|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Perfumy,włosy,toniki,bals amy.
Mam na wymianę perfumy :
1. Scent Intens 30 ml (ubytek widoczny na zdjęciu) 2. Stella In Two Peony 75 ml (ubytek zaznaczyłam czarnym markerem). - nieaktualne Perfumy chciałabym wymienić tylko i wyłącznie na perfumy . Interesują mnie : Perles de Lalique, Ogródek Śródziemnomorski. Inne propozycje też przemyślę. Włosy: 1. Chi Volume Booster - wzmacniacz objętości utrwalający stylizację w sprayu 250 ml ( użyty 1 raz, otwarty 2 tygodnie temu). 2. WeHo Atmosphere - spray zwiększający objętość , ze 150 ml została połowa-może trochę mniej (zaznaczyłam czarym markerem), spray otworzyłam i zakupiłam w wakacje 2007r. 3. Volume Spray Mousse Londastyle - pianka podnosząca włosy u nasady, ze 150 ml została połowa , może trochę mniej (ciężko dokładnie określić), data waż.03/2010 4. Shockwaves - krem "po prostu proste" - użyty 2 razy, data waż. 09/2010 5. Reflex-Shine końcowy efekt - lakier z intensywnie odbijającymi światło migoczącymi cząsteczkami, 100 ml (użyty 1 raz) , data waż. chyba 2010? ale nie dam sobie ręki uciąć , kupiony 4 miesiące temu. Twarz: 1. Tonik oczyszczający Iwostin Purritin (pojemność zaznaczona markerem), data waż. 09/2009 2. Tonik nawilżający Olay Total Effects 7x (pojemność zaznaczona markerem) , data waż. 08/10 Ciało: 1. Perfecta Body - galaretka przeciw rozstępom do ciała (połowa), data waż. 02/2009 2. Avon - jogurtowy nawilżający balsam do ciała jeżyna i wanilia 200ml (użyty 1 raz)- otwarty w zeszłym tygodniu. A co bym chciała ... ? - wszelakie kosmetyki z BU - odsypki pudru dr Hauschki - Effeclar K, Zorac - filtry do twarzy przeróżne bo do tej pory wypróbowałam tylko jeden ,ale raczej mleczka i emulsje powyżej 40+ - zwiększacze objętości włosów Kosmetyki kolorowe mnie nie interesują...bo się nie maluję ![]() Edytowane przez kier.owniczka Czas edycji: 2008-03-17 o 20:59 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy,włosy,toniki,bals amy.
Podoba mi się Stella i wzmacniacz objętości CHI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Scent
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może Brit Red lub Aubusson za Stellę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A może Mira Bai za Scenta?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
bardzo chętnie, tylko że LB jest ponad dwa razy większe
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za cos z tych rzeczy?:
1. Chi Volume Booster - wzmacniacz objętości utrwalający stylizację w sprayu 250 ml ( użyty 1 raz, otwarty 2 tygodnie temu). 2. WeHo Atmosphere - spray zwiększający objętość , ze 150 ml została połowa-może trochę mniej (zaznaczyłam czarym markerem), spray otworzyłam i zakupiłam w wakacje 2007r. 1. Perfecta Body - galaretka przeciw rozstępom do ciała (połowa), data waż. 02/2009 poza watkiem mam z Twojej wish listy tonik z BU z kwasami AHA i BHA 10%, chetnie sie podziele (moge oddac polowe) . zapraszam ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
W każdym razie jeżeli nie zdecydujesz się na żadną z wcześniejszych propozycji, to informuję, ze Mira Bai mam ok 23/ 50ml . Ew. mogę dorzucić jakąś odlewkę w atomizerku, jakby co dla wyrównania.
![]() |
#18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
Niestety nic nie znalazlam. Kosmetyki praktycznie używam teraz tylko z BU a kolorówki w ogóle nie używam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.