![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Wiosenne porządki :) L'OREAL, SVR, YR, PHYSIOGEL...
Hej
![]() Wiosna niedługo no to i wiosenne porządki ![]() Kolorówka: - L'OREAL - True Match Minerals (Sypki puder mineralny) kolor W5 Sable Dore/Golden Sand - Kupiony jakiś czas temu w Rossmanie, użyty kilka razy (opakowanie trochę porysowane, bo leżało w stercie innych kosmetyków) - już nie ma - L'OREAL - ColorAppeal Trio Pro Star Secrets (Zestaw 3 cieni do oczu) - zestaw do oczu zielonych (sygnuje Aishwarya Rai): odcienie złota, zieleni i czekolady - Niestety kolory raczej nie dla mnie, a strasznie żałuję bo świetne te cienie. Maźnięte parę razy (opakowanie w dobrym stanie) - DODAŁAM ZDJĘCIA ![]() - YVES ROCHER - Luminelle (Puder sypki) - użyty kilka razy, dostałam z wymiany wizażowej (opakowanie raczej w dobrym stanie) Pielęgnacja: - SVR - Lysanel Active (krem z kwasami do pielęgnacji cery tłustej, trądzikowej) - użyty 2 razy - PHYSIOGEL - krem nawilżający hypoalergiczny -użyty kilka razy - AKNEROXID - 10% żel - użyty kilka razy Przyjmę: - odsypki jakichś pigmentów (to mi się marzy najbardziej) - cienie (ciemne/intensywne odcienie) - puder dobry do skóry trądzikowej - puder sypki ale raczej nie transparentny (ten co mam YR jest za jasny) - róż w odcieniu morelowym/brązowym/brudny róż - korektor ... No i jestem otwarta na wszelkie inne propozycje ![]() Chociaż nie przydadzą mi się raczej wszelkie balsamy, szampony i inne do pielęgnacji ciała i włosów. Ewentualnie mogę dołożyć któreś z następujących próbek jakby kogoś interesowały ![]() - Puma Create Woman (2/3 próbki) - Nina Ricci Love in Paris (ponad pół próbki czyli ok. 0,6 ml ![]() - Vichy - Lipo-metric Wyszczuplający żel rzeźbiący sylwetkę [7 ml] - Vichy - Aera Teint Fond de Teint Creme Satinee (kolor 35 Sand) [1,5 ml] - Vichy - Aera Teint Fond de Teint Fluide Mat (kolor 12 Opal) [1,5 ml] - LRP - Toleraine podkład korygujący ( kolor 15 Dore-Gold) [1 ml] - LRP - Lipikar Emulsja natłuszczająca do ciała [7 ml] - Bourjois - Repulpant Reboosting Wygładzający podkład we fluidzie (kolor 63 Beige) [0,7 ml] - Bourjois - Sleep Effect Fluid walczacy z oznakami zmeczenia cery (kolor 74 Beige) - Nuxe - Teint Ultra Prodigieux Emulsja koloryzująca (kolor 02 Dark Skin) [2 ml] x3 - L'oreal - Infallible Długotrwały podkład kryjący oznaki zmęczenia (kolor 140 Golden Beige) [1 ml] - Rimmel - Cool Matte 16h Podkład (kolor 303 True nude) [1,5 ml] - Max Factor - Flaweless Perfection podkład w 2 krokach (kolor natural)
[CENTER][COLOR=Black][COLOR=Black]Pauliś pozdrawia ![]() Edytowane przez mdz Czas edycji: 2008-05-13 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne porządki :) L'OREAL, SVR, YR, PHYSIOGEL...
Znajdziesz coś u mnie za YVES ROCHER - Luminelle (Puder sypki) - użyty kilka razy, dostałam z wymiany wizażowej (opakowanie raczej w dobrym stanie), PHYSIOGEL - krem nawilżający hypoalergiczny -użyty kilka razy, Nina Ricci Love in Paris (ponad pół próbki czyli ok. 0,6 ml ), Max Factor - Flaweless Perfection podkład w 2 krokach (kolor natural)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
HEJ.....
a coś u mnie za L'OREAL - ColorAppeal Trio Pro Star Secrets (Zestaw 3 cieni do oczu) - zestaw do oczu zielonych (sygnuje Aishwarya Rai): odcienie złota, zieleni i czekolady - Niestety kolory raczej nie dla mnie, a strasznie żałuję bo świetne te cienie. Maźnięte parę razy (opakowanie w dobrym stanie p/s a ten puder sypki to jaki kolor?????
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za zestaw 3 cieni ..?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
L'OREAL - True Match Minerals (Sypki puder mineralny) kolor W5 Sable Dore/Golden Sand - Kupiony jakiś czas temu w Rossmanie, użyty kilka razy (opakowanie trochę porysowane, bo leżało w stercie innych kosmetyków)
- L'OREAL - ColorAppeal Trio Pro Star Secrets (Zestaw 3 cieni do oczu) - zestaw do oczu zielonych (sygnuje Aishwarya Rai): odcienie złota, zieleni i czekolady - Niestety kolory raczej nie dla mnie, a strasznie żałuję bo świetne te cienie. Maźnięte parę razy (opakowanie w dobrym stanie) moze u mnie cos za którąś z wymienionych rzeczy?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
-cos za:
L'OREAL - ColorAppeal Trio Pro Star Secrets (Zestaw 3 cieni do oczu)
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
- L'OREAL - True Match Minerals (Sypki puder mineralny) kolor W5 Sable
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka czy znajdziesz cos u mnie za:
- L'OREAL - True Match Minerals (Sypki puder mineralny) - L'OREAL - ColorAppeal Trio Pro Star Secrets (Zestaw 3 cieni do oczu) z poszukiwanych przez Ciebie mam: odsypki pigmentów MACa i innych ![]() cienie tez jakies mam w watku korektor pierre rene w watku ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Może znajdziesz u mnie coś za puder Loreal i krem Physiogel? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=237572 Oprócz tego mam korektor Lancome w odcieniu do jasnej/średniej karnacji, który chętnie odstąpie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Byłabym zainteresowana physiogelem oraz próbką - Vichy - Lipo-metric. W zamian oferuję końcówkę (myslę, że zostało około 1/4) Touch Eclat YSL. To świetny korektor rozświatlający w kolorze nr 1 (najaśniejszy- beżyk). Pieknie niweluje zmęczenie i cienie pod oczami. Ilość w sam raz na wypróbowanie.
![]() |
#13 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Interesowałby mnie róż Clinique... ![]() Nic ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
na pudełeczku napisane jest ze dla blondynek/brunetek (o ile dobrze pamiętam, ale nie mam teraz jak sprawdzić) ja mam czarne włosy i dopóki nie zrobiłam henna na czarno brwi to wyglądały dobrze, natomiast moja mama- blondynka raz użyła i też było jak najbardziej ok
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za
SVR - Lysanel Active (krem z kwasami do pielęgnacji cery tłustej, trądzikowej) - użyty 2 razy - PHYSIOGEL - krem nawilżający hypoalergiczny -użyty kilka razy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam fotke korektora to jest Lancome Maquicomplet w kolorze 02 Clair Rose, pojemność 7 g. Nie mam pojęcia jak ocenić zużycie, bo nic nie widać, mam go ok. rok, ale używałam baaardzo sporadycznie, więc realnie myśle że brakuje niewiele, ale przez to że nic nie, wole założyć że zostało 50%.
Wybacz fatalną jakość zdjęcia, ale robiłam bez flesza, inaczej nie było widać koloru. Ja mam jasną karnację, troche przyciemnioną samoopalaczem i widać, że on dla mnie w tym momencie byłby za ciemny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Kurcze, korektor mnie kusi i chetnie bym go wziela, ale przed paroma chwilami zaproponowalam puder w innej wymianie... wiec moze cos innego Cie jeszcze interesuje? Albo poczekamy jak tamto sie rozwiaze...
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
A krem Physiogel to jaka pojemność? Bo on jeszcze mi się podobał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Physiogel ma 75 ml i jest właściwie cały
![]() Obawiam sie tylko, czy ten korektor nie bedzie dla mnie za rozowy... najlepiej chyba jakbym przy okazji wizyty w jakims douglasie/sephorze sprawdzila... tylko, ze ciezko mi powiedziec kiedy tam bede ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za ktorys z pudrow sypkich
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy uda Ci się znaleźć ten korektor, bo coś mi świta, że Lancome zastąpiło go korektorem w pisaku i już nie ma go w ofercie. Moim zdaniem to jest lekko opalony beżyk, bardzo różowy nie jest na 100% ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie znalazlam nic ![]() Cytat:
![]() Nic nie znalazlam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.