![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Estee Lauder Clinique,, Art Deco, Max Factor, Loreal, Mary Kay
witam serdecznie, wszystkie kosmetyki zostaly zakupione na przestrzeni max. 4-5miesiecy, ponizej lista na wymiane:
Clinique City Block Sheer Shimmer SPF 15, kolor golden, poj. 15ml - krem tonujacy, uzyty raz Max Factor Creme Puff kolor Translucent 5, poj 21g - podklad w kompakcie/puder, uzyty kilka razy (stan zuzycia na foto) Max Factor Facefinity SPF 15, kolor Pale Porcelain (do bardzo jasnej karnacji), poj. 35ml - zuzycie 15-20% H&M Shimmer Splash z drobinkami, o zapachu kokosow, poj. 100mlm - nowy, nieuzywany paleta perlowych cieni do oczu H&M w kolorze od bialego do ciemnego grafitu, poj. 4x1,5g - bialy cien pokruszony, zuzycie widoczne na zdjeciu (cienie testowane kilka razy) Loreal ColorAppeal TrioPro Midnight Blue, cienie blekitno-granatowe + rozswietlacz - cienie do oczu (zuzycie widoczne na zdjeciu) paleta cieni Miss Rose - zuzycie widoczne na zdjeciu baza pod cienie ArtDeco, poj. 5mL - kilka razy maznieta podklad Pierre Rene Skin Balance, kolor chocolate, poj. 30ml - uzuty5 razy podklad wypelniajacy zmarszczki AA, kolor 1 do jasnej karnacji, poj. 30ml - zuzycie do 15% podklad Estee Lauder Double Wear, kolor Ivory Cream 39 (do jasnej karnacji), poj. 30ml - niewielkie zuzycie (uzyty w minimalnej ilosci 6 razy) TYLKO ZA COS SPECJALNEGO! podklad Mary Kay Medium Coverage Foundation, kolor ivory 200 (do jasnej karnacji wpadajacej w zolc), poj. 29mL - zuzycie do 10% woda Elizabeth Arden Iced Green Tea Scent spray, poj. 50mL - zostala 1/3 ew. sporo probek 2ml filtrow LP anthelios podklad LP Toleriane w kolorze ivory, poj. 30mL, zuzycie ok. 40% szukam: pudru mineralnego Loreala w kolorze C1/D1 cieni w kolorze zimnego brazu (chetnie czworeczek IsaDora) wody Naomagic wodyMexx waterlove i pure life szamponu absolut repair loreala (tylko w 1,5l opakowaniach) serum na wlosy Anti-frizz Advanced Research lab. wod Tesori di Oriente i wod o zapachach waniliowych pryzm w kolorze White Chic/pastelowych kosmetykow aptecznych kremu Yves Rocher Pro-retinol 100% vegetal Minuit ksiazek i albumow o Azji ubran w stylu retro w rozmiarze 34/xs Edytowane przez kociolek Czas edycji: 2007-10-10 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder Clinique,, Art Deco, Max Factor, Loreal, Mary Kay
cos u mni za cienie l'oreal i podklad mary kay?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dubel
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej cos u mnie za podklad estee ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ahtaga, niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Max Factor Creme Puff kolor Translucent 5, poj 21g - podklad w kompakcie/puder, u
zyty kilka razy (stan zuzycia na foto) paleta perlowych cieni do oczu H&M w kolor cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie ??
baza pod cienie ArtDeco, poj. 5mL - kilka razy maznieta
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
kociolku a co byś chciała wiedzieć o tej paletce?
są tam dwa błyszczyki i 2 pomadki. cienie color focus link do kwc -->https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...s-palette.html a pomadki po prostu są ![]() u Ciebie interesuje mnie baza pod cienie artdeco,cienie l'oreal i podklad mary kay. co bys za te 3 rzeczy chciala? zajrzyj rowniez do ciuszkowego.
![]() |
#17 |
BAN stały
|
do 10.04.2010r.
![]() a o cienie chodzilo mi te paleta cieni Miss Rose - zuzycie widoczne na zdjeciu a nie z h&M pomylimy mi sie zdjecia z tego co zauwazylam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
kociolku i co postanowilas cos
![]()
![]() |
#20 |
BAN stały
|
wpadla mi w oko jeshcze Estee Lauder Double Wear ale widze ze latwo jej sie nie pozbedziesz za to widze ze szukasz kosmetykow aptecznych mam Vichy dermablend 15 opal ok 50% i o ile lubisz blyszczyki glam shine L'oreala ok 70% 01 bezbarwny nie dostepny w polsce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
zaCreme Puff MF i palete Miss Rose moge wimiennic na krem Yves Rocher i dozucic ci maseczke to i tak dla ciebie oplacalne bo krem kosztuje ok 60zl a CP maxfactora ok 30zl wiec milo by mi bylo jakbys mi cos dozucila jezeli nic nie wynajdziesz trudno zostanie tak jak jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
znalazłabys cos za:
baza pod cienie ArtDeco, poj. 5mL - kilka razy maznieta?? z aptecznej mam tonik Effaclar
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
podklad Estee Lauder Double Wear, kolor Ivory Cream 39 (do jasnej karnacji), poj. 30ml - niewielkie zuzycie (uzyty w minimalnej ilosci 6 razy) TYLKO ZA COS SPECJALNEGO
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Kociolku, nie mam wlasnego watku, bo jak sep poluje na podklad Toleriane 10. Ivory to kolor nr 10, prawda?
Widze, ze szukasz L'oreala. Ja dysponuje podkladem mineralnym firmy Southern Magnolia Minerals, ktory (w przeciwienstwie do L'oreala) jest calkowicie naturalny, bez talku i innych wypelniaczy. Sama mam taki i jestem zadowolona. Swoja droga tradzikowa cera zmusza czlowieka do kreatywnosci ![]() Mam nadzieje, ze zadnej kryptoreklamy nie robie, jesli spapralam, to nieswiadomie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hej
interesuje mnie Clinique sun block................
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Hej, znajdziesz coś za:
paleta perlowych cieni do oczu H&M w kolorze od bialego do ciemnego grafitu, poj. 4x1,5g - bialy cien pokruszony, zuzycie widoczne na zdjeciu (cienie testowane kilka razy) i powiedz mi jeszcze, co byś chciała za podklad Estee Lauder Double Wear, kolor Ivory Cream 39 (do jasnej karnacji), poj. 30ml? mogę poszukać czegos poza wątkiem ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś za bazę pod cienie ArtDeco i podklad wypelniajacy zmarszczki AA, kolor 1 do jasnej karnacji, poj. 30ml - zuzycie do 15%?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.