![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moje resztki :)
WATEK NIEAKTUALNY
Już niewiele zostało mi do wymiany ale może ktoś bedzie czegoś potrzebował. Zapraszam Mały regulamin: -osoby, które mają mniej niż 6 przekupek wysyłają jako pierwsze -paczki i listy oczywiście polecone, wystarczą ekonomiczne -priorytety wysyłam tylko na wyraźną prośbę -zawsze informuję o dacie wysyłki, nie zawsze mam możliwość wysłania od razu -zawsze dokładnie pakuję,zaklejam i tego oczekuję od innych- przede wszystkim dobrze zabezpieczonej koperty/paczki -zawsze wystawiam przekupkę i tego oczekuję od innych, jeśli zapomnę komuś wystawić proszę mi przypomnieć to się poprawie ![]() -nie wymieniam się za 1-2 rzeczy, wolę wieksze wymiany Wish lista: acne derm puder Rimmel Stay Matte celiste błyszyki lub bladoróżowe ale także inne chętnie błyszyk Water shine wibo chłodzący albo chłodzący Wibo o smaku karmelu,czekolady,coli itp. kulki Vollare (poza brązowymi) cienie do powiek- pastele,roże i nie tylko (mile widziany pistacja i blady żółty) rozświetlacze do twarzy czegoś do wybielania ząbków cieni w musie bell brązera w musie Joko, Bell, Maybelline dermacol 217 czarna kredka do powiek baza pod makijaż róż w musie albo cień w musie Maybelline lakiery do paznokci jasne odcienie (roż)bez drobinek pomadka Maybelline Water Shine odżywki do włosów (bede wybredna) balsamy, musy do ciała- najlepiej słodkie, jadalne zapachy pefrumy -słodkie, ciepłe zapachy,cynamonowe,wanili owe,karmelowe np.Angel,Pink Sugar,Poisony Diora..niekoniecznie oryginały tusze do rzęs Loreala, Max Factor ew. Maybelline wszystko z Hello Kitty i postaciami z kreskówek chętnie biżuteria, ubranka,dodatki jestem otwarta na inne propozycje (w nawiasie na czerwono numerki kosmetyków z fotek) fotka 1: -błyszczyk kupiony w naturze firmy wetnwild opalizujący beżowo-różowy, mocno kryjący, użyty raz,6ml (3) -błyszyk w pisaku Wibo Night fever odcień delikatnego różu, użyty 2 razy(6) -błyszyk- dwukolorowy, na ustach transparentny lekko różowy, ślicznie pachnie kokosem, użyty pare razy(5) -smackers lip burst- błyszczyk arbuzowy-ślicznie pachnie, użyty z 5 razy(9)-leci do muci -Max Factor Lipfinity- oddam tylko część dającą kolor, intensywna, piękna czerwień, niesamowicie trwały, raz użyty- za coś super(1) -błyszyk Paloma z kolagenem blady róż-użyty ze 3 razy(2) -błyszyk no name waniliowo-truskawkowy, śliczne pachne, zostało 3/4, za coś super(7) -błyszyk w kulce Avon- smakuje i pachnie melonem, została 1/3(8) -błyszczyk w kulce Yves Rocher truskawkowy-ślicznie pachnie truskawkami jak perfum z tej serii, został prawie caly,za coś super(4) -jabłkowy balsam do ust,ślicznie pachnie(10)-leci do muci fotka 2: -błyszyk czekoladowy Avon odcień passionate pink(9) (użyty z 6 razy), i odcień love me lavender(8)(ok 6 razy użyty)leci do nulki -błyszyk gloss and care Rival de Loop odcień berlin (beż-brąz z drobinkami) użyty dosłownie pare razy(8ml) (4) -błyszczyk Pierre Rene blada czerwień -zostało wiecej niż 3/4 (6) -błyszyk transparentny z drobinkami no name- została połowa (7) -błyszczyk Glam Shine ale nie loreala, różowy odcień został prawie cały(5)leci do muci -pomadka Oriflame Visions odcień Brad(beż)została cała(3) -pomadka avon Colortrend odcienie: sequin(1), diamond dust(11), pals(13), metro(12), iced champink(10) -pomadka Miss sporty delikatny róż, ślicznie pachnie arubzem,cała(zapomniałam zrobić jej fotki) -pomadka Rimmel śliczny beż z drobinkami(2) fotka 3: -brokat w żelu złoty(3) -brokat Lumene Yves Rocher została 1/4(4) -brokat z serduszkami w kulce avon- zostało mniej niż połowa(5) -tusz Cantare(baza i czarny tusz) zużycie niewielkie ale trudno ocenić(6) -tusz Avon pełnia rzęs -nadaj esię do użycia zostało na ok miesiąc użytkowania (7) -La Roche Posay Effaclar A.I. nowy, nieotwierany- za coś super (8)leci do Anastazji -Gliss Kur płynny jedwab odżywka w sprayu- użyta 2-3 razy- nie ma leci do Anastazji -odżywka do włosów Joanna algi morskie (1) -Clearasil Total Control krem dla skóry z problemami- oddam za drobiazg bo chyba jest po terminie(2)leci do muci -Pantene odżywka do włosów blond-zostało ok połowy(9) -Avon żel delikatnie rozjaśniający do włosów- wypróbowałam delikatnie rozjaśnia (10) -Dax olejek do opalania z drobinkami (11)leci do muci -Mini dezodorant Rexona- nie ma na fotce fotka4: -kuleczki vollare brązowe (najchętniej za inne kuleczki)(8) -kulki Essence- ślicznie rozświetlają,duża ilość,użyte pare razy- tylko za kulki Vollare(7)lecą do kasiek -puder matujący Vipera sypki, minimalne zużycie-za coś super(4) -puder w kompakcie Joko,jasny odcień, zużycie widać na fotce(1) -róż Joko odcień satin- może służyć jako brązer,minimalne zużycie(5) -róż Privi(9) -mapka Sensique, trzy kolory, ślicznie brązuje-za coś fajnego(3) -puder Inglot sypki(2) -róż Manhattan Party Night odcień wild rose,nieużywany,za coś fajnego(6) fotka5: -Dezodorant Adidas- niewielkie zużycie(2)leci do kasiek -balsam Eveline Spa delikatnie brązuje, ślicznie pachnie i ma super drobinki- została połowa, oddam niechętnie(1)leci do nulki -balsam Avon -delikatnie brązuje i daje złocistą poświate- oddam niechetnie, została połowa (3) -balsam do włosów regenerujący Rossmann-cały(4) -brylantyna Joanna(niewielkie zużycie) (5) -balsam z drobinkami Avon Planet Spa Sake i ryż- za coś fajnego (6)leci do Anastazji -magiczny puder Avon do twarzy i ciała,zostało ok połowy (7) fotka6: -cień do powiek essence czarny z drobinkami odcień super star- za coś fajnego(5) -cień Oriflame różowo-liliowy (ubytek na fotce)(8) -cień Yves rocher lumene odcień Melon(7) -cień Inglot Sprint turkus(2) -cień szary w kulce Maybelline(14) -cień niebieski w kulce Maybelline(15) -nabłyszczacz w pyłku na name (16) -cień niebieski w kulce avon Color Trend(13) -cień w kulce Carlo di Roma- śliczny złoty pyłek-za coś fajnego(17) -cień sypki Vollare- blady liliowy róż(4) -błyszk do powiek Miss Sportyzłoty(12) srebrny(11) -cień Basic różowy (10) -cień Avon Shell (6) -cień Lemax oliwkowy (18) -cień sypki avon turkus z drobinkami(3)leci do muci -blyszyk do powiek Lovely (9) -paletka 3 cieni Loreal(1)
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2008-02-17 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje resztki :)
fotka7:
-paletka Glamourous- znajdują się tam cienie wypiekane(widać na fotce) także rozświetlacz do twarzy i trzy odcienie brązera.. nie wiem czy chcę oddać, jak już to za coś super lubi nną paletkę fotka 8: -pefrumy Ode a la Joie Yves Rocher- cytrusowy, lekki zapach-nie wiem czy oddam,tylko za inny zapach link do kwc: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3277 (6) -mgiełka o tym samym zapachu z drobinkami,zepsuty atomizer ale da się wydobyć- wymienie albo jedno albo drugie bo coś chce sobie zostawić(2) -próbka oryginalnie zapakowana LancomeTresor -z 1.5ml zostało na wypróbowanie (8) -roletka o zapachu kokosa Manhattan(7) -Pimke perfumy o intensywnym brzoskwiniowym zapachu(5)leci do muci -Pink Suede Avon została wiecej niż połowa(3)leci do muci -Coco Chanel z rozlewni- rozcienczony oryginał z perfumerii(1) fotka9: Próbki i miniprodukty: -balsam Vichy Lipidiose 1małe opakowanie 30ml -Lipo Metric Vichy małe opakowanie 2 razy po 30ml- 1 opakowanie dla Anastazji -purete thermale Vichy preparat do demakijażu 3w1 -tubka 30ml dokładka jeszcze jedna tubka 30ml-jedna tubka leci do nulki -Vichy Dercos zielony- przeciwłupieżowy 30ml butelka -Aera Teint Vichy podkład jedwabisty odcień 12 opal i 36 moyen sand- 1.5ml leci do muci -Aera Teint podkład matujący 12 opal- 1.5ml -Dermablend Vichy odcień 25 nude- 4 razy po 1.5ml leci do muci -Podkład Flexilift Teint Vichy odcień 25 nude- 1.5ml i 12 opal 1.5ml dokładka jeszcze jeden nude -Lipometric 2 razy po 7ml- 1 saszetka do Anastazji -Purete Thermale Vichy 2 razy po 8ml dokladka jeszcze jedno 8ml -Vichy podexine 4 razy po 3ml - Vichy Lipostrech ujędrniający krem modelujący 2 razy po 7ml leci do nulki -Vichy Lipidiose nutri sun- 7ml -Vichy Myokine 1.5ml -Vichy Myokine krem podoczy tubka 3ml -Vichy Skinset 1.5ml dokładka jeszcze 4probki skinset -lecą do kasiek -Vichy Normaderm żel 1.5ml -Vichy Oligo 25-1.5ml -Vichy Dercos odżywczy (żółty) 10ml dokładka jeszcze jeden 10ml -Vichy Thermal Fix2 1.5ml -Vichy Nutrilogie 1 1.5ml -Vichy Lipidiose 1 4 razy 7ml -Vichy mleczko ochronne filtr 50 7ml -Vichy filtr ochronny 20 -1.5ml -Vichy Inneov cellulit 2 saszetki do picia -Iwostin odżywczo-regenerująca maseczka na noc skład: opatentowany składnik hydromanil, masło shea, olejek z pestek winogron,wtamina a,e,b5, woda termalna dość gruba saszetka myśle, że starczy na 2 razy conajmniej -Avene tubka 5ml samoopalacza leci do muci -biżuteria: złote bransoletki, kolia H&M,różowe kolczyki koła H&M, kolczyki z kamieniami, kolczyki hand made, pasek do spodni biżuteryjny, wisiorek biały, bransoletki avon,wiosiorek z muszelką, bransoletka hand made dokładki na czerwono
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2008-02-10 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za wszystkie próbki vichy?
wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...19#post6536019 Komu, komu TAKĄ kieckę? ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=242466 ............. grejfruty, ananasy & oliwki - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221395
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221235 cień w kulce Carlo di Roma róż Joko wIDZE jescze kilka rzeczy,ale nie wiem czy znalazlabys cos interesujacego u mnie jak tak to podam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za
-La Roche Posay Effaclar A.I. nowy, nieotwierany balsam z drobinkami Avon Planet Spa Sake i ryż ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za smackers lip burst- błyszczyk arbuzowy-ślicznie pachnie, użyty z 5 razy,
błyszczyk w kulce Yves Rocher truskawkowy-ślicznie pachnie truskawkami jak perfum z tej serii, został prawie caly,za coś super(4), -puder matujący Vipera sypki, minimalne zużycie-za coś super, puder Inglot sypk, próbka oryginalnie zapakowana LancomeTresor -z 1.5ml zostało na wypróbowanie, Pimke perfumy o intensywnym brzoskwiniowym zapachu,? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
mam cienie , baze,
znajdziesz cos u mnie za La Roche Posay Effaclar A.I. nowy, odżywka do włosów Joanna algi morskie (1) balsam do włosów regenerujący Rossmann Dezodorant Adidas- niewielkie zużycie -cień do powiek essence czarny z drobinkami odcień super star i probki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
-smackers lip burst- błyszczyk arbuzowy-ślicznie pachnie, użyty z 5 razy
-cień do powiek essence czarny z drobinkami odcień super star- za coś fajnego -paletka 3 cieni Loreal(1) - jaka to paletka? coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? U ciebie podoba mi siekilka rzeczy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hej znajdziesz coś za paletkę cieni http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234466
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
HEJ CZY ZNAJDZIESZ COS U MNIE ZA:
NAJBARDZIEJ ZALEZY MI NA: -Pink Suede Avon została wiecej niż połowa(3) ZA TO TEZ ODDAm ![]() -błyszczyk Glam Shine ale nie loreala, różowy odcień został prawie cały(5) jabłkowy balsam do ust,ślicznie pachnie(10) -smackers lip burst- błyszczyk arbuzowy-ślicznie pachnie, użyty z 5 razy(9) -Clearasil Total Control krem dla skóry z problemami- oddam za drobiazg bo chyba jest po terminie(2) -Dax olejek do opalania z drobinkami (1 -cień sypki avon turkus z drobinkami(3) z Twoich poszukiwanych posiadam w swoim watku: -blyszczyki rozniaste ![]() -rozswietlacz avonu w sztyfcie -cienie bell ale sypkie ![]() -odzywki do wlosow-maski i inne:p
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moge oddac:
dermacol -CIENIE SYPKIE BELL NR 2 -CIENIE SYPKIE BELL NR 4 -Sephora lakier do paznokci nr 57, 5ml, użyty 1 raz. Kolor - to lila-róż. -Błyszczyk NOWY maybelline water shine odcien nr 505 rose petal.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jesio to mnie interesuje:
-purete thermale Vichy preparat do demakijażu 3w1 -tubka 30ml -Podkład Flexilift Teint Vichy odcień 25 nude- 1.5ml i 12 opal 1.5ml Aera Teint Vichy podkład jedwabisty odcień 12 opal i 36 moyen sand- 1.5ml -Aera Teint podkład matujący 12 opal- 1.5ml -Dermablend Vichy odcień 25 nude- 4 razy po 1.5ml -Pimke perfumy o intensywnym brzoskwiniowym zapachu(
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cześć Chii
![]() z Twojej wish listy mam: kulki vollare różowe - maźnięte kilka razy dermacol 217 - została połowa a podobają mi się te rzeczy: -kulki Essence- ślicznie rozświetlają,duża ilość,użyte pare razy- tylko za kulki Vollare(7) -Vichy Skinset 1.5ml dezodorant adidasa już wymieniony?bo nie doczytałam ![]() i może znajdziesz coś jeszcze w moim wątku ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuja mnie:
-pomadka Rimmel śliczny beż z drobinkami(2) -La Roche Posay Effaclar A.I. nowy, nieotwierany- za coś super (8) puder Inglot sypki(2) -paletka 3 cieni Loreal -róż Manhattan Party Night odcień wild rose,nieużywany,za coś fajnego(6) -cień Yves rocher lumene odcień Melon Zajrzyj do mojego watku.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mam podkład Cool Matte Mousse Rimmel w wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z Twojej listy (poza wątkiem) mam jeszcze (dodam do wątku, ale za chwilę): - błyszczyk Avon Shine Supreme Reflections - Sparkling Nude (użyty 2-3 razy) - "kręcony" błyszczyk Ruby Rose beżowo-różowy (też użyty ok. 3 razy) - kuleczki rozświetlające (Vollare i Glazel) - złote, beżowe i kilka różowych - róż w musie Maybelline (06 Brown) - zużycie jakieś 10 % Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
hej
czy znajdziesz cos u mnie? u ciebie podoba mi się wiele rzeczy
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej, a jakbyś mi coś dorzuciła do tych dwóch rzeczy, które wybrałam, to interesowałby Cię nadal ten biały sweterek z Vero Mody?
Ja chciałam: La Roche Posay Effaclar A.I. nowy, nieotwierany balsam z drobinkami Avon Planet Spa Sake i ryż Oprócz tego podobają mi się jeszcze: Lipo Metric Vichy małe opakowanie 2 razy po 30ml Dezodorant Adidas- niewielkie zużycie Mini dezodorant Rexona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
U mnie też?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
to są te kuleczki?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17836 powiedz mi proszę, czy rzeczywiscie cięzko się rozprowadzają, czy są bardzo twarde? Bo ja mam kuleczeki vollare w różnych odcieniach i jestem z nich naprawdę bardzo zadowolona, bo są mięciukie itp. Za te kuleczki i dezodorant mogłabym oddać puder l'oreal ![]() kuleczki moje różowe mają malusieńki ubytek, uzyłam ich ze 3 razy tylko na policzki, więc nie wiem zostało 95% ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny postaram się wszystkim dziś odpisać aktualnie mam problemy z kompem. Tommama dokładka jeszcze dziś o ile komp mi nie padnie. Na acne dermie zależało mi najbardziej no ale jeszcze zobaczymy co i jak
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.