
- szerokosc pod pachami: 34 - dlugosc: 70 50. Zielony golfik. Material bardzo rozciagliwy. Rozmiar L. Noszony, stan db - w paru miejscach malo widoczne zaciagniecia. Oddam za drobiazg. - szerokosc pod pachami: 42 - dlugosc: 61 51. Zielona bluzeczka bez rekawkow, z kapturkiem. Stan -bdb, poniewaz widac male slady po dezodorancie. Firma Pege Jeans. Rozmiar M. Bluzka sie rozciaga. - szerokosc pod pachami: 35 - dlugosc mierzona bez kaptura: 51 52. Bluzeczka w bezowo niebieskie paseczki. Firma Big Star. Rozmiar M. Stan idealny, mimo, ze mialam ja 1 na sobie. Widoczne plamki na zdj to tylko i wylacznie wina aparatu. - szerokosc pod pachami: 35 - dlugosc: 47 53. Podkoszulek firmy Fishbone. Stan db, poniewaz ma mala dziurke na wysokosci pachy oraz mialam ja pare razy na sobie! Rozmiar M. - szerokosc pod pachami: 40 - dlugosc: 55 54. Nie noszone body. Material troszke gruby, takze idealne na chlodniejsze dni. Stan nie noszone. Rozmiar M/L. Rekawki 3/4. Material rozciagliwy. - szerokosc pod pachami: 41 - dlugosc: 63 - dlugosc wew! rekawa: 43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
55. Super kurteczka wiatrowka firmy HOUSE. Nowa, wogole nie uzywana. Oddam za cos fajnego
![]() - szerokosc pod pachami: 54 - dlugosc rekawa wew: 53 - dlugosc rekawa zew: 77 - dlugosc calkowita: 70 56. Superowa, nowa, nie uzywana, rozowa, marszczona koszula. Super dopasowywuje sie do ciala, na mnie niestety jest za mala. Firma QUIOSQUE, rozmiar z metki S. Oddam za cos fajnego! ![]() - szerokosc pod paszkami: 40 - dlugosc zew. rekawa: 61 - dlugosc calkowita: 50 Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2007-10-22 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
narazie nic poza sweterkim nie wpadło mi w oko ..poczekma do wieczora
![]()
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
podalam wymiarki u mnie na watku w poscie z ta bluzeczka
ona sie rozciaga jest z dobrego materialu stanik i ta bluzke oddam z czarny sweterek ... a zrobilam dokladke dzis to looknij jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
57. Bluzeczka na jedno ramie, firmy BIG STAR. Uzyta pare razy, dlatego oddam za nie wiele ![]() - szerokosc pod pachami: 35 - dlugosc: 44 razem z ramiaczkiem 58. Bluzeczka na 1 ramie. Firma Atlantic. Rozm S/M. Uzyta kilka razy, ale stan bdb. Oddam za nie wiele
![]() - szerokosc pod pachami: 36 - dlugosc: 44 (lacznie z ramiaczkiem) 59. Podkoszulek z rekawkami, rozmiar jak na moje oko miedzy M/S, granatowa z stawkami białymi, mialam ja 1 na sobie ![]() - szer. pod pachami: 39 - dlugosc: 51 60. Szara bluzeczka w biale kropeczki. Oddam za nie wiele. Rozmiar na moje oko S/M. Bluzeczka sie rozciaga. - szerokosc pod pachami: 34 - dlugosc z ramiaczkami: 43 61. Zielona bluzeczka na wiazanych ramiaczkach firmy RAVEL. Nowa, nie uzywana, kupiona w tamtym sezonie, ale przelezala w szafie rozm. M. Oddam za cos fajnego ![]() - szerokosc pod paszkami: 41 - dlugosc nie liczac sznureczkow: 40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.