|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Moje poszukiwania :)
NIEAKTUALNE!!!
Na szaro - nieaktualne Na czerwono - moje priorytety Jeśli mnie coś wybitnie zainteresuje - chętnie szukam poza wątkiem KOSMETYKI: Pielęgnacja: Twarz: > Cosmence - Hydraphorie - krem nawilżający do twarzy w niebieskim słoiczku Tylko nowy --> zapas!> Samoopalacz typowo do twarzy - Clarins; Avene lub inne apteczne - interesują mnie tylko te 'górnopółkowe' - tylko próbki, miniatury lub ze znacznym zużyciem - na spróbowanie > Lumene - krople witaminowe do twarzy - olejek dwufazowy > Peeling gabinetowy ZiajaPro - małe ilości > Preparat zmniejszający pory np. Clinique - Pore minimizer - tylko próbki, miniaturki > Dwufazowy płyn do demakijażu oczu - najchętniej l'oreal Włosy: > Dobra pielęgnacja do włosów tłustych u nasady i suchych na końcach chętnie: - KLORANE - z wyciągiem z pokrzywy - seria Curbicia Ciało: > Rexona antyperspirant - najchętniej sztyft (NOWY), ewentualnie spray > Chusteczki do higieny intymnej - nowe > lactacyd femina - nowy! > Balsamy Sephora - różne zapachy, tylko na spróbowanie! > Joanna - masło kawowe do ciała > Słodkie pokusy - balsam do ciała - czekolada i kokos > Dove - Supreme silk - krem do ciała > Nivea - Goodbye Cellulite - żel antycellulitowy > Ziaja - Rebuild - masło ukierunkowane ujędrnianie > Bielenda SexyLook - do biustu > Avon - detoksykująca maska do ciała z błotem morza martwego > Essence - zmywacz do paznokci Zapachy: (w przypadku tych droższych - tylko mniejsze ilości -próbki, odlewki, końcówki- nie chcę oddawać pół wątku za zapach > Oriflame - Divine > Puma - Puma red > Nina Ricci - Nina > Kenneth Cole - Black > Lacoste - Lacoste Inspiration > Cacharel - Amor amor, Elixir Passion > CK - euphoria blossom i pewnie inne ![]() Chętnie przyjmuję też próbeczki zapachów - zarówno męskich jak i damskich Poszukiwane próbki: Joop! Femme Guerlain - Insolence Cat deluxe Cat deluxe at night Aquolina - Chocolovers Kolorówka: > ArtDeco - baza pod cienie > Smacker - Lip frosting - truskawka lub berry surprise - tylko nowe lub z niewielkim ubytkiem > Clinique - puder sypki - jasne odcienie - każda ilość! Można mnie też kusić inną kolorówką, za podkłady z góry dziękuję Inne: > Biżuteria Hand-made, ale mogę być wybredna > LECYTYNA FORTE > SESJA ![]() Książki(tylko w stanie idealnym, lub nowe!): > Książki o kociej tematyce - będę wybredna - wiele już mam > Fantastyka polska - tu też mogę być wybredna ![]() > Sapkowski - cała saga od tomu "Krew Elfów" wzwyż > książki dot. fotografii cyfrowej i programów z nią związanych Ciuszki: > spodnie dresowe - najchętniej popiel lub czerń- rozmiar M/L - tylko w stanie bardzo dobrym lub nowe > topy, bokserki - rozmiar M, długość minimum 54 cm - będę wybredna > cieniutki paseczek - najchętniej czarny, ale niekoniecznie, ale raczej kolory ciemniejsze <> Generalnie zawsze chętnie rozejrzę się w ciuszkach Ale jestem wybredna :PNieaktualne: > Clinique - lotion nr 2 > Aquolina - balsam do ciała z babeczką + YR - cukrowy + Sephora Brown > Sephora - skośny pędzel do różu - tylko nowy > Water Shine Liquid Diamonds - błyszczyk nr 301 > Balsam dla duszy - dla miłośników kotów > Szkatułka na biżuterię > Torba - czarna lub brąz - typu 'worek' > Achaja cz. 3 > Scrub do ciała + Avon - śródziemnomorski - tylko nowy, lub z niewielkim ubytkiem (na zapas) > Oriflame - Giordani White Gold > Puma - Puma Woman > Donna Karan - Be Delicious > Issey Miyake Edytowane przez słonik Czas edycji: 2008-05-05 o 01:03 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje poszukiwania :)
Cytat:
![]() A czy urządzałaby Cię wymianka odsypki pudru (ale naprawdę malutko, na 2,3 użycia), odlewka lotion 2 (wedle Twojego uznania, zadowolę się każdą ilością), próbeczki niny i ewentualnie tej próbki samoopalacza (nie wiem ile jest wart, nie chciałabym, żebyś była stratna) za vichy dercos zielony 100 ml nowy i ziaja masło kakakowe, nowe, raz tylko maźnięte? ![]() No chyba, że zainteresowałoby Cię coś jeszcze z mojego wątku, ale chyba nie mam nic więcej z Twojej wish listy |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że chciałabym
Tylko po prostu na odsypce pudru i odlewce lotionu bardziej mi zależało |
|
|
|
|
#7 |
|
Witchdoctor
|
Jeszcze mam problem z buteleczką na tonik
(może masz coś odpowiedniego? i jaka ilość Cię zadowala?) W sumie chciałabym z Twoich wątków: 1) Vichy Dercos 2) poduszka do wanny Oriflame 3) Lacibios Femina 4) Krem do rąk i ciała Milk & Honey 5) ręczniczek Milk & Honey 6) Ziaja masło kakaowe mam też nowa próbkę eau d'Issey (chyba szukasz? ) jak to poskładamy?
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2008-02-27 o 21:02 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się jeszcze Bioderma Hydrabio Legere 5 ml ![]() Co do ilości - naprawdę wedle uznania Buteleczki mam, do wyboru do koloru - 2x30ml, 1x50ml, a potem to już wielgaśna ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście na wszystkie 5 pozycji
A z Twojej strony nadal wchodzi w grę również sephora brown? A próbeczka - chętnie Pumę mam na wykończeniu, więc miło będzie mieć w zapasie chociaż małą ilość, jak jej zapragnę
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, nie zauważyłam!
![]() Jesteś zainteresowana jednym opakowaniem? Mogę wymienić |
|
|
|
|
#16 |
|
Witchdoctor
|
najlepiej dwoma albo trzema
![]() oczywiście, jeśli widzisz coś w moim wątku na dokładkę? poza mam np. balsam Aquolina z babeczką, peeling cukrowy YR brzoskwiniowy... . . . ewentualnie mogę zrezygnowac z masła Ziaji i ręczniczka
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
oj kusisz kusisz, niedobra Ty
na Aquolinę z babeczką na pewno byłabym chętna, z wątku wypatrzyłam jeszcze próbeczkę pink sugar, o ile aktualna i tą issey ![]() Interesujące masz te produkty do włosów, ale to raczej wyższa półka cenowa. Ale może miałabyś coś fajnego na przetłuszczające się włosy? Najlepiej na spróbowanie? Albo wodę termalną, ale jakąś 50-tkę? Bo mam dużą wersję, a przydałaby się jakaś do wojaży
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
O mamo, gdybym ja to wiedziała
![]() Co do lacibios, to mogłabym oddać ostatecznie 2 opakowania, wolę sobie zostawić mały zapas ![]() Mam nadzieję, że doczytałaś info o zdezelowanych kartonikach i ulotkach? I że Tobie to nie przeszkadza? One są po prostu zalane trochę wodą - trzymałam te pudełka bliziutko ścianki w lodówce i lód popuścił Teraz zmądrzałam i trzymam w lodówce same blistry z tabsami - kartoniki i ulotki leżakują osobno, w ciepełku
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuję podsumować - tak będzie łatwiej
![]() Od Ciebie: + próbka lancaster + mała odsypka pudru clinique + peeling sephora brown + próbki zapachów > nina ricci > issey > puma red > ck euphoria blossom > pink sugar + bioderma hydrabio legere 5ml (??) + odlewka 100 ml lotionu 2 clinique (rozumiem, że do moich opakowań?) + Aquolina z babeczką za moje > 2 opakowania lacibios femina (po 10 kapsułek w blistrze) > Vichy dercos zielony - łupież suchy - 100 ml nowy > Ręczniczek M&H nowy > Krem do rąk i ciała M&H nowy > Ziaja masło kakaowe - raz maźnięte > Poduszka do kąpieli M&H nadmuchiwana nowa O matko, ale dużo tego wyszło Pogubiłam się ![]() Mi by taka wymianka odpowiadała - jeśli coś się nie zgadza lub inaczej byś widziała naszą wymianę - przystanę na Twoje sugestie
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Mam cienki błękitny pasek
jakąś szkatułkę na biżuterię też pewnie znajdę, mam kostke do kąpieli sporą o zapachu róży, mogę oddać też jedną kulkę i kilka serduszek do kąpieli oprócz tego samoopalacz Kolastyna , różne próbki zapachów i jakąś książkę o kotach chyba Może masz coś z mojej wish listy to się dogadamy
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkatułka na biżuterię - nowa? ![]() Kostką jak najbardziej byłabym zainteresowana. A te serduszka to mają jakiś zapach? :P Za samoopalacz podziękuję. Książka o kotach - jaka? ![]() Nic z wątku Ciebie nie zainteresowało? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Słoniku - z twojej listy posiadam samoopalacze apteczne - Avene i LRP - służę odleweczką na próbę oraz peeling śródziemnomorski z planet spa Avon. Spójrz na moją listę potrzeb - może uda Nam się zaspokoić wzajemne potrzeby
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
słoniku przepraszam że sporo to trwało, początkowo miałam problem z załączeniem zdjęć, później bezwstydnie wypadło mi to z głowy
, bardzo przepraszam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

Tylko nowy --> zapas!

Teraz zmądrzałam i trzymam w lodówce same blistry z tabsami - kartoniki i ulotki leżakują osobno, w ciepełku