![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
***Perfumy, kolorówka, nabłyszczacz do włosów...
Nieaktualne
Nieaktualne: - La Roche-Posay - Hydraphase XL Riche - zostało ok 60% - Sephora - puder brązujący (kolor S10 caribbean) - Perfumy Tommy Girl. Z 30 ml pozostało ok. 25ml. Brak pudełka. - Lancome - cienie Colour focus – 4 romance - opakowanie GWP. Biały, ciemny grafit (prawie czarny), jasny róż, jasna śliwka. Największy ubytek ma jasny róż, ale dna nie widać. Edytowane przez Agata83 Czas edycji: 2008-06-10 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ***Perfumy, kolorówka, nabłyszczacz do włosów...
HEJ!
Podobają mi się: - Manhattan - Clearface – puder antybakteryjny (70 vanilla) - mało używany bo jednak nie odpowiada mi kolor. Ma lekkie wgłębienie. * Yves Rocher - szminka Couleurs Nature (14 Mauve Fascinant) - użyta raz w celu sprawdzenia koloru. - Yves Rocher - Couleurs Nature – lakier 56 parne romantique - użyty raz Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
interesowałby mnie
Farouk, Silk Therapy Shine On (Nabłyszczacz i odżywka w jednym). Użyty 2 razy, wypatrzyłaś coś u mnie w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Siek, wypatrzylam tylko
AVENE Cleanance K (Emulsja regulująca wydzielanie łoju i rogowacenie) z 40ml została jakaś 1/5 wystarczy gdzies na tygodniowa (może więcej) kuracje, czyli w sam raz na wypróbowanie ale to za malo za nabłyszczacz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Farouk, Silk Therapy Shine On
Coś u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos za
Sephora - puder brązujący (kolor S10 caribbean) link do kwc Dobry puder, ale jednak trochę dla mnie za ciemny. Niewielkie zyżycie. Chętnie wymienię na puder brązujący L'Oreala dla blondynek (ten nowy, dwuczęściowy). Mogę coś dorzucić. - Manhattan - Clearface – puder antybakteryjny (70 vanilla) - mało używany bo jednak nie odpowiada mi kolor. Ma lekkie wgłębienie. Foto w załączniku. lub 1 z nich
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
a czego szukasz moze bym ci coś dołożyła do avene spoza watku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za Tommy Girl? Z zapachów mam Neonature Seve (zostało ok 40 ml z 50). A jeśli nie Neonatura, to chetnie oddam Ci za ten zapach nawet cały wątek
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
Cos u mnie za paletke Lancoma i Anyhelios fluid? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220264 Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
- Bourjois - róż (48 cendre de rose brune) - trudno określić jakie ma zużycie. Jest wciąż wypukły i dużo go zostało. Ma śliczny zapach. - Bourjois - Mini Bourjois - okrągłe pudełeczko na 2 cienie. Został mi jeden cień w kolorze złotym. Mam go z wymiany ale zostało go bardzo dużo. Chyba był bardzo mało używany. - Sephora - puder brązujący (kolor S10 caribbean) link do kwc Dobry puder, ale jednak trochę dla mnie za ciemny. Niewielkie zyżycie. Chętnie wymienię na puder brązujący L'Oreala dla blondynek (ten nowy, dwuczęściowy). Mogę coś dorzucić. - Manhattan - Clearface – puder antybakteryjny (70 vanilla) - mało używany bo jednak nie odpowiada mi kolor. Ma lekkie wgłębienie. Foto w załączniku. Link do opinii na wizazu ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Farouk, Silk Therapy Shine On (Nabłyszczacz i odżywka w jednym). Użyty 2 razy.
Lancome - cienie Colour focus – 4 romance - opakowanie GWP. Biały, ciemny grafit (prawie czarny), jasny róż, jasna śliwka. Największy ubytek ma jasny róż, ale dna nie widać. Zdjęcie jest z allegro, moje są w takim samym opakowaniu, które jest trochę porysowane. Nie mam też pacynki. Miniaturka Miracle Lancome - z 7 ml pozostało ok 5. może coś u mnie za któreś z powyższych? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
Bourjois - Mini Bourjois - cień w kolorze złotym. Farouk, Silk Therapy Shine On? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Farouk i ewentualnie tonik Avene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za puder antybakteryjny, próbki davidoff oraz złoty cien Bourjois
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za puder sephora i lancome GWP?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221081
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dopiero dzis mialam czas przejrzec ten watek i odpisac
kamisio guniagusia Zielona30 esterie e-xx zaakrecona Dziewczyny, niestety nic nie znalazlam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Hej, znajdziesz coś za:
- Bourjois - Mini Bourjois - okrągłe pudełeczko na 2 cienie. Został mi jeden cień w kolorze złotym. Mam go z wymiany ale zostało go bardzo dużo. Chyba był bardzo mało używany. Aroma Bar - Balsam do ciała o zapachu zielonej herbaty. Użyty raz ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka czy znajdziesz cos u mnie w watkach za:
- Bourjois - róż (48 cendre de rose brune) - trudno określić jakie ma zużycie. Jest wciąż wypukły i dużo go zostało. Ma śliczny zapach. - Bourjois - Mini Bourjois - okrągłe pudełeczko na 2 cienie. Został mi jeden cień w kolorze złotym. Mam go z wymiany ale zostało go bardzo dużo. Chyba był bardzo mało używany.
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
6. Clinique Blended face Powder and Brush - kolor 04 Transparency 35g Duze opakowanie, zuzyte nie wiecej niz 50% Jak ciemny jest ten puder? Czy nadaje się do jasnej cery? I czy ewentualnie znalazlabys cos jeszcze za niego w moim watku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.