|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Zapachy, kolorówka - Nina Ricci, Guerlain, Dior, YSL, Versace, Thierry Mugler, YR.
NIEAKTUALNE.
Na wymianę mam: ZAPACHY: - Les Belles Cherry Fantasy Nina Ricci (50 ml bez kilku psików, z pudełkiem) - NIEAKTUALNE - Crystal Noir EdT Versace (ok. 22 z 30 ml, z pudełkiem) - jednak nie chcę go wymieniać - Baby Doll YSL (50 ml bez kilku psików, z pudełkiem) - NIEAKTUALNE - Dune Dior (ok. 20 z 50 ml, z pudełkiem) - Addict 2 Dior (ok. 30 z 50 ml, bez pudełka, buteleczka trochę porysowana od noszenia w torebce) - NIEAKTUALNE - Angel Violette Thierry Mugler (miniaturka, 5 ml, raz przetestowana, z pudełkiem) - NIEAKTUALNE Próbki fabryczne (każda testowana raz lub dwa): - L'Instant de Guerlain EdP - NIEAKTUALNE - L'Instant Magic Guerlain - NIEAKTUALNE - Insolence Guerlain - Miss Dior Cherie EdP - NIEAKTUALNE - J'adore EdP Dior - NIEAKTUALNE - J'adore EdT Dior - NIEAKTUALNE - Amarige Mariage Givenchy - Very Irresistible Sensual Givenchy - Classique EdT JPG - Purplelight Salvador Dali - NIEAKTUALNE - Intimately Beckham - CK One - L'Instant de Guerlain pour Homme - Opium pour Homme EdT YSL - Narciso Rodriguez for Him - Gucci pour Homme II - Kiton Men KOLORÓWKA: - Meteorites Guerlain - 02 Pink Fresh (kilka razy użyte, z pudełkiem) - NIEAKTUALNE - dwukolorowy róż Yria Yves Rocher - 260 Moyen (kilka razy użyty, z pudełkiem) - potrójny cień Inglot Integra - odcienie niebieskiego (kilka razy użyty) PIELĘGNACJA: - piernikowy żel pod prysznic Jardins de Noël Yves Rocher (nowy, nieużywany) W zamian szukam tylko perfum (oczywiście oryginalnych) i kolorówki. Bardzo chętnie przygarnę Meteoryty Guerlain w kolorze Mythic bądź którąś limitowankę. A poza tym to można mnie kusić ![]() EDIT: Dodałam zdjęcia Edytowane przez dominikaha Czas edycji: 2008-04-19 o 16:41 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, kolorówka - Nina Ricci, Guerlain, Dior, YSL, Versace, Thierry Mugler,
Zapraszam do mnie!
Jestem chętna na kilka rzeczy
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, kolorówka - Nina Ricci, Guerlain, Dior, YSL, Versace, Thierry Mugler,
Może Brit Red za Baby Doll?
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Crystal Noir EdT Versace (ok. 22 z 30 ml, z pudełkiem)
- Baby Doll YSL (50 ml bez kilku psików, z pudełkiem) Może chciałabyś Emporio Armani edp (złote) ok. 60-65/100 ml plus 2 miniatury Amor Amor po 5 ml każda. |
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za angela
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety, nic nie znalazłam. U Ciebie podobają mi się Pryzmy
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Może Couture Moschino (50ml) za Dune?
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Różnica pojemności mi nie przeszkadza ale rozumiem że nie chcesz brac w ciemno
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
no to i ja nieśmiało za dune..interesuje mnie też miniaturka angel, ale bardziej dune
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj interesuje mnie Addict 2 i meteorki.
Mogę zaproponowac: - G.Armani - Armani Mania (biała) - DKNY Be Delicious - Lancome Miracle - E.Arden Green Tea
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cos u mnie za - Addict 2 Dior ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244354 |
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
hej
za cristal noir??funny moschino 20 z25, tendre poison 25 z 50, addict 2 ok 7-8ml? davidoff good life 35 z 50 zapraszam |
|
|
|
#18 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za meteorki?
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Baby Doll YSL ?
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie może?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207604
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Może cosik u mnie za Cherry Fantasy, bądź Addicta ? Pozdrawiam
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Moge oddac oba jesli jestes zainteresowana
|
|
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Hmm, mam ochotę na Neonaturę Cocon, kiedyś miałam, ale ostatnio zatęskniłam
Ewentualnie żółte Les Belles.Cytat:
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() podoba mi się u Ciebie miniaturka TM i kilka próbek. Jeżeli miałabyś jakiś atomizerek, mogłabym Ci oddać podobną ilość wzamian midnight poison albo coco m. Czy byłabyś zainteresowana? |
|
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Wpadła mi w oko tylko miniatura Diamonds, ale to za mało
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zadomowienie
|
Niestety, nie lubię tego zapachu
Cytat:
![]() Nie mam atomizerka, poza tym raczej nie przepadam za odlewkami
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

Jestem chętna na kilka rzeczy