|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
|
Perfumy,w³osy,toniki,bals amy.
Mam na wymianê perfumy :
1. Scent Intens 30 ml (ubytek widoczny na zdjêciu) 2. Stella In Two Peony 75 ml (ubytek zaznaczy³am czarnym markerem). - nieaktualne Perfumy chcia³abym wymieniæ tylko i wy³±cznie na perfumy . Interesuj± mnie : Perles de Lalique, Ogródek ¦ródziemnomorski. Inne propozycje te¿ przemy¶lê. W³osy: 1. Chi Volume Booster - wzmacniacz objêto¶ci utrwalaj±cy stylizacjê w sprayu 250 ml ( u¿yty 1 raz, otwarty 2 tygodnie temu). 2. WeHo Atmosphere - spray zwiêkszaj±cy objêto¶æ , ze 150 ml zosta³a po³owa-mo¿e trochê mniej (zaznaczy³am czarym markerem), spray otworzy³am i zakupi³am w wakacje 2007r. 3. Volume Spray Mousse Londastyle - pianka podnosz±ca w³osy u nasady, ze 150 ml zosta³a po³owa , mo¿e trochê mniej (ciê¿ko dok³adnie okre¶liæ), data wa¿.03/2010 4. Shockwaves - krem "po prostu proste" - u¿yty 2 razy, data wa¿. 09/2010 5. Reflex-Shine koñcowy efekt - lakier z intensywnie odbijaj±cymi ¶wiat³o migocz±cymi cz±steczkami, 100 ml (u¿yty 1 raz) , data wa¿. chyba 2010? ale nie dam sobie rêki uci±æ , kupiony 4 miesi±ce temu. Twarz: 1. Tonik oczyszczaj±cy Iwostin Purritin (pojemno¶æ zaznaczona markerem), data wa¿. 09/2009 2. Tonik nawil¿aj±cy Olay Total Effects 7x (pojemno¶æ zaznaczona markerem) , data wa¿. 08/10 Cia³o: 1. Perfecta Body - galaretka przeciw rozstêpom do cia³a (po³owa), data wa¿. 02/2009 2. Avon - jogurtowy nawil¿aj±cy balsam do cia³a je¿yna i wanilia 200ml (u¿yty 1 raz)- otwarty w zesz³ym tygodniu. A co bym chcia³a ... ? - wszelakie kosmetyki z BU - odsypki pudru dr Hauschki - Effeclar K, Zorac - filtry do twarzy przeró¿ne bo do tej pory wypróbowa³am tylko jeden ,ale raczej mleczka i emulsje powy¿ej 40+ - zwiêkszacze objêto¶ci w³osów Kosmetyki kolorowe mnie nie interesuj±...bo siê nie malujê ![]() Edytowane przez kier.owniczka Czas edycji: 2008-03-17 o 20:59 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy,w³osy,toniki,bals amy.
Podoba mi siê Stella i wzmacniacz objêto¶ci CHI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Scent
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mo¿e Brit Red lub Aubusson za Stellê?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A mo¿e Mira Bai za Scenta?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
bardzo chêtnie, tylko ¿e LB jest ponad dwa razy wiêksze
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za cos z tych rzeczy?:
1. Chi Volume Booster - wzmacniacz objêto¶ci utrwalaj±cy stylizacjê w sprayu 250 ml ( u¿yty 1 raz, otwarty 2 tygodnie temu). 2. WeHo Atmosphere - spray zwiêkszaj±cy objêto¶æ , ze 150 ml zosta³a po³owa-mo¿e trochê mniej (zaznaczy³am czarym markerem), spray otworzy³am i zakupi³am w wakacje 2007r. 1. Perfecta Body - galaretka przeciw rozstêpom do cia³a (po³owa), data wa¿. 02/2009 poza watkiem mam z Twojej wish listy tonik z BU z kwasami AHA i BHA 10%, chetnie sie podziele (moge oddac polowe) . zapraszam ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
W ka¿dym razie je¿eli nie zdecydujesz siê na ¿adn± z wcze¶niejszych propozycji, to informujê, ze Mira Bai mam ok 23/ 50ml . Ew. mogê dorzuciæ jak±¶ odlewkê w atomizerku, jakby co dla wyrównania.
![]() |
#18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
Niestety nic nie znalazlam. Kosmetyki praktycznie u¿ywam teraz tylko z BU a kolorówki w ogóle nie u¿ywam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.